هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هر چی بزرگتر میشی، دنبال چیزای متفاوتتری تو آدما میگردی؛ مثل وفادار بودن، صداقت داشتن، با درک و فهم بودن... اما بیشتر از همه دنبال کسی میگردی که وقتی از همهچی خسته و بیزاری کنارت بایسته و دستتو بگیره. دقیقا همون لحظهای که امیدتو از همهچیز و همه کس از دست دادی بغلت کنه و خیالت راحت باشه از اینکه هواتو داره
-
مجتبی ازاد خونو ندیدم ک یهو فهمیدم یچی گرم مث اب ولرم ریخت
sina bigdeli شکایت میکردی . یک یکشون رو .... اره
-
@Zahra-Zahraii چن نفر دگیر شدن من دیدم شیشه شکست دس یکم شیشه هس
بد دیدم دسم گرم شد
بعدش دیدم پاره شدهsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii چن نفر دگیر شدن من دیدم شیشه شکست دس یکم شیشه هس
بد دیدم دسم گرم شد
بعدش دیدم پاره شدهشت
-
sina bigdeli شکایت میکردی . یک یکشون رو .... اره
مجتبی ازاد اینارو خدا زده همین طوری دهنشون سرویسه نیازم نیس ما شکایت کنیم خودشون صورت جلسه می کنن
دیه منم میرسه ب اگاهینمی تونمم ببخشم
-
Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.
عمیقا دوستداشته شدن توسط کسی بهت قدرت میده، در حالی که عمیقا دوستداشتنِ کسی بهت شجاعت میده..
-
HANIYE bh فیلم ترسناک هووم . عاشقانه یکی بگم ؟
-
مجتبی ازاد اینارو خدا زده همین طوری دهنشون سرویسه نیازم نیس ما شکایت کنیم خودشون صورت جلسه می کنن
sina bigdeli دادا از خونواده پسره بگیره . اونا عوضی خالصن . بگیر بکن ازشون . والا
-
sina bigdeli بعد در یک حرکت شجاعانه برو بده به خونواده دختره . اصن لاستیکای ملت پنچر بشه . بشی قهرمان
-
sina bigdeli دادا از خونواده پسره بگیره . اونا عوضی خالصن . بگیر بکن ازشون . والا
مجتبی ازاد پول اینا رو بگیرم ک چی
-
Don’t let your loneliness make you reconnect with toxic people.
You shouldn’t drink poison just because you’re thirsty.اجازه نده که تنهاییت، باعث بشه دوباره با افراد مسموم ارتباط برقرار کنی.
تو نباید سم بنوشی، چون فقط تشنه ای... -
sina bigdeli بعد در یک حرکت شجاعانه برو بده به خونواده دختره . اصن لاستیکای ملت پنچر بشه . بشی قهرمان
مجتبی ازاد من دلم برا پسرع می سوزه
-
مجتبی ازاد خونو ندیدم ک یهو فهمیدم یچی گرم مث اب ولرم ریخت
sina bigdeli رگ خورده
-
مجتبی ازاد من دلم برا پسرع می سوزه
sina bigdeli عه ؟ مگه عوضی داستان پسره نبود ؟
-
sina bigdeli عه ؟ مگه عوضی داستان پسره نبود ؟
مجتبی ازاد خانوادش
-
مجتبی ازاد پول اینا رو بگیرم ک چی
sina bigdeli بابا لرد . پولدار . خان زاده . نخواستی ما اینجا هستیم برا تک تک بچه ها اینجا شارژ میگیرم
-
ی عمو داره شبیه اون مرده چطوری ایرانی ت فیلم بوقت شامه
-
مجتبی ازاد خانوادش
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
HANIYE bh پایان خوبی دراه
-
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
مجتبی ازاد نمی دونم کی زده ک
داداش ب من چه ب ت چه زندگی خودشونه
خودشون مدونن