هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny آها میشه شما بهشون بگید؟ من نمیدونم کی هستن
آخه دیدم خیلی شلوغ شد و پیام زیاد شد فک کردم قاطی میشه
Faez Fateminia
خب اسپم بزن اگه کسی اومد چیزی گفت. میان پیاما رو پاک میکنن.
گزارش رو بزن و تیک هرزنامه رو بزن. -
z Gheibi
ممنون آره اصلا اینقدر خوش می گذره جای شما خالی
حضوری شدین ؟Elham Hoseni در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
ممنون آره اصلا اینقدر خوش می گذره جای شما خالی
حضوری شدین ؟منم قبل شما جامو تو اون خوشیا پر کرده بودم
بله -
•
خوب کردن حالمون خیلی هم زحمت ندارهها. نگاه کردن به ستارهها و آب رودخونه، پابرهنه روی زمین راه رفتن، آوازی رو زمزمه کردن، تماشای گلها و شکوفهها، تنفس توی هوای تازه، کتاب خوندن، گوش دادن به یه موسیقی خوب، بوییدن میوه و قهوه، لمس کردن درختها، نوازش کردن حیوانات، بازی با بچهها، آب دادن به گلدونها. یادت نره! دارو تنها اونی نیست که میخوریم …
-
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه .
یه سری اتفاقات اینجا افتاده که من نباشم به صلاحه ! فضای خیلی دوست داشتنی و صمیمانه ای بود ! زیاد تست بزنید که شرمنده خودتون نشید .
خدانگهدار تا بعد از کنکور یا موقع اعلام نتایج .
@دانش-آموزان-آلاء
و دوستانی که بیشتر میشناسمشون :
@سینا-0 @asma-ht
@Alzahra-Daftar
و ماهان که نتونستم منشنش کنم و سارا خانوم .
موفق باشید .Disgustion 1
سلام دوست عزیز
ممنون بابت منشنت
انشاالله هرجا که هستی دلت شاد و تنت سلامت باشه و اینکه با کلی خبر خوب برگردی
خدا پشت وپناهت
یاعلی -
اهنگ دنیا به من بخند از بوپون حسین تهی بخشی که پوبون میخونه خیلی حس خوبی بهم دست میده
بعدشم اهنگ نقاشی ماکان بند بعدش ماسک فرزاد فرزین اینا خیلی حس خوبی به ادم میده -
من فقط اون لحظه ای که تو مطب بودم و دو تا زن باهم بحثشون بالا گرفت و سر یه چیزی اون زنه برگشت به اون یکی گفت دوست نداری جمع کن از این مملکت برو بیرون تو هر کشوری که دوس داشتی زندگی کن و همه هم تاییدش کردن و من هیچ و من نگاه🥲 فقط کافی بود یه کلمه از مخالفت بیارم همونجا بخیه میزدن منو
اول اون زنه که تو تلویزیون این زر رو زد یادم افتاد و بعدش به این نتیجه رسیدم که با کیا شدیم 85 میلیون نفر خدایاااااشکرت
-
من فقط اون لحظه ای که تو مطب بودم و دو تا زن باهم بحثشون بالا گرفت و سر یه چیزی اون زنه برگشت به اون یکی گفت دوست نداری جمع کن از این مملکت برو بیرون تو هر کشوری که دوس داشتی زندگی کن و همه هم تاییدش کردن و من هیچ و من نگاه🥲 فقط کافی بود یه کلمه از مخالفت بیارم همونجا بخیه میزدن منو
اول اون زنه که تو تلویزیون این زر رو زد یادم افتاد و بعدش به این نتیجه رسیدم که با کیا شدیم 85 میلیون نفر خدایاااااشکرت
@Mr-Wick
حرف نزن
توضیح بده
حق انتقاد ما اینگونه است -
@دختر-بهار مهشید حسن زاده 0
و از تو ممنونم که هیچوقت پشتمو خالی نکردی@F-Seif-0 ممنون ازت که انقد بامعرفتی
-
میدونی قشنگیه گذر زمان چیه؟!
اینکه الماس های زندگیت رو نگه میداره
اون الماس نماها رو حذف میکنه
درنهایت کسایی که میمونن میشن اون همراه های واقعی
البته آدم از همون اولش حلقه رفیق هاش رو تنگ کنه خب درست میشه
بعد یه سری اتفاقا اون حلقه رو که تنگ تر که کردم دیدم رابطه ها قشنگتر شدن
دیدم به هرکسیم نیاز نیست بیش از حد اهمیت بدم
و خب این خوبه
هرکسی قد خودش -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A ب چالش بکشم؟
پول نمیتونه مستقل دلیل باشه,,,اینجا دلیل اصلی تر رفاه گرایی ذاتی انسانه!حالا میتونید ازین زاویه بسطش بدین؟
نه !جمعبندی آخرش برخلاف بدنه طومار خیلی خوب بودسلام
بله بنده هم رفاه مادی رو نوشته بودم، فقط صرف اینکه مردم پول رو به کار میبرن، پول رو میگفتم
چیو بسط بدم؟! اینکه رفاه مادی روی حال خوب تاثیر داره یا نه؟! بله میتونم بسطش بدم، جوابش نه نیست
ولی در کل سه تا ریپلایی که روی طومار زده، شد واسه این بود چون من طومارمو دو تیکه کرده بودم
اخر این طومار هم گفتم که در مورد دل باید توضیح بدم
از طرفی این مبحثی که شما فرمودید، مربوط به تاثیر دل و دنیای ما روی هم دیگه میشه
که میتونم جواب سوالتونو بدم، ولی خب طولانی میشه@Infinitie-A نه دیگه رفاه گرایی ذاتی آدم با رفاه مالی متفاوته!
حالا صبر کنیم تا طومار دوم بیاد بعد حسابی اینو باز کنیم -
@farzam-yousefi
سلام
حالتون خوبه جناب؟
همچنین -
@farzam-yousefi
سلام
حالتون خوبه جناب؟
همچنینNarges Azadmanesh
عالی ام
البته با داشتن دو امتحان در فردا -
سلام و درود دوباره به عزیزای تو دلی