ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
دیشب نتونستم بیام ببخشید بات تاخیر تایم رو میگم
2ساعت دینی
30 مین تست دینی
2ساعت ریاضی
1ساعت تست ریاضی
2ساعت شیمی
1ساعت تست شیمی
1ساعت زیست
30مین تست زیست
جمع کل:10h
موفق باشید:)fazix در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
دیشب نتونستم بیام ببخشید بات تاخیر تایم رو میگم
2ساعت دینی
30 مین تست دینی
2ساعت ریاضی
1ساعت تست ریاضی
2ساعت شیمی
1ساعت تست شیمی
1ساعت زیست
30مین تست زیست
جمع کل:10h
موفق باشید:)
افرین عزیزم عالی -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااااااااااااام من 8ساعت خوندم الان امدم موکب امام حسین جای همگی سبز
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به شاگردان خود بگوییم:
رقابت_با_خویشتن_و_تعامل_با_دوستانتعامل با یک دوست که ساعت مطالعه بیشتری نسبت به شما دارد، باعث ایجاد جو درس خواندن در شما شده و انگیزه تان را تقویت می کند. البته توصیه می کنیم که این دوست هم رشته خودتان نباشد تا این تعامل منجر به شکل گیری رقابت منفی میان شما نشود. همچنین منظور از تعامل، با هم درس خواندن و ارتباط زیاد داشتن نیست، بلکه هدف از تعامل، اطلاع پیدا کردن از میزان مطالعه و تشویق یکدیگر به درس خواندن است.
رقابت سازنده یکی از اصول پیشرفت و موفقیت است. گاهی پیش می آید که تعامل با دوستان هم رشته، خود سبب شکل گیری رقابت منفی میان دانش آموزان می شود. فراموش نکنید که مهمترین رقیب هر انسانی خود اوست، رقابت با خویشتن به شما کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید و سعی کنید هر روز را برای بهتر شدن وضعیت تحصیلی خود و حرکت به سوی موفقیت تلاش بیشتری داشته باشید. منظور از رقابت با خویشتن این است که هر هفته دفتر برنامه ریزی خود را نسبت به هفته قبل بررسی کنید و بکوشید برای خود اهداف عملیاتی ساده ای تعریف کنید تا هر هفته نسبت به هفته گذشته پیشرفت داشته باشید. به طور مثال سعی کنید صبحها یک ربع زودتر بیدار شوید و درس خواندن را زودتر شروع کنید، ده دقیقه کمتر استراحت کنید، کیفیت درس خواندن خود را بالا ببرید یا شبها کمی دیرتر درس را تمام کنید. همه اینها اهداف ساده و جرئی هستند؛ اما باور داشته باشید که اجرایی کردن انها کمک می کند تا هر هفته نسبت به هفته گذشته کیفیت و کمیت مطالعه خود را افزایش دهید. بنابراین از همین ابتدا توصیه می کنیم هر روز هفته خود را با هفته قبل مقایسه کنید، تغییراتی جزئی در برنامه ایجاد کنید و بکوشید آنها را اجرایی کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا به طور مداوم در رقابت با خودتان باشید. فراموش نکنید بسیاری از دانش آموزان در نیمهٔ راه، انگیزه خود را برای ادامه مسیر از دست می دهند. رقابت با خویشتن به شما انگیزه لازم را می دهد تا از رسیدن به اهداف خود دست نکشید و راهتان را استوارتر از قبل ادامه دهید. -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاد بگیرید كه برنامه ریزی كنید.
آشفتگی ، بی نظمی و عدم سازمان دهی در كارها و برنامه ها می تواند تولید استرس كرده ، یا نقطه ای برای شروع آن باشد. در دست داشتن برنامه ها و طرح های متعدد كه به صورت همزمان پیش می روند اغلب منجر به سردرگمی ، فراموشی و احساس ترس از شكستِ طرح های ناتمام می شود. هر زمان كه امكانش باشد طرح ها را یكی بعد از دیگری به انجام برسانید . به این صورت كه طرحی را شروع كرده ، روی آ ن كار كنید تا تمام شود. -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حل مسائل
میگویند شخصی سر کلاس ریاضی خوابش برد. وقتی که زنگ را زدند بیدار شد، با عجله دو مسأله را که روی تخته سیاه نوشته بود یادداشت کرد و به خیال اینکه استاد آنها را به عنوان تکلیف منزل داده است به منزل برد و تمام آن روز و آن شب برای حل آنها فکر کرد. هیچ یک را نتوانست حل کند، اما تمام آن هفته دست از کوشش بر نداشت. سرانجام یکی را حل کرد و به کلاس آورد. استاد به کلی مبهوت شد زیرا آنها را به عنوان دو نمونه از مسائل غیرقابل حل ریاضی داده بود.
اگر این دانشجو این موضوع را میدانست احتمالاً آنرا حل نمیکرد ولی چون به خود تلقین نکرده بود که مسأله غیرقابل حل است، فکر میکرد باید حتماً آن مسأله را حل کند و سرانجام راهی برای حل مسأله یافت.
حل نشدن بیشتر مشکلات زندگی ما به افکار خودمون بر میگردد. -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز۶ساعت سرم دردمیکنه بیشترنمیتونم بخونم اگرنه تا۱۲میخوندم..این هفته روببخشید دیگه درجریانید کارزیادداریم نمیتونم زیادبخونم..اینم ۳تاجریمه یکیشم واس فرداچون احتمالانتونم زیادبخونم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا همین الان خواب بودم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دو ساعت ریاضی انسانی خوندم
-
امروز۶ساعت سرم دردمیکنه بیشترنمیتونم بخونم اگرنه تا۱۲میخوندم..این هفته روببخشید دیگه درجریانید کارزیادداریم نمیتونم زیادبخونم..اینم ۳تاجریمه یکیشم واس فرداچون احتمالانتونم زیادبخونم
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ممنون عزیزم تلاشتو بکن ولی بخون
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ریاضیات انسانیارو چرا خوندی تو
-
تا همین الان خواب بودم
-
ریاضیات انسانیارو چرا خوندی تو
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره یکم تو اتحاد و توان و رادیکال مشکلات پیش پا افتاده ای داشتم که رفع شد. تا حدودی هم بهم اعتماد به نفس داد.
-
22ستاره یکم تو اتحاد و توان و رادیکال مشکلات پیش پا افتاده ای داشتم که رفع شد. تا حدودی هم بهم اعتماد به نفس داد.
22ستاره یکم تو اتحاد و توان و رادیکال مشکلات پیش پا افتاده ای داشتم که رفع شد. تا حدودی هم بهم اعتماد به نفس داد.
خداروشکر پس
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروزم متاسفانه 10 ساعت بیشتر نخوندم مهمون داشتیم ای خدا:(
-
امشب تولدم بود یه فیلم دیدم به عنوان جایزه وکادوی خودم که به خودم دادم میدونم الان تو بحثا کنکوری هستیم و دیدن فیلم درست نیس ولی این فیلم فرق داشت فیلمی هستش که همیشه به من امید داده نمیدونم بار چندمم هست که این فیلمو تماشا میکنم ولی هر بار که دیدمش برام یه نوع امید بود وانگیزه
اسمش هست نظریه ی همه چیز
بهترین فیلم بوده که تو عمرم دیدم توصیه میکنم برا کسانی که دوس دارن ببینن
از طرف منا -
fazix در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
این مهمونا وسط کنکور واقعا رو اعصابن
-
این مهمونا وسط کنکور واقعا رو اعصابن
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۲۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تولدت مبارک 120ساله شی
-
امشب تولدم بود یه فیلم دیدم به عنوان جایزه وکادوی خودم که به خودم دادم میدونم الان تو بحثا کنکوری هستیم و دیدن فیلم درست نیس ولی این فیلم فرق داشت فیلمی هستش که همیشه به من امید داده نمیدونم بار چندمم هست که این فیلمو تماشا میکنم ولی هر بار که دیدمش برام یه نوع امید بود وانگیزه
اسمش هست نظریه ی همه چیز
بهترین فیلم بوده که تو عمرم دیدم توصیه میکنم برا کسانی که دوس دارن ببینن
از طرف منانوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره خیلی فیلم قشنگیه ولی فورست گامپ بهترینه
-
تولدت مبارک 120ساله شی
مرسی عزیزم لطف کردیییییییییییییی