هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli 
 هش
 سردوشت سوبان نیس؟   علیرضا تمدنی سوبان دوس داری؟  
- 
@Felli چند تا آهنگ میکس کردن به عنوان پادکست به زودی که تا حالا منتشر نشده و قراره امسال دونه دونه منتشر بشه 
- 

- 
قرار بود عکس برا من بفرسن /: 
- 
علیرضا تمدنی سوبان دوس داری؟  sina bigdeli مرض    
- 
@Infinitie-A 
 عع هر دوتاشون؟
 من فک میکردم فقط اونی که من میگم خارجیه
 لامصب چقد خوب فارسی حرف میزنه |: |:@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 عع هر دوتاشون؟
 لامصب چقد خوب فارسی حرف میزنه |: |:اره  
 یه جا همدیگرو معرفی میکنن، اونی که اولش بوده، اسمش سَم هست از بروکلین مث که اومده:| تازه روسی و عربی هم بلده از بروکلین مث که اومده:| تازه روسی و عربی هم بلده  
 اون یکیم که موهاش سفیدن، اسمش دیویده، از لانگ آیلند(نمیدونم کجاس ) اومده ) اومده
- 
ا حانیه بگیرین 
 اصل شراب مال شیرازه 
- 
@F-Seif-0 به سجاد بگو اگ اومد   
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش  برا منم یه پیک بریز دمت گرم. برا منم بزار دمت گرم @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش  برا منم یه پیک بریز دمت گرم. برا منم بزار دمت گرم چکنم ساغر صهبا که چو خواجو بصبوح قدح دیدهٔ من ساغر صهبای منست 
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First برامنم بریزین   
 الفرار چکنم ساغر صهبا که چو خواجو بصبوح قدح دیدهٔ من ساغر صهبای منست 
- 
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 عع هر دوتاشون؟
 لامصب چقد خوب فارسی حرف میزنه |: |:اره  
 یه جا همدیگرو معرفی میکنن، اونی که اولش بوده، اسمش سَم هست از بروکلین مث که اومده:| تازه روسی و عربی هم بلده از بروکلین مث که اومده:| تازه روسی و عربی هم بلده  
 اون یکیم که موهاش سفیدن، اسمش دیویده، از لانگ آیلند(نمیدونم کجاس ) اومده ) اومده
- 
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First برامنم بریزین   
 الفرار چکنم ساغر صهبا که چو خواجو بصبوح قدح دیدهٔ من ساغر صهبای منست @سجاد-ذوالفقاری خو باش حاجی باش     
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ا حانیه بگیرین 
 اصل شراب مال شیرازه ما فقط شربت ابلیمو میخوریم  
- 
بچا:| درصد خوب . تراز بد!! ینی چی؟؟ 
- 
ببینین چ اوضاعیه که ابوالفضلم رد داده 

|
 |

شعردانه
شعردانه