هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازادreplied to Galadriel on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده
@F-Seif-0 بارش هم معنای ( کنکور قبول نشی با لگد میفرستمت بری سربازی ) هست
-
Galadrielreplied to sina bigdeli on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli فامیلا ما هروقت با شوهراشون دعواشون میشه نیزارن
مهربان باش
سکوت کن
خدا فلان میکنه -
هنوز صداش تو گوشمه
-
Galadrielreplied to arthur morgan on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan حاجی ولش کن
-
به مامانم گفتم حاجی
-
arthur morganreplied to Galadriel on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 نمیشهههههههههه
-
این پست پاک شده!
-
بخدا من مودبم بضی وقتا ا دهنم درمیره
-
این پست پاک شده!
-
arthur morganreplied to Galadriel on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 منم یک بار گفتم ننه
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan داداش بی خیال
خیلی اکبندیا -
Galadrielreplied to arthur morgan on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ببین این واقعیتای دنیامونه متاسفانه
خیلی بدتر از اینم هست
حتی تو ایران
حتی تو شهر کوچیک ما
همجا هست....
ما نمیتونیم کاری کنیم فقط باید مواظب خودمون باشیم و مواظب ایندگانی که قراره تحویل اجتماع بدیم -
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli نه اکبند نیستم اخه یک حس عجیبی داشت یک مظلومیت خاصی تو صداش بود
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به مامانم گفتم حاجی
من میگم مشتی بهش سلطان داداش ستون
-
Galadrielreplied to arthur morgan on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ننه که چیزی نی
من مامانمو با اسمم صدا میزنم -
@ftm-montazeri اه این کلمه برای دخترا قفله ؟
-
arthur morganreplied to Galadriel on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 اره درسته باید خیلی خیلی مواظب باشیم درسته
-
arthur morganreplied to Galadriel on ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 یکبار هم گفتم ناهید فکر کنم
327746/1000113