هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
ولی تا حافظ و سعدی و مولانا و صائب و وحشی و باباطاهر و قیصر امینپور و اخوان و نیما و بیدل و و و و و و هستن نری شعرای ما رو بزنی به دیوار گل پسر...
زشته️
@danial-hosseiny
انگار پامونو جلوی بزرگترا دراز کردیم. -
-سردته؟
+نه
-میخوام بغلت کنم به هر حال! ♡ -
arthur morgan
ولی تا حافظ و سعدی و مولانا و صائب و وحشی و باباطاهر و قیصر امینپور و اخوان و نیما و بیدل و و و و و و هستن نری شعرای ما رو بزنی به دیوار گل پسر...
زشته️
@danial-hosseiny شکست نفسی نکن استاد
-
@danial-hosseiny شکست نفسی نکن استاد
arthur morgan
حالا همچین که زدم تو صورتت صدای خونت پاچید روی دیوار، متوجه میشی که نباید منو استاد صدا کنی️
-
arthur morgan
حالا همچین که زدم تو صورتت صدای خونت پاچید روی دیوار، متوجه میشی که نباید منو استاد صدا کنی️
@danial-hosseiny
خشونتی بی پایان از چشمانت بیرون میریزد
-
@danial-hosseiny
خشونتی بی پایان از چشمانت بیرون میریزد
arthur morgan بله. همیشه
️
-
arthur morgan بله. همیشه
️
@danial-hosseiny اوه اوه
-
تق تق
اجازه هست -
نتیجه گیری میکنیم دلش نمیخواسته پیامتو ببینه
از این لحظه به بعد شمارشو پاک کن تا متوجه بشه که بعدا خودش بهت پیام داد به صورت روش 69 بعد از 365 روز سین بزنی تازه حواب بدی شما؟!
اونموقع متوجه میشه
والله
ما را با دماغ فیل چه کار؟!؟ -
@farzam-yousefi به سلام فرزام جون چطوری؟
چه خبرها؟ عصرت بخیر باشه درس و زندگی میزونه؟arthur morgan
سلام عزیز
دارم بهتر و بهتر میشم حالم خوب نبود خیلی بیحال بودم ولی شکرخدا الان حالم میزون تره -
arthur morgan
سلام عزیز
دارم بهتر و بهتر میشم حالم خوب نبود خیلی بیحال بودم ولی شکرخدا الان حالم میزون تره@farzam-yousefi اهان انشالله که خوب و عالی میشی
-
میبینی چه راحت آدما کنار گذاشته میشن چه راحت دیگه حتی در خاطرات هم......چرا!؟.... انگار همه مسافر چند روز اند چند وقت این یکی چند وقت بعد.... این طوری که همه تنها میشن آخه همه به فکر خودشون اند آخه دیگه هیچ کس یادی از اون یکی نمیکنه وقتی نباشه یا وقتی که نیازش نداشته باشه میره سراغ بعدی...چه وحشتناک اینطوری تنهایی حکومت میکنه میبینی خیلی وقته حکومت کرده همین طوری یه دفعه ای بدون دلیل حال همدیگر رو بپرسید تشکر کنید بگید که مهم هستند بگید که دوستشون دارید شاید یکی چشم انتظار باشه شاید یکی دلتنگ باشه منتظر........ همیشه منتظر نباشیم بیا خودمون شروع کنیم حال خوب رو به خودمون و بقیه هدیه بدیم:))
-
نه عمر خضر بماند نه ملک اسکندر....
-
و اما بشنوید از کلاس های یک و نیم ساعتی تا ۲.۵ ظهر که جوان ایرانی روزه دار را از پای درآرود-_-
@Felli
چ حق-_- -
-_-