هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ZDM
نه میگم یعنی ماها که نمیتونیم برات بخریم دنیل.ماها میتونیم دنیل
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt
اخ ینی میخوای بخری🥺 -
ZDM
من اگه پول داشتم واسه خودم شال میخریدم پروفایل بیحجاب نمیذاشتم. واللا.نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
مگه دختری دنیل -
@danial-hosseiny :||
من؟
ن
اخه چرا:))نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
یه بار یه سؤالی پرسیدی من محض اینکه فضات عوض شه یه چیزی گفتم. بعد یه لبخند خیلی خِشونتباری زدی.
چند ساعت بعدشم اومدم جواب سؤالتو دادم ولی کلا ندیدی. -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم از ادبیات بهم میخوره:||
قرابت دستور
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خونه عزیز وقتی خاله هم باشه اینجوریه که داییو میفرستن بره نوروبیون بخره بیاره خاله هم مارو سوراخ کنه
-
mahsaaa rezaeee
یه بار یه سؤالی پرسیدی من محض اینکه فضات عوض شه یه چیزی گفتم. بعد یه لبخند خیلی خِشونتباری زدی.
چند ساعت بعدشم اومدم جواب سؤالتو دادم ولی کلا ندیدی.نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny متوجه نشدمم من یهو خاموش میکنم میرم:))
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
ZDM
مگه فقط مال دختراس؟
خب منم دوست دارم بیحجاب نباشم. عجبا. -
قرابت دستور
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
جلوی همیار ادبیات زشته از این صحبتا -
ZDM
مگه فقط مال دختراس؟
خب منم دوست دارم بیحجاب نباشم. عجبا.نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
خو حجاب دخترا با پسرا فرق داره -
قرابت دستور
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
وای ادبیات ب این خوبی -
@danial-hosseiny متوجه نشدمم من یهو خاموش میکنم میرم:))
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee آز اون لاحاظ...
-
ZDM
من اگه پول داشتم واسه خودم شال میخریدم پروفایل بیحجاب نمیذاشتم. واللا.نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ZDM
من اگه پول داشتم واسه خودم شال میخریدم پروفایل بیحجاب نمیذاشتم. واللا.ادرس بده با بچها پول میذاریم رو هم میخریم میفرستیم تا شاید کمکی بشه به کم شدن بی حجابی
واللللا -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM
ولی من سر حرفم هستم. -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ZDM
من اگه پول داشتم واسه خودم شال میخریدم پروفایل بیحجاب نمیذاشتم. واللا.ادرس بده با بچها پول میذاریم رو هم میخریم میفرستیم تا شاید کمکی بشه به کم شدن بی حجابی
واللللانوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt
بیاین دایرکت شماره کارت بدم. -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mahsaaa rezaeee
جلوی همیار ادبیات زشته از این صحبتانوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny همیار ادبیاتی ن؟
جای سواله برام چیجوری نفست شعرو تنت شعرو روانت شعره
من چرا درک ادبی ندارم:||
-
mahsaaa rezaeee
وای ادبیات ب این خوبینوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM والا 4 تا اختصاصیو بهش ترجیح میدمم
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیییی
نمخوام رنگ دینی ببینم دیگ:// -
@m-hmt
بیاین دایرکت شماره کارت بدم.نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
بیاین دایرکت شماره کارت بدم.ن دیگه ما میخریم میفرستیم کد پستی بدین
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii از عمومیا بدممممم میادددد
تستای دینی ابریشمو همرو 100 میزنم میرم ازمون تررررررر