هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یادمه زمینو شب امتحانی کلا خوندم رفتم 17 شدم نهایی امیدوارم کنکورم اینطور باشه :|
-
@F-Seif-0 ZDM
خیلی ممنونم از کمکتون : ) -
Galadrielreplied to Amirbernosi on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi من پارسال ۲۰ درصد زدم رتبه زیرگروه۲م ۸۰۰ تا بهتر شد
-
Amirbernosireplied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 من کلا هیچ سالی نزدم، گفتم امسال که وضعیتم بغرنجه صفر نزنم که رتبه زیرگروه دوم بهتر بشه
-
هوف خستممممممممم
خسسسسسستممممممممممممممممممممم -
Galadrielreplied to Amirbernosi on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi امسال دارو راحت تر میشه قبول شد
چون ظرفیت پزشکی و دندون رفته بالا اکثرن میرن اونارو جا برا دارو باز تره -
درمورد زبان هم یه کمکی اگه میشه بدین :| کدوم گرامر بیشتر سوال میاد؟ و اینکه اگه ترکیبی که میاد کلا نخونمش
-
واقعا هیچ انرژی ندارم
عصبی -
@Amir-Bernousi
فصل اول در مورد کیهان و منظومه شمسی و سن مطلق و سن نسبی و پیدایش اقیانوس ها و ایناست
فصل ارتباط زمین شناسی با سازه های مهندسی و تنش و اینچیزا و مکان های مناسب برا ساخت سد و تونل و سازه های دریایی و اینا
فصل شیشم هم زمین لرزه اماج لرزه ای چین خوردگی اتشفشان -
arthur morgan
مرسیییی -
Galadrielreplied to Amirbernosi on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi گرامر که اسونه
از این کتابای جمعبندی هست برا هرفصل تعداد سوال کمی رو دادن اونارو بزن تحلیلشو یادبگیر مگر اینکه زبان صفر باشی
گرامر دهم اسونه ارش سوالم میاد اما ممکنه ترکیب بدن -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani ممنون خوبم
شما خوبین؟سپاس فراوان منم خوبم
و اینگونه بود که بحثشان پایان یافت -
Helorikaareplied to Amirbernosi on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط Helorikaa انجام شده
@Amir-Bernousi
-
من میخوام امروز انجامش بدم
تا الان ۲ ساعت رفته.....
میشه؟! -
@Amir-Bernousi
عذابه نخونین
ن ولی شوخی کردم
زبان اره خیلی علمی شده :|
تقریبا باید ب همه گرامر مسلط باشین -
ZDM ممنونم، 1شو یادمه، نظریه های کوپرنیک و کپلر اینا، درمورد زلزله هم یه چیزیایی یادمه، همینا رو میخونم
بازم ممنون
-
@Amir-Bernousi
اره اره فصل پر سوالیم هست فصل اول
خواهش میکنم موفق باشین الهی -
arthur morganreplied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 خواستن توانستن هست
-
@Ermia-Mirzakhani همیشه همینطوره
-
Amirbernosireplied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 چون تصمیم گرفتم کلا زبان 10 دیقه براش وقت بذارم پس نمیخونم، همون لغت و کلوز و ریدینگ 5 6 تا سوال بزنم کافیه
330906/1000113