Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. خــــــــــودنویس
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
د
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
د
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
د
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
JaanaJ
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد
خاطرات خواهر برادری
Gharibe GomnamG
خب سلام اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین ترجیحا خنده دار باشه خب دعوت میکنم از @roghayeh-eftekhari @F-seif-0 @Ftm-montazeri @Ariana-Ariana @Infinitie-A @ramses-kabir @Zahra-hamrang @Fargol-Sh @مجتبی-ازاد @Yasin-sheibak @Elham650 @Mehrsa-14 @گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بحث آزاد
کتابخانه رنگی
_MILAD__
سلام به همه دوستان عزیز در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم چه چیزایی میتونید بذارید : -بریده ای از کتاب ها -معرفی کتاب -گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر @دانش-آموزان-آلاء
بحث آزاد
کمکککک
S AlihoseiniS
سلام من امسال بعد از ده سال تغییر رشته دادم از هنر به تجربی و هیچی نمیدونم الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟چجوری پیش برم؟چجوری برنامه ریزی کنم؟نیاز دارم یکی یا چند نفر پایه باشن با هم پیش بریم و بخونیم که اگه سوالی چیزی بود بشه پرسید🥲🥲 میشه کمکم کنین؟!
بحث آزاد
بیاین انگیزه بدین
د
به کسی ک پشت مونده پشیمون نیست ولی روحیه شو باخته
بحث آزاد
از روزای اول دانشگاهت بگو 🙂
M.anM
Topic thumbnail image
بحث آزاد

خــــــــــودنویس

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
1.7k دیدگاه‌ها 248 کاربران 74.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • A آفلاین
    A آفلاین
    Alzahra
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

این روزا حالم اصلا خوب نیست !؟
    هرچی با خودم فک میکنم ؛ میبینم که هیچ اتفاقی نیافتاده .هیچی ......
    این که وقتایی که هیچکس و یا هیچ چیزی وجود نداره تا بهمم بریزه اما من خودم بی خودی بهم ریختم عجیبه ....
    این که کسی باهام درگیری نداره ولی من با خودم درگیری دارم عجیبه ......
    این که بشینم فک کنمو گذشته رو شخم بزنم تا دلیل حال بدِ بی دلیلم رو بهش ربط بدم عجیبه .....
    این که بی هدف از خواب بپرم و بشینم پای کتابام ، درحالی‌که پر از آرزو و رویام ، عجیبه.......
    این که هیچ چیز از ته دل خوش حالم نمیکنه ، با اینکه چیزای خوشحال کننده دورمو گرفتن عجیبه ........
    میدونی میخوام چی بگم ؟؟؟!!!!
    میخوام بگم ، انگار حال خراب داشتن شده عادت ذهنامون.....
    روح خسته داشتن شده روتین روزامون .......
    این که همه ی این حال و احوالا بر میگرده به خودمون . به خودی که به بد بودن عااادت کرده
    این یعنی خودکشی....
    برای خودکشی که حتما نباید ۱۰۰ تا قرص بخوری یا رگ بزنی که ....
    خودکشی یعنی همین کاری که داریم با جوونیمون میکنیم . یعنی همین روزایی که میتونست حالت خوب باشه اما نشد واسه اینکه تو به بد بودن عادت کردی......

دست نوشته های مغز گنگ من

اخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • Mr. WickM آفلاین
      Mr. WickM آفلاین
      Mr. Wick
      دانش آموزان آلاء

تعلیم مده کم ذات را
      کم ذات اگر بالا رود
      گردن زند استاد را...

