هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Infinitie-A  
 خیلی حیفس
 اسم به این قشنگیو قاطی میکنن ت مبینا   Tragic Girl والا   
- 
ولی از تو انتظار نداشتم اینطوری با جملات بازی کنی سوتی بدی      
- 
فک کنم رقیه اعتماد به نفس بالارو از شما یاد گرففته  Tragic Girl چرا پای منو میکشی وسط؟  
- 
سجاد ایسگا میگیری؟   
 اون دفعه هم همینجوری منو منشن کرده بودی پلشت؟
- 
@Infinitie-A اعتماد به نفس بالا رو 
 ت تاپیک تولد نوشته
 از منم زیباتر هس؟!
 دهنت سرویس رقیه     Tragic Girl آها    
 بد دوره زمونه ایی شده،ملت اعتماد به سقف پیدا کردن  
- 
Tragic Girl چرا پای منو میکشی وسط؟  @roghayeh-eftekhari چون از وقت مشککین رفیقت شده اعتماد به نفست رفته بالا    
- 
باید بگم به من خیلیم مربوطه   
- 
@Infinitie-A شما لر نیستین؟! 
 چون ت اهوازیا لرم هسTragic Girl من شوشتریم، شوشتریام لر محسوب میشن  ولی خیلی دور ولی خیلی دور
- 
@roghayeh-eftekhari چون از وقت مشککین رفیقت شده اعتماد به نفست رفته بالا    Tragic Girl بالا بود اعتماد به نفس بالا لازمه  
- 
سجاد ایسگا میگیری؟   
 اون دفعه هم همینجوری منو منشن کرده بودی پلشت؟@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سجاد ایسگا میگیری؟   
 اون دفعه هم همینجوری منو منشن کرده بودی پلشت؟اوندفه کلی متن تایپ کردم ندیدی  
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سجاد ایسگا میگیری؟   
 اون دفعه هم همینجوری منو منشن کرده بودی پلشت؟اوندفه کلی متن تایپ کردم ندیدی  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سجاد ایسگا میگیری؟   
 اون دفعه هم همینجوری منو منشن کرده بودی پلشت؟اوندفه کلی متن تایپ کردم ندیدی  اره جون خودت   
- 
Tragic Girl آها    
 بد دوره زمونه ایی شده،ملت اعتماد به سقف پیدا کردن  @Infinitie-A    
 اصل همنشینه 
- 
یسسس 
- 
@سجاد-ذوالفقاری آره 
 محدودیت رو برداشتن
- 
Tragic Girl بالا بود اعتماد به نفس بالا لازمه  @roghayeh-eftekhari خ بیشتر شده  
 نمدنونم حالا شایدم من ندیدم
- 
Tragic Girl بالا بود اعتماد به نفس بالا لازمه  @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Tragic Girl بالا بود اعتماد به نفس بالا لازمه  گلبرگای فردوسی توی قبر، ریخت 
 بالا بودن اعتماد به نفس بالا  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میشه بیشتر از 20 تا لایک کرد ؟ اگه آره این پیام منو 20 تا لیک کنید ببینم 
- 
Tragic Girl من شوشتریم، شوشتریام لر محسوب میشن  ولی خیلی دور ولی خیلی دور@Infinitie-A اهاا 
 پس لر هم الان بلدین؟! 
- 
@roghayeh-eftekhari خ بیشتر شده  
 نمدنونم حالا شایدم من ندیدمTragic Girl کلا آدم خوبی نیست  

|
 |

شعردانه
شعردانه