هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکم دقت کنین
من ذهنم قشنگ نمیچینه کلماتو :// -
@Miss-Joker
بکنه
خودش ضرر کرده نه من
من کسی رو از دست میدم که دوستش دارم ولی اون کسی رو از دست میده که دوستش دارهنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges Azadmanesh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
بکنه
خودش ضرر کرده نه من
من کسی رو از دست میدم که دوستش دارم ولی اون کسی رو از دست میده که دوستش دارهچقد جملاتت سنگین بود
اجازه میدی یادداشت کنم؟️
-
Narges Azadmanesh
جمله بندیو...
چرا. میزنم له میکنم طرفو.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges Azadmanesh
جمله بندیو...
چرا. میزنم له میکنم طرفو.چشه مگه؟
ووووووووووووووش🥺
بچیا زودتر برید خونه هاتون -
چرا نمیتونین لایک کنین؟!
من میتونم که
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
لایک نکم محدودیت داره بیشتراز ۲۰ تا کنی دیگه نمیتونی لایک کنی -
یکم دقت کنین
من ذهنم قشنگ نمیچینه کلماتو ://نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
تو تنها نیستی -
من به این تست های روانشناسی اعتقاد ندارم
Gharibe Gomnam خداییش این mbtiعه اگر درست بدیش خیلی حقه من اصن اولین بار که دادم بعد داشتم تو کانالش راجب تایپم میخوندم همینجوری برگام میریخت
-
Narges Azadmanesh یا خیلی عزیزی براش یا واقعا بدش نمیاد یا اصن مهم نیس براش..
@m-naghavi
گفتم که چند بار تا حالا بهم گفته -
اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست/رهروی باید، جهان سوزی نه خامی بی غمی
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست/رهروی باید، جهان سوزی نه خامی بی غمی
بح
سلام
چطورین؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی
تو تنها نیستینوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny خوشحالم که منظورمو فهمیدی
-
@Miss-Joker
لایک نکم محدودیت داره بیشتراز ۲۰ تا کنی دیگه نمیتونی لایک کنینوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
لایک نکم محدودیت داره بیشتراز ۲۰ تا کنی دیگه نمیتونی لایک کنیوا
جدیده
عا حواسم هست. دیگه لایک نمیکنم
فقد دیسلایک -
چرا نمیتونین لایک کنین؟!
من میتونم که
@Miss-Joker
بزار بیستات پر بشه به درد ما دچار میشی -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبیه این مجنونا و شیداها که یه گوشه نشسته با کسی کاری نداره وسط بحث یه شعری میگم کسیم توجه نمیکنه
-
Gharibe Gomnam
تست روانشناسیه. ماهها و سالها متخصصای روانشناسی بسیار زیادی افراد رو براساس درونگرا یا برونگرا بودن، منطقی یا احساسی بودن و و و و دسته بندی کردن. اونوقت تو بر چه اساس و دلیل و علمی میای نقض میکنی قضیه رو؟نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
آره
چون این تست ها خیلی مواقع نقض قضیه رو مشخص کردن خود شغل روانشناسی خوبه ولی با این حال اخرش خود اون فرده ؛ این تست ها فقط احتمال هستن
هیچوقت دقیق نیستن -
@danial-hosseiny
آره
چون این تست ها خیلی مواقع نقض قضیه رو مشخص کردن خود شغل روانشناسی خوبه ولی با این حال اخرش خود اون فرده ؛ این تست ها فقط احتمال هستن
هیچوقت دقیق نیستننوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam باشه.
-
@m-naghavi
گفتم که چند بار تا حالا بهم گفتهNarges Azadmanesh خب پس کمتر کرم بریز
-
Narges Azadmanesh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
بکنه
خودش ضرر کرده نه من
من کسی رو از دست میدم که دوستش دارم ولی اون کسی رو از دست میده که دوستش دارهچقد جملاتت سنگین بود
اجازه میدی یادداشت کنم؟️
@Miss-Joker
خواهش میکنم
بفرمایید️
️
️
️
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
لایک نکم محدودیت داره بیشتراز ۲۰ تا کنی دیگه نمیتونی لایک کنیوا
جدیده
عا حواسم هست. دیگه لایک نمیکنم
فقد دیسلایکنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
من دیگه مثبتام تموم شده به نشانهٔ دوستی دیسلایک میزنم -
شبیه این مجنونا و شیداها که یه گوشه نشسته با کسی کاری نداره وسط بحث یه شعری میگم کسیم توجه نمیکنه
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من آخرین لایکم رو برای شعرتون استفاده کردم
-
Narges Azadmanesh خب پس کمتر کرم بریز
@m-naghavi
نمیشه آخه -
Gharibe Gomnam خداییش این mbtiعه اگر درست بدیش خیلی حقه من اصن اولین بار که دادم بعد داشتم تو کانالش راجب تایپم میخوندم همینجوری برگام میریخت
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-naghavi
من خیلی دادم نصفش اشتباه دراومد
بعد مثلا نصف از این شخصیت بود نصف ازاون نصف از اون یکی