ذات بد نیکو نگردد هرگز

همیشه هم همینطوری خواهد ماند،چون خدا نیکو و بد رو تو ذاتمون گذاشته...مهم اینه کدومو انتخاب میکنی🥲
      هر کسی زندگی رو از دیدگاه خودش میبینه...یکی وقتی من چیزی مینویسم که خوشش نمیاد میگه آدم نچسبیه و فک میکنه کیه و این حرفاا ، بله درسته قطعا برای افرادی نچسبیم چون خودشون بهمون نچسب بودن که نچسبی دیدن وگرنه ما مرض نداریم...از فیزیک هرچی نفهمیده باشم اینو خوب فهمیدم که هر عملی یه عکس العملی داره دیگه...با عر دست بدی با اون یکی دست پس میگیری پس هم نگیری فرو میکنن تو چشمات:)))
      با گفته های پیامبر و امام و بقیه کاری ندارم که می فرمودن با کسی که به تو بدی کرده به خوبی و‌ نرمی رفتار کن...اخوی شما برگزیده بودین بایدم فرق داشته باشین نوع عادی بشر...
      الان با نرمی بخوام برخورد کنم سوار که میشه هیچ...لگدم میزنه عمو😕
      قصاوت با خودتون ببینین میخوایین چطوری زندگی کنین...تو خوشی های پوچ ذهنی زندگی کردن یا واقعیت تلخ زندگی!

مسر ویک
      11:47
      01/01/27

1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • officer kO آفلاین
        officer kO آفلاین
        officer k
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده

فاصله که میگیری تازه می فهمی
        خودتو اسیر چه مزخرفاتی کرده بودی و نمیدونستی
        حتی چیزایی که با تمام وجودت یه زمان خواستارش بودی
        چند وقت یه بار فاصله بگیرید..ببینید چند چندید
        فاصله از هر چیز....

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • Mr. WickM آفلاین
          Mr. WickM آفلاین
          Mr. Wick
          دانش آموزان آلاء
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده

" پول " ؛ همان چیزی ست که فی نفسه این قابلیت را دارد تا هر دو چیز متضادی را به هم تبدیل نماید!!!

حالا یه سریا بیان بگن پول همه چیز نیست ولی نیازه!

اینم یه مدل خوردنه
          کسی چی میدونه چی خوردنه...شاید خوشیه
          شاید شکر
          شاید...
          خلاصه شاید.

آره باشه پول خوشبختی نمیاره

جون مادرتون از رویاهاتون بیایین بیرون...منم دوس دارم فانتزی داشته باشم منم آدمم منم رویا دارم منم دل دارم.
          ولی بسته به شرایط دهنمو باز میکنم و خواسته هامو به خودم میگم که دچار آمنزیای گسسته (نوعی بیماری ذهنی که مربوط به فراموشیه) نشم.
          ابلفضیااا😂 یه سریا با خودشونم مووشگیل دارن عجیب موشگیل دارنا...مثلا از اینا که میگن نه من فلان شخصیت رو‌ندارم ولی تو مطمئنی که داره و قبول میکنی که باشه آقا طرف این مدلی نیست بعد که روو میشه که همچین شخصیت داره و علنی میشه طرف میرونه یه جا دیگه داستانو😂خدایی دوست دارم این مدل افرادو به 898روش سامورایی ببرم تو اتاق باهاش اتل متل بازی کنم.
          آقا با خودتم سوتفاهم داری؟!به ابلفض اگه قبول کنه طرف!عمرا!نمیدونم اسم این بیماری چیه هنوز به این درجه نرسیدم که اسمشو بدونم ولی قاعدتا بیماریه و مشکل بزرگ روان شناختی به حساب میاد.
          خلاصه که همه شاعر شدن،شعر میگن
          از دید یکی دیگه هم من دارم شعر میگم😂کی ب کیه!
          پول عامل خوشبتی.... هست😅روزی سه مرتبه با غرغره مصرف شود.کسی با یه کارگر که اسمشم میذارن چلمنگ خوشبخت نشده...کسی هم ندیده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی بکش بیرون یکم زندگی کن بفهم فقط...همین که بفهمی واقعا بار بزرگی از دوش خیلیا برداشتی.

