هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو منطقیه
مجتبی ازاد
کجاش منطقیه؟ -
@سجاد-ذوالفقاری داداش هرچی گیرت میاد رو که میزنی سکرت :| دو سه تا پابلیک هم بزار
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری داداش هرچی گیرت میاد رو که میزنی سکرت :| دو سه تا پابلیک هم بزار
اها باشه
تو برنامم میذارم ! -
@F-Seif-0 سانیا از اون بچه خر خون های مثبته . انشالله در سال اولش قبول میشه . شما هم بخون که این بار تلخی شکست قبلی رو جبران کنی . یک نذر خوبی هم بنداز براش
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خرخون نه
پرتلاش -
مجتبی ازاد
کجاش منطقیه؟نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو
-
@sania-Andiravan اره ترسناکه پس برای همین بشین بخون . تجربی هم هستی رقابت سختره .ارزوی موفقیت دارم برات
قبول نشدی هم چیز خاصی نمیشه ازاد میزنی
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد قبول میشه
-
@F-Seif-0
چقدر خوبی تو آخه -
مجتبی ازاد
کجاش منطقیه؟نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو من جای تو میبودم گوشی رو یک جا قایم میکردم . انشالله بعد کنکور رتبه درخشانم که اومد نشن میدادم
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan 🥺🥲🫂
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اها باشه
تو برنامم میذارم !نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری خوبه
-
@سمیه-صادقلو من جای تو میبودم گوشی رو یک جا قایم میکردم . انشالله بعد کنکور رتبه درخشانم که اومد نشن میدادم
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو من جای تو میبودم گوشی رو یک جا قایم میکردم . انشالله بعد کنکور رتبه درخشانم که اومد نشن میدادم
شمام برو گوشیتو خاموش کن بعد کنکور بیا رتبه درخشانتو نشون بده
خوشحال میشیم! -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میگم خودتون رو با ما مقایسه نکنین هی میگن نه
ببین از کجا اون توپه رفت تو گل -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
افکار قبل خواب به شدت روی فردایی که میخواین شروع کنین تاثیر میذارن
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایز -
سندروم تیم آلمانی بی قرار
-
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایزنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایزخواب ارومی داشته باشی دایی
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@first این خنده هایی یهویی همش تقصیر توعه
همششش
-
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایزنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 شبت بخیر
-
مجتبی ازاد قبول میشه
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 ایشون که صد در صد دندون تهران . شما چی ؟ قصدی برای پزشکی تهران ندارین ؟ قرار نبود برین تا خود کنکور با تلاش و همت فراران برگه برگه کتابارو سیاه کنید ؟
جمع بندی ها رو کردی ؟
تست های زماندار میزنی ؟
درصد ها رو رو به راه کردی ؟
امیدی هست امسال یکی کسایی که ازش الا میپرسه خب از درصد هات برامون بگو فاطمه خانم !!!شما باشی ؟
-
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایزنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس بلندپرواز
امیدوار
و مثبت فکر کن قبل خوابت
شبتون بخیر گایزشبتون خوش
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شمام برو گوشیتو خاموش کن بعد کنکور بیا رتبه درخشانتو نشون بده
خوشحال میشیم!نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm من گوشی ندارم
......
-
0-0ftm من گوشی ندارم
......
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد همین سیستمی ک پاش هستین...