مشکلات سایت
-
سلام . هنوز درست نشده که
@ادمینbahar mohammadi 0 سلام ساعت نه هنوز مجوز ورود به دیتا سنتر رو پیدا میکنن مهندس های آلا
-
سلام. دوستان شما هم نمی تونید وارد سایت شین یا فقط من این مشکل رو دارم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
درود بله مشکل داره
-
فقط آلاخونه کار میکنه
-
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401mohammadreza hatami در مشکل در ورود به سایت گفته است:
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401سایت مشکل داره و به زودی حل میشه مشکل نگران نباشین
-
پس کی مشکل برطرف میشه خب تایم از دست رفت
این چ وضعیه دیگه -
امسال یکی از بد ترین سال های سایت آلاء بود ، از بس که قطع شد ، سایت هم که در حالت عادی وسط هر فیلمش گیر میکنه ، الانم اپ و سایت با هم پریده.
انشالله که درست شه . ما صبوری میکنیم... -
فونت الاخونه هم عوض شده
-
فونت الاخونه هم عوض شده
Mohammad Lotfi 0 درواقع بدون فونت شده. فونت اصلی که ایران سنس بود لود نمیشه معلوم نیست چرا
-
سلام سایت برای شما هم مشکل داره؟ لطفا یکی از مدیران جواب بده حداقل از بلاتکلیفی در بیایم...
-
درود. نه مشکل داره
-
سلام خیر
-
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اختلال پیش آمده از سمت شبکه مخابرات و دیتاسنتر بوده و سایت از نظر فنی مشکلی نداشت، از چند ساعت قبل هم ارتباط با سرور اصلی آلاء قطع شده
با دیتاسنتر هماهنگی های لازم انجام شده و در حال برطرف کردن مشکل هستیمبچه ها به نظر سرور و مشکلات زیر ساختی مربوط به شبکه حل شد
و سایت آلاء به خدمت رسانی برگشت....
تو این وضع گرونی تو همین ۱ ماه حدود ۱۵۰ میلیون خسارت خوردیمتوکل به خدا
خدمات اصلی آموزش در آلاء از سال ۱۳۹۲ رایگان بود و هست و ان شاء الله خواهد بود... -
بچه ها به نظر سرور و مشکلات زیر ساختی مربوط به شبکه حل شد
و سایت آلاء به خدمت رسانی برگشت....
تو این وضع گرونی تو همین ۱ ماه حدود ۱۵۰ میلیون خسارت خوردیمتوکل به خدا
خدمات اصلی آموزش در آلاء از سال ۱۳۹۲ رایگان بود و هست و ان شاء الله خواهد بود...@M-an خیلی ممنونیم بابت پیگیریتون ولی هنوزم اختلالات هستن
یکیش اینه که تاپیک بعنوان حل شده یا حل نشده نمیتونیم قرار بدیم...و من اصلا نمیتونستم وارد بشم که یکم پیش تونستم وارد بشم...به هرحال ممنون -
@M-an دم شما گرم