در مقابل فهمیدن مقاومت نشون ندیم🤝🏼مثل من که تو فیزیک اینطوریم😂

مستر ویک
          23:51
          01/01/29

1 پاسخ آخرین پاسخ
          6
          • M آفلاین
            M آفلاین
            marzyeh78
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط marzyeh78 انجام شده

InShot_۲۰۲۲۰۴۲۰_۱۰۵۳۵۶۳۰۸.jpg
            همینجوری بعد از مدت‌ها...
            🧡

الحمدالله علی کل حال🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
            7
            • -Dr_Ugger-- آفلاین
              -Dr_Ugger-- آفلاین
              -Dr_Ugger-

داد میکشم ولی میدانم قبل دادم، دادم دادند
              خوردن میوه وِزر را حوا و آدم یادم دادند
              دیر شد نچیدمو گندمم را به باد دادند
              همگنان که خود گندمشان را به باد دادند
              من آنم که با ریشخند سودایش را ندا دادند
              سیر شدم از زخم هایی که با زبان در شکمم جا دادند

پس میزنم کِلکی که از استخوانم پرداختم
              در قدحی که با لعل‌آب شاهرگم انباشتم
              با آن میکشم بر بومی که از پوستم ساختم
              سرگذشتی که دردم را در درونش باختم

در پاییزی که برگهایش در باد خزان‌ غلطان اند
              شاپرک ها در پیله هایشان منتظر شب هنگام اند
              پسرک و دخترکی را در باغی گرداندند
              باد و شاخه ها بادبادک پسرک را شکاندند
              چشمانش به بالای درخت خیره ماندند
              خسته شدند و لباس اشک را از تن بر انداختند
              پسرکِ گریان را به سوی بزرگانش دواندند
              گفت بادبادکم را بردند و شکاندند و ندادند
              خواست بادبادک دیگری برایش بسازند
              ولی به بغضش خندیدند و نساختند و ندادند
              سر پسرکِ گریان را به سینه مادرش سپاردند
              باد و شال پشمین مادرش چشمانش را خشکاندند
              همان جا بود که کودکی را در درونش خواباندند
              همگنانی که خود کودکیشان را قبلا خواباندند

دخترک از دور سرشک دوستش را نگریست
              دلش دو بار تپید و بار سوم چشمش گریست
              به خود آمد و دید بند بادبادک در دستش نیست
              دلش به او گفت دزد من و بادبادکت کیست؟
              .
              .
              .

ادامش بمونه برا بعد کنکور... 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              13
              • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد
              • علیرضا تمدنیع آفلاین
                علیرضا تمدنیع آفلاین
                علیرضا تمدنی

که دیشب از بلندای ایوان
                مردی به یاد چشمانت پرید
                حالا سقوط کرده به اعماقم
                مردی که در نگاه تو زندانی ست...

#تک_بیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • M آفلاین
                  M آفلاین
                  marzyeh78

InShot_۲۰۲۲۰۴۲۵_۰۵۵۹۵۱۸۸۶.jpg
                  🌿🤍

الحمدالله علی کل حال🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • officer kO آفلاین
                    officer kO آفلاین
                    officer k
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده

حتی فکرای آدمم بعضی مواقع سانسور میشه
                    با دست خودش
                    نه دیوونه نیستیم
                    به این مدلی بودن عااااآدت کردیم
                    به اینکه همیشه یه قدم بیایم عقب
                    قشنگا رو جدا کنیم...یکم ژست مظلومانه یا شاید فلسفی بهش بدیم
                    بعد برگردیم سر نقطه آغاز حرفمون

