هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 75 درصد!! نصف هم کمه براشون خیلیا نیستن ولی ترک هستن  اره آلاییاشون زیاده یاسین گوگ برگر رفتی ؟   
 گوگ برگر؟؟آره :)) @سجاد-ذوالفقاری نه!! 
- 
@سجاد-ذوالفقاری الان حس میکنم دلش میخواد با تفنگ تورو بگیره بزنه همچین حسی دارم  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری الان حس میکنم دلش میخواد با تفنگ تورو بگیره بزنه همچین حسی دارم  نه بابا مامان بزرگه مهربونه   
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری الان حس میکنم دلش میخواد با تفنگ تورو بگیره بزنه همچین حسی دارم  نه بابا مامان بزرگه مهربونه   @سجاد-ذوالفقاری   بی بی هست پس بی بی هست پس 
- 
@سجاد-ذوالفقاری نه!! 
- 
Macan Band - Asheghe Yeki Shodam (320).mp3 
 (حرف دل)Macan Band - Narenji (320).mp3 
 (حرف دل)
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot واییی کی با عکست میم ساخته ؟؟ خودتت؟         
 چرا انداختی رو اون تابلو حالا ؟    
 تباه 
 جوابت را نمیدهم! (بقیشو نمیگم چون کپی رایت میخوره  ) )Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot واییی کی با عکست میم ساخته ؟؟ خودتت؟         
 تباه 
 جوابت را نمیدهم! (بقیشو نمیگم چون کپی رایت میخوره  ) )لایک کردم پستت رو  yasin sheibak 
 عا داری یاد میگیری احسنت

- 
@سجاد-ذوالفقاری   بی بی هست پس بی بی هست پس yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری   بی بی هست پس بی بی هست پس حالا من گفتم تو نگو   
- 
@سجاد-ذوالفقاری خوده گرگان نیستم! 
- 
yasin sheibak 
 عا داری یاد میگیری احسنت

- 
@سجاد-ذوالفقاری خوده گرگان نیستم! 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری   بی بی هست پس بی بی هست پس حالا من گفتم تو نگو   @سجاد-ذوالفقاری بی بی سحر(بدک نیست)   
- 
@سجاد-ذوالفقاری   بی بی هست پس بی بی هست پس 
- 
@سجاد-ذوالفقاری بلههه 
- 
Sharllot یاد دبیرامون افتادم  
- 
@سجاد-ذوالفقاری بی بی سحر(بدک نیست)   yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بی بی سحر(بدک نیست)   ها دیگه من قبلا شوخی کردم میتونم 
 ممکنه ناراحت بشه
 ازما گفتن بود
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot واییی کی با عکست میم ساخته ؟؟ خودتت؟         
 تباه 
 جوابت را نمیدهم! (بقیشو نمیگم چون کپی رایت میخوره  ) )Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot واییی کی با عکست میم ساخته ؟؟ خودتت؟         
 تباه 
 جوابت را نمیدهم! (بقیشو نمیگم چون کپی رایت میخوره  ) )بجاش بوگو 
 در اعماق ناتوانی بچزی  
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بی بی سحر(بدک نیست)   ها دیگه من قبلا شوخی کردم میتونم 
 ممکنه ناراحت بشه
 ازما گفتن بود@سجاد-ذوالفقاری اوهوم! 
- 
Sharllot سلامم 
- 
Sharllot قهر نکن!!>.. 

|
 |

شعردانه
شعردانه