هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اسم دیگش آش اماج هست یک اش نیشابوری
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ما بهش میگیم اووماج
همون ک توش عدس اینا داره؟ -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ho3ein Ft Bidad - Khaabe Rahat.mp3
دندان روی جگر بگذار می آیم می آیم
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارم -
خدافظی
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
sina bigdeli نمد . برای من اش بی بی خیلی خوشمزه تر از بقیست . شاید چون هر 5 سال یک ک بار درستش میکنن تو محلمون
گفتی توش خمیره
حالت بدی نمیشه؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHANIYE bh دیشب همه رفتن افطاری من نرفتم . نشستم تیکه گوشت گوسفند برداشتم دورش رو خلاقیت به خرج دادم با تیکه چربی پوشوندم . :| بعدشم کباب کردم . گوشتی که سفت میشد اینبار یک نرمی و لذیذی شده بود که نگم . تجربه خوبی بود
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راست میگفتن سرده خاک
-
مجتبی ازاد ما بهش میگیم اووماج
همون ک توش عدس اینا داره؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli عدس یک جا هست یک جا نیست . ولی اووماج هم شنیدم بهش میگن . همون که خلاصه توش ارد به کار میره
-
sina bigdeli عدس یک جا هست یک جا نیست . ولی اووماج هم شنیدم بهش میگن . همون که خلاصه توش ارد به کار میره
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
-
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارمنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از این دنیا از این مردم بیذارم بیمارم@First غمگین ترین آهنگ حصین
-
مجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli از دستش نده بخورش حتما
-
مجتبی ازاد اره اینو منم تو جشنواره اش زنجان دیدم
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
-
sina bigdeli بچه بودم رفته بودیم شمال . اونجا فامیلا فسنجوون درست کردن برامون . منم بچه :| دهنمم کوچیک . این گردو ها میرفتن لا دندونام . تا مدت ها از فسنجوون بدم میومد جدید دوباره خودمش اصن در های بهشت برام باز شده بود .
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟ -
مجتبی ازاد
برا شمالیا با رب انار شیرین میشه من خوشم نمیاد
ترش باشه بهتر نی؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام:I
-
sina bigdeli اره منم مث تو غذا شیرین بدم میاد ولی فسنجوون نمیدونم چرا خوشم اومد شیرینش :| مخصوصا با نوشابه شیشه ایی سیاه تگرگی
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma سلام
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از هرچی گفتیم از شاه (قورمه سبزی ) و ملکه (چلوکباب . حالا یا برگ لقمه یا سلطانی هرچی ) حرفی به میون نیاوردیم . جایگاهشون مشخصه در سفره غذایی اریایی ها
-
@fatemeh-Ma سلام
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
خوبی؟ -
مجتبی ازاد
حالا ی کاری کن کف همه روزه دارا ببره
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ها داداش . سمت با زودتر از کل کشور افطاره . جیزک دادن کیف الهی داره
-
sina bigdeli
خوبی؟نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma شکر ت خوبی؟
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده@fatemeh-Ma درود