عااآدت کردیم به رک نبودن...
                    اینکه حرف زدن روراستو تعطیل کنیم
                    پناه ببریم به شعر و کتابایی که از توش یه کور سویی از حرفامونو پیدا کنیم بعد با تمام شهامتِ نداشتمون واسه مخاطبامون اون تیکه رو تکرار کنیم
                    بللللکه بفهمن منظور آدمو
                    هرچند
                    بیشتر وقتا یا نمیفهمن...یا انقدر اشتباه از حرفت برداشت میکنن که پشیمون میشی از گلی که زدی به سرت
                    و چه حس بدیه این پشیمونیه...حالت میگیره از این درک نشدنه
                    از اینکه همیشه
                    اونی که باید پذیرای نظرات و حرفای بقیه باشه
                    تویی

صرفااا تو

□◇□

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • علیرضا تمدنیع آفلاین
                      علیرضا تمدنیع آفلاین
                      علیرضا تمدنی

بیا! به احترام طناب این بار
                      لطفی ندارد، با تو مگر، این دار

در خاطرت مرده ام مرا دریاب
                      تو که خدا، من نماز قضا انگار

عطر یاس ات بود هوای این سینه
                      حال که بازدم آه و دم از سیگار

عمری به رویا با تو گذشت اما
                      اینک رسید وقتش که شوم بیدار

ناگاه به آرامی چهارپایه ای افتاد
                      لطفا برو! به احترام طناب این بار...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • S.daniyal hosseinyS آنلاین
                        S.daniyal hosseinyS آنلاین
                        S.daniyal hosseiny

و لعنت به مرگ.
                        که همیشه یا خیلی زود می‌رسد، یا خیلی دیر.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        13
                          S.daniyal hosseiny
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده

به تو قول داده بودم که دیگر به مرگ فکر نکنم...
                          اما قربانت شوم، خودت بگو. می‌شود شب‌ها در قبری تنگ و تاریک خوابید و درعین حال به روشنایی روز و گل و نغمهٔ بلبل فکر کرد...؟ می‌شود...؟
                          تو خودت می‌دانی که دارم چه مرگِ نکبتی را زندگی می‌کنم... خودت بهتر از هرکسی می‌دانی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          13
                          • G آفلاین
                            G آفلاین
                            Galadriel
                            دانشجویان درس خون
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شده

میدونی من اصلا ادمی نیستم که حرفی تو دلم بمونه
                            از اینام که هراتفاقی میوفته واسشون با ذوق تموووم برا دوستاشون تعریف میکنن
                            از اونام که دو دیقه کنارت بشینم باهات دوست میشم
                            همیشه سعی میکنم رو زخمای بقیه مرهم بذارم...
                            میدونی چرا؟؟؟؟
                            چون از تنفر میترسم
                            چون کسی رو زخمای من مرهم نذاشت...
                            چون زخمای من چندین ساله که بازن و حتی بهشون اضافم میشه
                            هرروز
                            هرساعت
                            با هرحرفی
                            با هرنگاه سردی....
                            حالا ببین منی که نخود تو دهنم خیس نمیخوره با این حجم از برونگراییم الان چندماهه که یک راز تو دلمه🙃
                            یه راز که هیچوقت
                            حتی بعد مرگمم فراموشم نمیشه
                            دردش کم نمیشه فقط عادت دارم میکنم بهش
                            هرروز میسوزونه...
                            نمیدونم کی قراره این سوختن تموم شه....
                            اما میدونم حالا حالا ها با این زخم قراره زندگیمو بگذرونم
                            اره واقعا راست گفت اونی که گفت کاش همه غم ما کنکور بود
                            کاش همه درد ما کنکور بود......
                            بعضی دردا درمون نشدنین.....
                            این بده
                            خدایا ببخشید
                            ولی من از سوختن خسته شدم:)))))))

1/2/7

مژده ای دل…🌱💚

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            10
                            • G Galadriel

