هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگه بیاین زشته ها
-
حالا فک کن چن روز دیگ چارتامون همینجا باشیم :ا
-
@First اصلا خوداین انکار و اصرار یعنی بود
مهشید حسن زاده 0 باشه
-
حالا خوبه منم پی وی جواب ندم اینجا جواب بدم به پی ام هاتون؟
-
دفتر خاطرات و خودکار
لازمه بازم نوشت یسری چیزارو -
تا بی نهایت شاید حرف تو ذهنم باشه اما
ی وقتایی با کاغذ هم نمیشه همه ی حرفارو زد -
@Alzahra-Daftar عه چرا؟!
-
@Alzahra-Daftar کسی هم علامه دهر نیست
همین که قبول دارین یه چیزیو ضعف دارین و بهش پی بردین خودش کلی برد هستش
منم هیچ ادعایی ندارم که چیزیو فولممیبینید که کلی چیزای ریز و ساده رو همه ش ایراد دارم.
البته چیزای سخت رو هم همه شونو نمیدونم و مشکل دارم...
ولی آدم تا این سوتیارو نده چیزی یادش نمیمونه...اتفاقا الان بهتون قول میدم که دیگه هیچوقت این سئوال یادتون نمیره و در مورد سازش هرچی باشه تستشو میزنین چون از دیشب تا الان همه شو بررسی کردیم -
@Alzahra-Daftar خودتونو ناراحت نکنید . سوتی دادن برای همه مون پیش میاد
-
@Alzahra-Daftar کسی هم علامه دهر نیست
همین که قبول دارین یه چیزیو ضعف دارین و بهش پی بردین خودش کلی برد هستش
منم هیچ ادعایی ندارم که چیزیو فولممیبینید که کلی چیزای ریز و ساده رو همه ش ایراد دارم.
البته چیزای سخت رو هم همه شونو نمیدونم و مشکل دارم...
ولی آدم تا این سوتیارو نده چیزی یادش نمیمونه...اتفاقا الان بهتون قول میدم که دیگه هیچوقت این سئوال یادتون نمیره و در مورد سازش هرچی باشه تستشو میزنین چون از دیشب تا الان همه شو بررسی کردیم -
@Alzahra-Daftar تااشتباه نکنیم که نمیفهمیم از کجاها هنوز میتونیم رشد کنیم!
اشتباه کردی که کردینه که بقیه دارن دکتراشونو از هاروارد میگیرن
-
@Mr-Wick
ممنون از روحیه دادنت ن ولی واقعا کار از کار گذشته...
اکثر وقت مطالعم روی زیست بعد کمترین بازدهی برای اونه یا اصن بگم بازدهی نداره دروغ نگفتم
مثل این ملاها هزار جور جزوه و این بند و بساطا دورمه ولی هیچی که هیچی ...@Alzahra-Daftar نه والله منم امروز کل زیست یازدهم آزمون دادم ولی کلی گاف دادم و جمعا20% شد.
ببین دیگه تقریبا 25% سوخته و 5تا سئوال آسونم نزدم -
@Mr-Wick
اکثر وقت مطالعم روی زیست بعد کمترین بازدهی برای اونه یا اصن بگم بازدهی نداره دروغ نگفتم
مثل این ملاها هزار جور جزوه و این بند و بساطا دورمه ولی هیچی که هیچی ...@Alzahra-Daftar شاید روش مطالعه ت اشکالاتی داشته باشه. اگه دوست داری یه تاپیک بزن ، همه روش مطالعه شون رو بگن
-
@Alzahra-Daftar نه والله منم امروز کل زیست یازدهم آزمون دادم ولی کلی گاف دادم و جمعا20% شد.
ببین دیگه تقریبا 25% سوخته و 5تا سئوال آسونم نزدم -
@Alzahra-Daftar نه بابا منم با اینکه ریاضی هستم اینقدر توی تاپیک های درسی دیگه سوتی دادم و اشتباه کردم مهم اینکه که یاد بگیریم. نه بابا اصلا باید نظر بدید الان بفهمید یکجا غلطه یا سوتی بهتر از اینکه بعد نتایج کنکور بفهمید. به راحتی نظر بدید
-
@Mr-Wick
مثل این ملاها هزار جور جزوه و این بند و بساطا دورمه ولی هیچی که هیچی ...@Alzahra-Daftar ی درسنامه خوب داشته باش فقط یکی
بقیشو فقطططط تست بزن
اونجوری ارتباطات درسارو میفهمی و دیگه رد نمیدی -
@Alzahra-Daftar شاید روش مطالعه ت اشکالاتی داشته باشه. اگه دوست داری یه تاپیک بزن ، همه روش مطالعه شون رو بگن
Farhan Honar
این دیگه احتمالا ایراد از مغزمه نه روش مطالعه
ولی چون گفتین چشم