مشکلات سایت
-
پس کی مشکل برطرف میشه خب تایم از دست رفت
این چ وضعیه دیگه -
امسال یکی از بد ترین سال های سایت آلاء بود ، از بس که قطع شد ، سایت هم که در حالت عادی وسط هر فیلمش گیر میکنه ، الانم اپ و سایت با هم پریده.
انشالله که درست شه . ما صبوری میکنیم... -
فونت الاخونه هم عوض شده
-
فونت الاخونه هم عوض شده
Mohammad Lotfi 0 درواقع بدون فونت شده. فونت اصلی که ایران سنس بود لود نمیشه معلوم نیست چرا
-
سلام سایت برای شما هم مشکل داره؟ لطفا یکی از مدیران جواب بده حداقل از بلاتکلیفی در بیایم...
-
درود. نه مشکل داره
-
سلام خیر
-
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اپلیکیشن برای شما باز میشه؟
-
اختلال پیش آمده از سمت شبکه مخابرات و دیتاسنتر بوده و سایت از نظر فنی مشکلی نداشت، از چند ساعت قبل هم ارتباط با سرور اصلی آلاء قطع شده
با دیتاسنتر هماهنگی های لازم انجام شده و در حال برطرف کردن مشکل هستیمبچه ها به نظر سرور و مشکلات زیر ساختی مربوط به شبکه حل شد
و سایت آلاء به خدمت رسانی برگشت....
تو این وضع گرونی تو همین ۱ ماه حدود ۱۵۰ میلیون خسارت خوردیمتوکل به خدا
خدمات اصلی آموزش در آلاء از سال ۱۳۹۲ رایگان بود و هست و ان شاء الله خواهد بود... -
بچه ها به نظر سرور و مشکلات زیر ساختی مربوط به شبکه حل شد
و سایت آلاء به خدمت رسانی برگشت....
تو این وضع گرونی تو همین ۱ ماه حدود ۱۵۰ میلیون خسارت خوردیمتوکل به خدا
خدمات اصلی آموزش در آلاء از سال ۱۳۹۲ رایگان بود و هست و ان شاء الله خواهد بود...@M-an خیلی ممنونیم بابت پیگیریتون ولی هنوزم اختلالات هستن
یکیش اینه که تاپیک بعنوان حل شده یا حل نشده نمیتونیم قرار بدیم...و من اصلا نمیتونستم وارد بشم که یکم پیش تونستم وارد بشم...به هرحال ممنون -
@M-an دم شما گرم
-
سلام دوستان اگه مشکلتون اینه که موقع باز کردن سایت های ایرانی از جمله آلاء مینویسه که اتصال شما خصوصی نیست، باید زنگ بزنید به شرکتی که ازش سرویس اینترنت خریداری می کنید و مشکل را بگید تا بهتون یه IP بدن و راهنمایی کنند.
من خودم IP مخابرات را گرفتم و برای من درست شد، تنظیمات اینترنت مخابرات را میذارم اگه خواستید امتحان کنید امیدوارم که حل بشه
برای کامپیوتر:
1.به قسمت control panel برید
2.وارد بخش network and internet بشید
3.گزینه network and sharing center را انتخاب کنید
4. در قسمت بالای صفحه باز شده، می تونید اسم اینترنتی که بهش وصل هستید را ببینید و در جلوی اون همان اسم اینترنت به صورت آبی رنگ نوشته شده که باید اون را انتخاب کنید
5.در صفحه باز شده properties را بزنید
6.دنبال گزینه internet protocol version 4 بگردید و روش دو بار کلیک کنید و تنظیمات داخل عکس را وارد کنید و OK را بزنید و بعد از چند دقیقه اینترنت دوباره وصل میشه و مشکل حل میشه
اگر هم کار نکرد برای برگرداندن تنظیمات به حالت قبل میتونید در همین صفحه گزینه obtain an IP address automatically را انتخاب کنید و OK را بزنیدبرای موبایل:
1.در تنظیمات وارد تنظیمات Wi-Fi بشید و وای فای را روشن کنید
2. در همان صفحه با ضربه زدن روی شبکه وای فایی که بهش وصل هستین وارد تنظیمات اون شبکه میشید (البته ممکنه در گوشی های مختلف، نحوه وارد شدن به تنظیمات شبکه وای فای فرق کنه. روشی که من گفتم برای گوشی های xiaomi هست)
3.گزینه "تنظیمات IP" را انتخاب کرده و اون را از DHCP به "ثابت" تغییر دهید و تنظیمات زیر را وارد کنید و ذخیره کنید
امیدوارم که این روش برای شما هم جواب بده