میدونی من اصلا ادمی نیستم که حرفی تو دلم بمونه
                              از اینام که هراتفاقی میوفته واسشون با ذوق تموووم برا دوستاشون تعریف میکنن
                              از اونام که دو دیقه کنارت بشینم باهات دوست میشم
                              همیشه سعی میکنم رو زخمای بقیه مرهم بذارم...
                              میدونی چرا؟؟؟؟
                              چون از تنفر میترسم
                              چون کسی رو زخمای من مرهم نذاشت...
                              چون زخمای من چندین ساله که بازن و حتی بهشون اضافم میشه
                              هرروز
                              هرساعت
                              با هرحرفی
                              با هرنگاه سردی....
                              حالا ببین منی که نخود تو دهنم خیس نمیخوره با این حجم از برونگراییم الان چندماهه که یک راز تو دلمه🙃
                              یه راز که هیچوقت
                              حتی بعد مرگمم فراموشم نمیشه
                              دردش کم نمیشه فقط عادت دارم میکنم بهش
                              هرروز میسوزونه...
                              نمیدونم کی قراره این سوختن تموم شه....
                              اما میدونم حالا حالا ها با این زخم قراره زندگیمو بگذرونم
                              اره واقعا راست گفت اونی که گفت کاش همه غم ما کنکور بود
                              کاش همه درد ما کنکور بود......
                              بعضی دردا درمون نشدنین.....
                              این بده
                              خدایا ببخشید
                              ولی من از سوختن خسته شدم:)))))))

1/2/7

G آفلاین
                              G آفلاین
                              Galadriel
                              دانشجویان درس خون

@F-Seif-0 نمیدونم چرا یهو نگام افتادم به امضام....
                              آخر این سوز بهار است نترس:)) 💖

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5
                              • SaghiaS Saghia این تاپیک را در ارجاع داد
                              • خ آفلاین
                                خ آفلاین
                                خانوم لوبیا
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده

نمیدونم چرا یهو یاد این تاپیک افتادم!
                                نمیدونم چرا یهو دلم خاس بنویسم:)
                                جایی بهتر از این تاپیک نبود
                                کسی هم نبود:)
                                فقط میتونم بنویسم خیلی دلم تنگته
                                همون روزی ک جلو چشام حالت بد شدُ
                                بُردَنِت بیمارستان،من مُردم:)
                                من همون روز مُردم:)
                                اصن نفهمیدم اون ساعتُ اون کلاسُ اون درس کذایی چجور گذشت!
                                حتی نفهمیدم مسیری که تا ایسگاه مترو بود رو چجور اومدم
                                فقط دلم میخاست زود برسم خونه تا خبری ازت بشنوم:)
                                ساعتها زل زده بودم به صفه گوشیم
                                تا شاید ی خبری از حالت بهم بِدی:(
                                خاستم چن بار شمارتو بگیرم اما...
                                هربار میگفدم نــــه
                                شاید الا وقت استراحتشه
                                شاید گوشیش پیشِش نیس
                                و خیلی شآیـــــد هایِ دیگـِ
                                نزدیک غروب بود
                                یهو گوشیم زنگ خورد:)
                                دیدم خودشه
                                میدونسدم
                                میدونسدم بهم زنگ میزنه^^
                                وقتی صدایشو شنیدم دلم آروم گرفت:)
                                میدونسدم حالش زیاد خوب نبود
                                ولی با اون حال باز میخاسد نشون بده ک حالش خوبه=)
                                گفت:اولین نفری هسدی ک یادم افتادی و الان واقن لازم بود بحرفم باهاش:)
                                من:با بغض گفتم حآلت خوبه؟
                                چ سوالیِ
                                معلومه خوب نیسدی ولی با این حالت بهم زنگ زدی
                                بخدا هی میخاسدم زنگ بزنماا ولی...نمیشد
                                وقتی گف اولین کسی هسدی که بهش زنگ زدم
                                تو دلم عروسی بود خخ:)
                                حس خوبی بهم داد
                                ک اولین نفری بودم ک یادش افتادم^^
                                کاش بودی
                                کآش بودیی ک اینارو ب خودت میگفدم
                                ک تو این 12سال اولین راز دارم بودی:)
                                شده بود دعوامون بشه
                                شده بود قهر کنیم
                                ولی ب چن روز نمیکشید:)
                                هر چی هم میگف بخاطر خودم بودم^^
                                ولی من قدرشو ندونسدم
                                حالا
                                من موندمُ
                                ی عالمه پشیمونی:)
                                میشه برگردی!
                                قول میدم قدرتو بدونم:)
                                ...
                                ولی نه
                                اون هیچ وقت برنمیگرده:)

