هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ho3ein Ft Bidad - Khaabe Rahat.mp3
دندان روی جگر بگذار می آیم می آیم
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارم -
خدافظی
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
sina bigdeli نمد . برای من اش بی بی خیلی خوشمزه تر از بقیست . شاید چون هر 5 سال یک ک بار درستش میکنن تو محلمون
گفتی توش خمیره
حالت بدی نمیشه؟HANIYE bh دیشب همه رفتن افطاری من نرفتم . نشستم تیکه گوشت گوسفند برداشتم دورش رو خلاقیت به خرج دادم با تیکه چربی پوشوندم . :| بعدشم کباب کردم . گوشتی که سفت میشد اینبار یک نرمی و لذیذی شده بود که نگم . تجربه خوبی بود
-
مجتبی ازاد ما بهش میگیم اووماج
همون ک توش عدس اینا داره؟sina bigdeli عدس یک جا هست یک جا نیست . ولی اووماج هم شنیدم بهش میگن . همون که خلاصه توش ارد به کار میره
-
sina bigdeli عدس یک جا هست یک جا نیست . ولی اووماج هم شنیدم بهش میگن . همون که خلاصه توش ارد به کار میره
مجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
-
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارم@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارم@First غمگین ترین آهنگ حصین
-
sina bigdeli از دستش نده بخورش حتما
-
sina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
-
sina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
مجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟ -
مجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟sina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
-
سلام:I
-
sina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
مجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
-
@fatemeh-Ma سلام
-
از هرچی گفتیم از شاه (قورمه سبزی ) و ملکه (چلوکباب . حالا یا برگ لقمه یا سلطانی هرچی ) حرفی به میون نیاوردیم . جایگاهشون مشخصه در سفره غذایی اریایی ها
-
@fatemeh-Ma سلام
sina bigdeli
خوبی؟ -
مجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
sina bigdeli ها داداش . سمت با زودتر از کل کشور افطاره . جیزک دادن کیف الهی داره
-
sina bigdeli
خوبی؟@fatemeh-Ma شکر ت خوبی؟
-
@fatemeh-Ma درود
-
چقد مونده تا محرم؟