استعاره
-
سید حسین حسینی 0
رفیق، اینا رو داری از خودت میچسبونی بهش و پرداختش میکنی... چنین چیزی رو نه توی بیت ما مشاهده میکنیم، نه تو کل غزل و شعر.
«اشکی خونین در فراق یار» کجای این بیت مشهوده...؟
وگرنه الآن منم میتونم بگم که خون جگر میتونه استعاره از خیلی چیزا باشه و از خودم پیوند بدم با بیت. کاری نداره که...@danial-hosseiny در استعاره گفته است:
چیزی رو نه توی بیت ما مشاهده میکنیم، نه تو کل غزل و شعر.
اگه بحثی میزاری توی بحث ازاد کل مطلبو بزار اقا. -
Mahan Xodayi 2
سلام...
ببین بحث اصلی درمورد خونِ جگره دیگه... خب؟
استعارهش هم میتونه این باشه:
خون جگر مانند شراب سرخ است.
این منطقیه.
اما یه مشکلی هست... درسته که ما لاله رو به قدح تشبیه کردیم و داریم خون جگر رو میریزیم داخلش. اما ما واقعا داریم خونِ جگر شاعر رو میریزیم توی قدح. نه شراب... واقعا شاعر داره میگه من قدح رو از خونِ جگر خودم پر کردم. صحبت از شراب نکرده... نمیدونم تونستم خودم رو بهتون توضیح بدم یا نه...@danial-hosseiny اها یعنی خون جگر در معنای خودشون بکار رفتن؟؟ولی خب این طبیعیه طرف داره میره یهو خون جگرشو بریزه تو قدح:| من براین قشنگ گزینه رو حذف کردم گفتم قطعا استعاره داره:////
ممنونم -
@danial-hosseiny در استعاره گفته است:
اگه بحثی میزاری توی بحث ازاد کل مطلبو بزار اقا.سید حسین حسینی 0 شما درست میگین ی قسمتی بود دلیل تشابهش قرمزی بود و اشک خونین مفهوم استعاره بود....ولی الان شعر یادتون نیست نمیشه قضاوت کرد مبحثا کلی فرق میکنن نمیتونیم حکم کلی بدیم....
-
@danial-hosseiny در استعاره گفته است:
اگه بحثی میزاری توی بحث ازاد کل مطلبو بزار اقا.سید حسین حسینی 0
من در درجهٔ اول گفتم با شما بحثی ندارم.
در درجهٔ دوم وقتی که شما خودت اشتباه میخونی، اشتباه خوندن شما ارتباطی به من نداره.
من نوشتم توی کل این غزل مفهومی وجود نداره که بشه چنین برداشتی رو برای این بیت درنظر گرفت.
اینم کل غزل
https://ganjoor.net/khajoo/ghazal-khajoo/sh639
و من الله توفیق.
شب خوش. -
سید حسین حسینی 0
من در درجهٔ اول گفتم با شما بحثی ندارم.
در درجهٔ دوم وقتی که شما خودت اشتباه میخونی، اشتباه خوندن شما ارتباطی به من نداره.
من نوشتم توی کل این غزل مفهومی وجود نداره که بشه چنین برداشتی رو برای این بیت درنظر گرفت.
اینم کل غزل
https://ganjoor.net/khajoo/ghazal-khajoo/sh639
و من الله توفیق.
شب خوش.@danial-hosseiny
عزیز من نگفتم نظرت غلطه خیلی هم رگات نزنه بیرون کار درستی نیس....من گفتم چیزی که میگم میتونه باشه -
@danial-hosseiny
سیدحسین حسینی°
اقا بحث از علم پرت میشه دیگه صلواتتتتت:/ -
@danial-hosseiny اها یعنی خون جگر در معنای خودشون بکار رفتن؟؟ولی خب این طبیعیه طرف داره میره یهو خون جگرشو بریزه تو قدح:| من براین قشنگ گزینه رو حذف کردم گفتم قطعا استعاره داره:////
ممنونمMahan Xodayi 2
میگه دیروز داشتم توی باغ قدم میزدم و لالههایی که مثل قدح بودن رو از خون جگرم پر میکردم.
میدونم که عجیب غریبه، میدونم که حتی میتونه استعاره از شراب هم باشه، حتی اگه کسی بگه اینجا خون جگر عملا به شراب تشبیه شده اشتباه نگفته. اما من دلیل اون حرفِ طراح رو برات گفتم... که به نظر من همینش درستتره... اینکه خون جگرش در معنای خودش به کار رفته باشه، معنیِ قشنگتری به ما میده واسهٔ بیت. -
Mahan Xodayi 2
میگه دیروز داشتم توی باغ قدم میزدم و لالههایی که مثل قدح بودن رو از خون جگرم پر میکردم.
میدونم که عجیب غریبه، میدونم که حتی میتونه استعاره از شراب هم باشه، حتی اگه کسی بگه اینجا خون جگر عملا به شراب تشبیه شده اشتباه نگفته. اما من دلیل اون حرفِ طراح رو برات گفتم... که به نظر من همینش درستتره... اینکه خون جگرش در معنای خودش به کار رفته باشه، معنیِ قشنگتری به ما میده واسهٔ بیت.@danial-hosseiny
من هم قبول دارم و فقط نظرمو گفتم...کار درستی نیست مسخره کردن .. -
Mahan Xodayi 2
میدونم که عجیب غریبه، میدونم که حتی میتونه استعاره از شراب هم باشه، حتی اگه کسی بگه اینجا خون جگر عملا به شراب تشبیه شده اشتباه نگفته. اما من دلیل اون حرفِ طراح رو برات گفتم... که به نظر من همینش درستتره... اینکه خون جگرش در معنای خودش به کار رفته باشه، معنیِ قشنگتری به ما میده واسهٔ بیت.@danial-hosseiny اره قانع شدم خودشونم توضیح دادن ولی نه مثل شما....
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny اره قانع شدم خودشونم توضیح دادن ولی نه مثل شما....
Mahan Xodayi 2 خوووبه پس. حله
-
@danial-hosseiny
من هم قبول دارم و فقط نظرمو گفتم...کار درستی نیست مسخره کردن ..سید حسین حسینی 0 از شمام ممنونم وقت صرف کردین:) بحث تا ی جایی خوبه از ی جایی به بعد دیگه انحراف اخلاقیه بیخیال فوقش اینو تو کنکور نمیزنیم حرص و جوش نداره:))))