مشکلات سایت
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
فیلم های راه ابریشم بالا نمیاد
قسمت تیکت هم بالا نمیاد
لطفا سریعتر درستش کنین
@ادمین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
سلام . هنوز درست نشده که
@ادمین -
سلام . هنوز درست نشده که
@ادمیننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahar mohammadi 0 سلام ساعت نه هنوز مجوز ورود به دیتا سنتر رو پیدا میکنن مهندس های آلا
-
سلام. دوستان شما هم نمی تونید وارد سایت شین یا فقط من این مشکل رو دارم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود بله مشکل داره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط آلاخونه کار میکنه
-
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadreza hatami در مشکل در ورود به سایت گفته است:
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401سایت مشکل داره و به زودی حل میشه مشکل نگران نباشین
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس کی مشکل برطرف میشه خب تایم از دست رفت
این چ وضعیه دیگه -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط mahdi shokry انجام شده
امسال یکی از بد ترین سال های سایت آلاء بود ، از بس که قطع شد ، سایت هم که در حالت عادی وسط هر فیلمش گیر میکنه ، الانم اپ و سایت با هم پریده.
انشالله که درست شه . ما صبوری میکنیم... -
فونت الاخونه هم عوض شده
-
فونت الاخونه هم عوض شده
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 درواقع بدون فونت شده. فونت اصلی که ایران سنس بود لود نمیشه معلوم نیست چرا
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سایت برای شما هم مشکل داره؟ لطفا یکی از مدیران جواب بده حداقل از بلاتکلیفی در بیایم...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود. نه مشکل داره
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خیر
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اختلال پیش آمده از سمت شبکه مخابرات و دیتاسنتر بوده و سایت از نظر فنی مشکلی نداشت، از چند ساعت قبل هم ارتباط با سرور اصلی آلاء قطع شده
با دیتاسنتر هماهنگی های لازم انجام شده و در حال برطرف کردن مشکل هستیمبچه ها به نظر سرور و مشکلات زیر ساختی مربوط به شبکه حل شد
و سایت آلاء به خدمت رسانی برگشت....
تو این وضع گرونی تو همین ۱ ماه حدود ۱۵۰ میلیون خسارت خوردیمتوکل به خدا
خدمات اصلی آموزش در آلاء از سال ۱۳۹۲ رایگان بود و هست و ان شاء الله خواهد بود...