هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii یک شکلات از این کاکائویی ها هر روز صبح با چایی بخور . دو تا لیوان چایی هر لیوان نصف شکلات . چون قند شکلات سریع شکسته میشه و تبدیل به انرژی میشه و سریع تر از هرچیزی ویندوزت میاد بالا . #تجربه
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii ببین قرص کافئین در طولانی مدت اره اعتیاد کمی داره . ولی کلا ما تا کنکور دو ماه بیشتر نیست و من یک روز در میون میخورم . که اعتیادش خنثی میشه . کاپوچینو ها هم که نه یکی یک روز در میون بخوری نه اعتیاد نمیاره و هر روز هم بخوری باز هم اعتیاد نمیاره . تعادل باید داشته باشی . یک روز قرص یک روز کاپو
عاها مرسی ازهمین مسترسیدم اعتیاداور باشه
حتما امتحان میکنم@Zahra-Zahraii ببین کافئین رو برای فیتنس کار ها میگن بخورن هر روز چون ورزش میکنن و سریع اثرش میره و دفع میشه ولی برای ماها که پشت کتابیم و ورزش هم هر یک قرن یک بار میکنیم همون یک روز در میون کفایت میکنه
-
@Zahra-Zahraii ببین قرص کافئین در طولانی مدت اره اعتیاد کمی داره . ولی کلا ما تا کنکور دو ماه بیشتر نیست و من یک روز در میون میخورم . که اعتیادش خنثی میشه . کاپوچینو ها هم که نه یکی یک روز در میون بخوری نه اعتیاد نمیاره و هر روز هم بخوری باز هم اعتیاد نمیاره . تعادل باید داشته باشی . یک روز قرص یک روز کاپو
زیاد اهل چایی نیسم ولی باش امتحانش میکنم
مرسی -
@Zahra-Zahraii ببین کافئین رو برای فیتنس کار ها میگن بخورن هر روز چون ورزش میکنن و سریع اثرش میره و دفع میشه ولی برای ماها که پشت کتابیم و ورزش هم هر یک قرن یک بار میکنیم همون یک روز در میون کفایت میکنه
@Zahra-Zahraii ببین کافئین رو برای فیتنس کار ها میگن بخورن هر روز چون ورزش میکنن و سریع اثرش میره و دفع میشه ولی برای ماها که پشت کتابیم و ورزش هم هر یک قرن یک بار میکنیم همون یک روز در میون کفایت میکنه
خب من باشگا میرم ولی بازم میترسم://
-
زیاد اهل چایی نیسم ولی باش امتحانش میکنم
مرسی@Zahra-Zahraii چایی بزار تو برنامت اثرات خوبی در طولانی مدت داره اونم اگر زعفرون بندازی توش یا نبات زعفرونی . اصن نگم برات
-
@Zahra-Zahraii چایی بزار تو برنامت اثرات خوبی در طولانی مدت داره اونم اگر زعفرون بندازی توش یا نبات زعفرونی . اصن نگم برات
@Zahra-Zahraii چایی بزار تو برنامت اثرات خوبی در طولانی مدت داره اونم اگر زعفرون بندازی توش یا نبات زعفرونی . اصن نگم برات
هوممم
-
خب من باشگا میرم ولی بازم میترسم://
@Zahra-Zahraii خوب خوبه . دیروز دکتر رفتم برای تداخل داروییم اسم این رو هم بردم گفتم هر یک روز در میون میخورم گفت عیب نداره فقط از این تایم بیشتر هم نشه . حالا مریم خانم اومدن یک سوالی بکن برای محکم کاری
-
مجتبی ازاد سلام.
قرص کافیین؟؟ -
مجتبی ازاد سلام.
قرص کافیین؟؟mahsaaa rezaeee بلی
-
@Zahra-Zahraii خوب خوبه . دیروز دکتر رفتم برای تداخل داروییم اسم این رو هم بردم گفتم هر یک روز در میون میخورم گفت عیب نداره فقط از این تایم بیشتر هم نشه . حالا مریم خانم اومدن یک سوالی بکن برای محکم کاری
عاها باشه
-
مجتبی ازاد جدیدنا تا سرم میره تو کتاب میخوابم:|
-
عاها باشه
@Zahra-Zahraii ابجی لایک ها محدودیتش برداشته شده . دستت بازه بزن هرچی پیدا کردی لایک کن تا نبستن
-
mahsaaa rezaeee اون متن گنده پایییییییییییین پایین رو بخون راه حل هاشو گفتم
-
mahsaaa rezaeee این طبیعیه؟1
خستگیی مفرط ب اوجج رسید میترسم برم دکتر.
