هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A حاجی این شرابش خیلی قاطی داشته   حالا بپرس ایلان جون برام چی نوشته: 
 نوشته: فردا وقت داری با هم قرار بزاریم؟  @Infinitie-A بگوباید با نامزدم هماهنگ کنم 
- 
خب 
 دوستان
- 
اوقات خوشی بود 
- 
خوبی بدی چیزی دیدن حلال کنید 
 هرچند میدونم شاید با این حرف شاید چیزی جبران نشه
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش  برا منم یه پیک بریز دمت گرم. برا منم بزار دمت گرم @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش  برا منم یه پیک بریز دمت گرم. برا منم بزار دمت گرم هعیی ابوالفضل هعییی دنیا گرانه... لعنتی نزار اصن  @Infinitie-A چیو نذارم  
- 

یاد این افتادم   
- 
@F-Seif-0 
 واقعا سرویس شد
 همه فامیل فهمیدن
 بعد هر کی میرسید بهم میپرسید مست نیستی؟ 
 پسرا هم دستم مینداختن میگفتن نزدیک ما نیا  @Felli جرررررر        
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A بگوباید با نامزدم هماهنگ کنم نه اوکیه، نامزدم مشکل نداره 
- 
@Infinitie-A چیو نذارم  @First نمیدونم  یه چی پروندم یه چی پروندم
- 

یاد این افتادم   @Infinitie-A جرررررااااجررررررررر                                 
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A بگوباید با نامزدم هماهنگ کنم نه اوکیه، نامزدم مشکل نداره @Infinitie-A بی کلاس بگو کلاس بزار براش   
- 
@Felli خیلی خوب بود  

|
 |

شعردانه
شعردانه