جهش ضمیر !!!!!!!!
-
سلام دوستان
دوستان، استاد راوش که داشتن شیوه بلاغی و عادی و جهش ضمیررو تدریس میکردن، چندتا مثال هم حل کردند که برای من سوال پیش اومد. خواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید.
به جز صبا و شمالم نمی شناسد کس
جواب: گفتن که درستش میشه " نمی شناسدم" در نقش مفعول و چون مستقیما به فعل چسبیده میشه شیوه ی ساده.آدم آورد در این دیر خراب آبادم
جواب: درستش میشه " آوردم" در نقش مفعول و شیوه اش میشه بلاغی!
حالا سوال من اینه که چرا اولی شد شیوه ی ساده اما دومی شد بلاغی؟؟ هر دوتاشون به فعل هم چسبیدن!@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
سلام دوستان
دوستان، استاد راوش که داشتن شیوه بلاغی و عادی و جهش ضمیررو تدریس میکردن، چندتا مثال هم حل کردند که برای من سوال پیش اومد. خواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید.
به جز صبا و شمالم نمی شناسد کس
جواب: گفتن که درستش میشه " نمی شناسدم" در نقش مفعول و چون مستقیما به فعل چسبیده میشه شیوه ی ساده.آدم آورد در این دیر خراب آبادم
جواب: درستش میشه " آوردم" در نقش مفعول و شیوه اش میشه بلاغی!
حالا سوال من اینه که چرا اولی شد شیوه ی ساده اما دومی شد بلاغی؟؟ هر دوتاشون به فعل هم چسبیدن!@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارgood student عزیزم روشو نزن شده دیگ
-
توی شیوه ی ساده ترتیب اجزای جمله رعایت میشه اما توی بلاغی فعل یا مفعول یا متمم میاد اول ، ربطی نداره ک ضمیر ب چی چسبیده !
-
توی شیوه ی ساده ترتیب اجزای جمله رعایت میشه اما توی بلاغی فعل یا مفعول یا متمم میاد اول ، ربطی نداره ک ضمیر ب چی چسبیده !
forough در جهش ضمیر !!!!!!!! گفته است:
شما فیلم استاد راوشو دیدی؟ عین جمله ی ایشونو گذاشتم
وگرنه تعریف شیوه ساده و بلاغی رو که بلدم!!! -
good student عزیزم روشو نزن شده دیگ
-
پارسال بعضی از قسمتاش رو دیدم ، منم تعریفش نکردم ، توی دومی فعل اومده اول جمله good student
-
پارسال بعضی از قسمتاش رو دیدم ، منم تعریفش نکردم ، توی دومی فعل اومده اول جمله good student
forough در جهش ضمیر !!!!!!!! گفته است:
من که آخرش نفهمیدم چی شد