هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|خب به یارو توجه نکن    
- 
- 
- 
HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|حجی اعصاب داریا    
- 
@First حل میشه داداش 
 شکر منم خوبم سلامتیت
 درسا چطوره؟sina bigdeli 
 انشالله
 خداروشکر همیشه خوب باشی.
 درسا هم خوبه.
 چخبر از تو؟
- 
@F-Seif-0 گناهه فحش نده زن مومن 
- 
Tragic Girl   
 من رو به فحش بست
- 
@F-Seif-0 گناهه فحش نده زن مومن Tragic Girl خر روانی فحش نیس لقبشه 
 فحش اوناییه ک ب من گف  
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh ی خر روانی جدن ؟ 
 برا چی تورو فحش بده
 خب اسلحه منو اماده کنید دوستان ببینم  
- 
علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|حجی اعصاب داریا    @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 
 یارو یاس با مهراب که سایه همو با تیر میزنن گوش میده بعد تازه میگیم چطور هم شاکی میشه :|حجی اعصاب داریا       
- 
بگذریم 
 مسی یه گل زده بود به رئال
 رسما از وسط زمین همه رو دریبل کرد :|
 خودشم نه ضد حمله بود نه چیزی
 بازی آرومِ آروم بود
 یهو وحشی شد :|
 اصلا کپ کردم دیدم گل رو :|
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh ی خر روانی جدن ؟ 
 برا چی تورو فحش بده
 خب اسلحه منو اماده کنید دوستان ببینم  
- 
@First نه بابا گفتی رفتی خیال کردم رفتی تو غیبت کبرا دیگه نمیایی    arthur morgan نه داداش نمیشه ://   
- 
@امیرمسعود-جعفری از تهدلم هعئیییی 
- 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش  برا منم یه پیک بریز دمت گرم. 

|
 |

شعردانه
شعردانه