هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli از دستش نده بخورش حتما
-
مجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
-
sina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟ -
مجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام:I
-
sina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma سلام
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از هرچی گفتیم از شاه (قورمه سبزی ) و ملکه (چلوکباب . حالا یا برگ لقمه یا سلطانی هرچی ) حرفی به میون نیاوردیم . جایگاهشون مشخصه در سفره غذایی اریایی ها
-
@fatemeh-Ma سلام
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
خوبی؟ -
مجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ها داداش . سمت با زودتر از کل کشور افطاره . جیزک دادن کیف الهی داره
-
sina bigdeli
خوبی؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma شکر ت خوبی؟
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده@fatemeh-Ma درود
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد مونده تا محرم؟
-
@fatemeh-Ma شکر ت خوبی؟
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
ن:I
سربازیت تموم شد؟:] -
چقد مونده تا محرم؟
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli .شاید 5 ماه . ملت از الان تیم کشی کردن برای اربعین
-
@fatemeh-Ma درود
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
احوال شوما اقای منطقیه:I -
sina bigdeli
ن:I
سربازیت تموم شد؟:]نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma چیزی شده؟
ن بابا -
@fatemeh-Ma چیزی شده؟
ن بابانوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
جسمی خوب نیسدم:I
پس کی خخ -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی...
-
مجتبی ازاد
احوال شوما اقای منطقیه:Iنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma ها ؟ چی ؟ کی ؟ من ؟
چرا جدید بچه ها نیک نیم های متفاوتی روم میزارن . ؟ ممنون خوبم . شما چطوری ؟