هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Infinitie. Areplied to maryam111 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باید به مدیر بگم یه گروه برا کراشام درست کنه
maryam111 لطفا این مورد رو لحاظ کنید حتمن، خیلی مهمهکراش؟؟؟
چشمم روشن
این حرفا چیه تو انجمن؟!خب باشه
بچه های انجمن از من چشم بر نمیدارن
دستاشونو نبرن یه وقت -
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم خیلی هری پاتر رو دیدمش
یکی پایه باشه هنوزم میشینم میبینمش🥲من یبار دیدم اونم سریع سریع رد کردمش .... ولی دوستداشتنی بود
من کلا عادتمه فیلم و سریالو رد کنم بره جلو -
Galadrielreplied to 0yasin.sh0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
Infinitie. Areplied to Galadriel on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
-
0yasin.sh0replied to Galadriel on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 اَه اَه چندش
-
Infinitie. Areplied to _Mitra_ on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani تو کنکور قبول میشی
کنکورو همه مون قبول میشیم مهم اینه که چی و کجا ؟
مثل پارسال که میگفتی پنچرگیری تانک های بیابونی قبول میشم قشنگ قبل اعلام نتایج هم گفتی اینوتخصص آبیاری گل های قالی
بله آورین -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 صفرتاصد یا نکته و تست فقط؟
نکته و تست فقط
صفر تا صد دوازدهم جداست -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید به مدیر بگم یه گروه برا کراشام درست کنه
maryam111 لطفا این مورد رو لحاظ کنید حتمن، خیلی مهمهکراش؟؟؟
چشمم روشن
این حرفا چیه تو انجمن؟! -
Galadrielreplied to Infinitie. A on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Mitra_replied to Infinitie. A on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani تو کنکور قبول میشی
کنکورو همه مون قبول میشیم مهم اینه که چی و کجا ؟
مثل پارسال که میگفتی پنچرگیری تانک های بیابونی قبول میشم قشنگ قبل اعلام نتایج هم گفتی اینو -
Infinitie. Areplied to Galadriel on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 باشه
من شبیه تامیم؟ -
0yasin.sh0replied to maryam111 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 صفرتاصد یا نکته و تست فقط؟
-
Galadrielreplied to 0yasin.sh0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
Galadrielreplied to Infinitie. A on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A نمیشه نظر منم بپرسی؟ 🥲
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to شهیده sh on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهیده sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M.an maryam111 سلام
ببخشید نکته و تست زیست استاد امینی راد ناقصه ؟ ممنونسلام
۸۸ جلسه هست نکته و تست زیست دهم -
0yasin.sh0replied to Galadriel on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 هری پاتر قشنگه ولی کلا فیلم های قسمتی حوصله میخواد ک من ندارم
-
Infinitie. Areplied to Galadriel on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A چیشد تغییر کاربری دادی؟
نهنمیدونم
باید دوباره نظر بچه هارو بپرسم -
@mitra-ism-rahmani مصطفی زمانی
اون یوسف پیامبر بود ولیهمین دیگه چون قبلا اسمش یوسف و یوزارسیف بوده مغز منم با دانیال و دنیل قرابت گرفته بودش هعی فکر میکردم یکی اند
پست 676175 از 1000113