• بەها بە کوڕێکی خوێڕی مەدە کە قەدڕت نازانیت🗿🫴🏻
                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                8
                                • G آفلاین
                                  G آفلاین
                                  Galadriel
                                  دانشجویان درس خون

The moon🌙
                                  وقتایی که حالم خوب نیست ناخوداگاه به سمت پنجره کشیده میشمو ماه رو نگاه میکنم
                                  امشب از اون وقتابود برام
                                  از وقتایی که هیچکس کنارت نیست و خودتی و غمات
                                  داشتم به اسمون نگاه میکردم
                                  ابریه ولی ماهش داره پر نور میتابه
                                  انگار منه....
                                  میدونی اسمون خیلی جالبه
                                  وسیعه
                                  همیشه بزرگ و وسیعه
                                  ولی خب گاهی پر از ستاره و ماه خوشگل اون وسط میتابه
                                  یه وقتایی پر ابر ولی زور ماهش بیشتره از ابرا
                                  یه وقتاییم خب
                                  ماهش میره پشت ابرا
                                  مثل ما ادما نه؟!
                                  امشب حالم بده مثل این اسمونِ ابری ولی ماهمون داره میدرخشه وسط اسمون
                                  نشونه قشنگی بود برام:)♡
                                  ماه.....
                                  آسمونی باش💫🌙💖
                                  28 اردیبهشت 1400
                                  ساعت 00:06

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  7
                                    S.daniyal hosseiny
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده

ما که آوار بر آبادانیم
                                    ما که آباد در آوارانیم
                                    ما در آوار که آبادانیم
                                    ما در آباد که آوارانیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    14
                                      S.daniyal hosseiny
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                        S.daniyal hosseiny

بخند. حتی در میانهٔ اشک ریختن. هرگز برای یک لحظه هم به این خشوک‌ها اجازه نده فکر کنند کم آورده‌ای.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        12
                                        • G آفلاین
                                          G آفلاین
                                          Galadriel
                                          دانشجویان درس خون

منم زیر آوار مونده ی متروپل
                                          غرق شده ی سانچی
                                          سوخته پلاسکو
                                          سقوط کرده ی پرواز ۷۵۲
                                          کشته قطار تبریز-مشهد

منم و مردم عزادار آبادان
                                          تو باش و جشنواره کن
                                          منمو جا مونده های زیر اوار متروپل
                                          منمو مریم💔
                                          تو باش و سرود سلام فرمانده
                                          راستی...
                                          قشنگ تر از سرود و بوسه نوید و فرشته و خنده های بازیگرای کشورمون در کن و نمک پاشیدن روی زخم هامون
                                          سگ هایی بودن که ادم هارو زنده پیدا کردن
                                          حقا حقا یک حیوون به مراتب با شعور تر از بعضی انسان نماهاست

این منمو گوشه ای از زخم های تنم
                                          اما تا جون دارم میجنگم...
                                          جنگ جنگ تا پیروزی❤️‍🩹

کاش تا زنده ام ببینم روزی رو که جای اخبار غم آلود خبر موفقیت کشورم رو ببینم
                                          خبر شادی سلامتی پیشرفت
                                          ای کاش ایرانم حالش خوب شه
                                          ۷خردادماه ۱۴۰۱

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          9
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 75
                                          • 76
                                          • 77
                                          • 78
                                          • 79
                                          • 83
                                          • 84
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه