ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
حل مسائل
میگویند شخصی سر کلاس ریاضی خوابش برد. وقتی که زنگ را زدند بیدار شد، با عجله دو مسأله را که روی تخته سیاه نوشته بود یادداشت کرد و به خیال اینکه استاد آنها را به عنوان تکلیف منزل داده است به منزل برد و تمام آن روز و آن شب برای حل آنها فکر کرد. هیچ یک را نتوانست حل کند، اما تمام آن هفته دست از کوشش بر نداشت. سرانجام یکی را حل کرد و به کلاس آورد. استاد به کلی مبهوت شد زیرا آنها را به عنوان دو نمونه از مسائل غیرقابل حل ریاضی داده بود.
اگر این دانشجو این موضوع را میدانست احتمالاً آنرا حل نمیکرد ولی چون به خود تلقین نکرده بود که مسأله غیرقابل حل است، فکر میکرد باید حتماً آن مسأله را حل کند و سرانجام راهی برای حل مسأله یافت.
حل نشدن بیشتر مشکلات زندگی ما به افکار خودمون بر میگردد. -
امروز۶ساعت سرم دردمیکنه بیشترنمیتونم بخونم اگرنه تا۱۲میخوندم..این هفته روببخشید دیگه درجریانید کارزیادداریم نمیتونم زیادبخونم..اینم ۳تاجریمه یکیشم واس فرداچون احتمالانتونم زیادبخونم
-
تا همین الان خواب بودم
-
دو ساعت ریاضی انسانی خوندم
-
امروز۶ساعت سرم دردمیکنه بیشترنمیتونم بخونم اگرنه تا۱۲میخوندم..این هفته روببخشید دیگه درجریانید کارزیادداریم نمیتونم زیادبخونم..اینم ۳تاجریمه یکیشم واس فرداچون احتمالانتونم زیادبخونم
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ممنون عزیزم تلاشتو بکن ولی بخون
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ریاضیات انسانیارو چرا خوندی تو
-
تا همین الان خواب بودم
-
ریاضیات انسانیارو چرا خوندی تو
22ستاره یکم تو اتحاد و توان و رادیکال مشکلات پیش پا افتاده ای داشتم که رفع شد. تا حدودی هم بهم اعتماد به نفس داد.
-
22ستاره یکم تو اتحاد و توان و رادیکال مشکلات پیش پا افتاده ای داشتم که رفع شد. تا حدودی هم بهم اعتماد به نفس داد.
خداروشکر پس
-
امشب تولدم بود یه فیلم دیدم به عنوان جایزه وکادوی خودم که به خودم دادم میدونم الان تو بحثا کنکوری هستیم و دیدن فیلم درست نیس ولی این فیلم فرق داشت فیلمی هستش که همیشه به من امید داده نمیدونم بار چندمم هست که این فیلمو تماشا میکنم ولی هر بار که دیدمش برام یه نوع امید بود وانگیزه
اسمش هست نظریه ی همه چیز
بهترین فیلم بوده که تو عمرم دیدم توصیه میکنم برا کسانی که دوس دارن ببینن
از طرف منا -
fazix در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
امروزم متاسفانه 10 ساعت بیشتر نخوندم مهمون داشتیم ای خدا:(
این مهمونا وسط کنکور واقعا رو اعصابن
-
امروزم متاسفانه 10 ساعت بیشتر نخوندم مهمون داشتیم ای خدا:(
این مهمونا وسط کنکور واقعا رو اعصابن
-
امشب تولدم بود یه فیلم دیدم به عنوان جایزه وکادوی خودم که به خودم دادم میدونم الان تو بحثا کنکوری هستیم و دیدن فیلم درست نیس ولی این فیلم فرق داشت فیلمی هستش که همیشه به من امید داده نمیدونم بار چندمم هست که این فیلمو تماشا میکنم ولی هر بار که دیدمش برام یه نوع امید بود وانگیزه
اسمش هست نظریه ی همه چیز
بهترین فیلم بوده که تو عمرم دیدم توصیه میکنم برا کسانی که دوس دارن ببینن
از طرف منا22ستاره خیلی فیلم قشنگیه ولی فورست گامپ بهترینه
-
تولدت مبارک 120ساله شی
مرسی عزیزم لطف کردیییییییییییییی
-
تولدت مبارک 120ساله شی
مرسی عزیزم لطف کردیییییییییییییی
-