من حتی حس میکنم ت جلسع کنکورمم خوابم
-
mahsaaa rezaeee اون متن گنده پایییییییییییین پایین رو بخون راه حل هاشو گفتم
مجتبی ازاد اک مرس
-
mahsaaa rezaeee ببین طبیعی که نمیتونم نظر بدم خودمم همین مشکل رو داشتم . قند کافی نمیرسه به بدن و اینکه مغز هم تنبل میشه . به یک راهی باید بهش انرژی برسه
-
@Zahra-Zahraii ابجی لایک ها محدودیتش برداشته شده . دستت بازه بزن هرچی پیدا کردی لایک کن تا نبستن
-
mahsaaa rezaeee به غیر اون چیزایی که پایین گفتم این رو هم بشنو از من . سحری رو ساعتای 1 نیم اینا بخور . بعد نیم ساعت مونده به اذان بشین یک کاپویی چیزی بخور چند دقیقه قبل اذان مسواک بزن و بعدش یکی دو لیوان اب بخور . با این ترکیب که اجرا کردم من تا الان شاد و شنگول پشت سیستم نشستم
-
mahsaaa rezaeee نه نترس عادی هست . برای خیلی ها اینجوری هست فقط باید تایم بدنت رو بفهمی که مثلا این ها رو خوردی بعد ببینی کی دیگه بدنت کوفته میشه همون موقع یک چرت ریز بزن . بعد بلند شو اگر احساس خواب کردی استکانی که توش کاپو زدی رو بو بکش . رو جلد این کتاب های گاج فکر کنم دیدی دست بکشی بو شکلات میده . همون منظورمه
-
@Zahra-Zahraii ببین تقریبا حدسم اینه از وقتی تفریح هامون رو بخاطر کنکور کم کردیم به این مشکل برخوردیم . و تو رویا خیلی میریم به شخصه قبل خواب اهنگ میزارم و به اینده بعد کنکورم و کار هام فکر میکنم . !!! همین باعث تنبلیم شده یک چند ماهی . راهی که پیش گرفتم این بوده که یک شل کاپوچینو گرفتم گذاشتم تو کمدم . روزی یا یک روز در میون در اوج خستگی یکی میخورم . و به طور معجزه اسایی 70 درصد این حس از بین میره . یک قرص کافئین هم گرفتم که صبح بیدار میشم یکی میندازم بالا . و روال میشم . جدای از این ها به نظرم فیلم انگیزشی از شغل و یا هدف ایندت تو سیستمت بزار . حس کسالت گرفتی بپر بزارش تا حال بیای . یا اینکه یک اهنگ بسیار عالی بزار . این ها خلاصت نمیکنه از کسالت ولی تا حدود خیلی زیادی کمک میکنه از بدنت بره بیرون .
@Zahra-Zahraii ببین تقریبا حدسم اینه از وقتی تفریح هامون رو بخاطر کنکور کم کردیم به این مشکل برخوردیم . و تو رویا خیلی میریم به شخصه قبل خواب اهنگ میزارم و به اینده بعد کنکورم و کار هام فکر میکنم . !!! همین باعث تنبلیم شده یک چند ماهی . راهی که پیش گرفتم این بوده که یک شل کاپوچینو گرفتم گذاشتم تو کمدم . روزی یا یک روز در میون در اوج خستگی یکی میخورم . و به طور معجزه اسایی 70 درصد این حس از بین میره . یک قرص کافئین هم گرفتم که صبح بیدار میشم یکی میندازم بالا . و روال میشم . جدای از این ها به نظرم فیلم انگیزشی از شغل و یا هدف ایندت تو سیستمت بزار . حس کسالت گرفتی بپر بزارش تا حال بیای . یا اینکه یک اهنگ بسیار عالی بزار . این ها خلاصت نمیکنه از کسالت ولی تا حدود خیلی زیادی کمک میکنه از بدنت بره بیرون .
این متن رو میگم