هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
یک نفر امروز میگه 
 سیزدهت مبارک
 انشاءالله با اقات بدر کنی قیافه من⇦    
- 
یک نفر امروز میگه 
 سیزدهت مبارک
 انشاءالله با اقات بدر کنی قیافه من⇦    Gharibe Gomnam سلام پر اقا برسونید    
- 
Alireza Varamanzar شاعر بزرگ     منم خوبم خداروشکر چه خبرها؟ منم خوبم خداروشکر چه خبرها؟arthur morgan       
 خداروشکر
 سلامتی
 تو چخبر؟
- 
به منم هی میگن سلام دنیا جون برسون اخه دنیا کیه دیگه؟        
- 
arthur morgan       
 خداروشکر
 سلامتی
 تو چخبر؟Alireza Varamanzar هیچی سلامتی 
- 
به منم هی میگن سلام دنیا جون برسون اخه دنیا کیه دیگه؟        arthur morgan با دنیا خانمت انشاالله سیزده بدر کنی      
- 
Alireza Varamanzar هیچی سلامتی arthur morgan شکر 
- 
arthur morgan با دنیا خانمت انشاالله سیزده بدر کنی      Alireza Varamanzar خانم دیگه کیه مسلموننننن؟؟؟       
- 
Alireza Varamanzar خانم دیگه کیه مسلموننننن؟؟؟       arthur morgan دنیا منظورمه دیگ    
- 
arthur morgan دنیا منظورمه دیگ    Alireza Varamanzar بابا دنیا کیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    من اگه زن داشتم اینجا بودم ایا مسلمونن؟ من اگه زن داشتم اینجا بودم ایا مسلمونن؟  
- 
Alireza Varamanzar بابا دنیا کیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    من اگه زن داشتم اینجا بودم ایا مسلمونن؟ من اگه زن داشتم اینجا بودم ایا مسلمونن؟  arthur morgan دنیا دیگ زنت پاره تنت    
 بی تر ادب منظورت چیه؟  خب اینجا هستی میخوای چیکار کنی ناقلا؟ خب اینجا هستی میخوای چیکار کنی ناقلا؟   
- 
arthur morgan دنیا دیگ زنت پاره تنت    
 بی تر ادب منظورت چیه؟  خب اینجا هستی میخوای چیکار کنی ناقلا؟ خب اینجا هستی میخوای چیکار کنی ناقلا؟   Alireza Varamanzar    چه گیری کردیم همه میگن دنیا دنیا اه لعنت به این بازی کثیف چه گیری کردیم همه میگن دنیا دنیا اه لعنت به این بازی کثیف    
- 
Alireza Varamanzar    چه گیری کردیم همه میگن دنیا دنیا اه لعنت به این بازی کثیف چه گیری کردیم همه میگن دنیا دنیا اه لعنت به این بازی کثیف    arthur morgan عروسیتم منو دعوت کن تا دنیا خانم رو ببینم   آوازش که همه جا پیچیده   همه میشناسنش همه میشناسنش ببینم کیه ببینم کیه 
- 
arthur morgan عروسیتم منو دعوت کن تا دنیا خانم رو ببینم   آوازش که همه جا پیچیده   همه میشناسنش همه میشناسنش ببینم کیه ببینم کیه 
- 
@Miss-Joker 
 من دیگه این کلمه ها میوفته سر زبونم از یادم نمیره 
 خلوش(دستوپاچلفتی ) هم یاد گرفتم ) هم یاد گرفتم  
- 
arthur morgan فک کنم قبل از اینکه بهت بگم منو عروسیت دعوت کن دنیا خانم منو دعوت کرده بود   دمش گرم دمش گرم  
 فک کنم اطلاعی نداشتی برو بهش پیم بده که برای روز عروسی کیا رو دعوت کرده برو بهش پیم بده که برای روز عروسی کیا رو دعوت کرده      
- 
arthur morgan فک کنم قبل از اینکه بهت بگم منو عروسیت دعوت کن دنیا خانم منو دعوت کرده بود   دمش گرم دمش گرم  
 فک کنم اطلاعی نداشتی برو بهش پیم بده که برای روز عروسی کیا رو دعوت کرده برو بهش پیم بده که برای روز عروسی کیا رو دعوت کرده      
- 
@Miss-Joker 
 خلوش(دستوپاچلفتی ) هم یاد گرفتم ) هم یاد گرفتم  @First سلام چطوری؟ 
 چه خبرها؟
 عصرت بخیر باشه
 اوضاع چطوره؟
- 
@Miss-Joker 
 خلوش(دستوپاچلفتی ) هم یاد گرفتم ) هم یاد گرفتم  @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 خلوش(دستوپاچلفتی ) هم یاد گرفتم ) هم یاد گرفتم  خلوش کجاییه؟   
- 
arthur morgan چته؟     

|
 |

شعردانه
شعردانه