هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پشت کنکور موندن خیلی چیزا رو از آدم میگیره
من زمان مدرسه یه آدم نسبتا برون گرا بودم، الان به شدت درون گرا شدم و مردم گریز
تا 2 3 سال موندن خوبه، بیشتر دیگه آدم عوض میشه همه چیش -
پشت کنکور موندن خیلی چیزا رو از آدم میگیره
من زمان مدرسه یه آدم نسبتا برون گرا بودم، الان به شدت درون گرا شدم و مردم گریز
تا 2 3 سال موندن خوبه، بیشتر دیگه آدم عوض میشه همه چیش@Amir-Bernousi
ی سوالم بپرسم برم
شما پسرین دگ؟چجوری پشت موندین سربازی نبردنتون؟ -
@سمیه-صادقلو
ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معافی دانشجویی -
@Amir-Bernousi
اها من امسال خودم غیرحضوری گرفتم از فضای مدرسه دور باشم متنفرم از مدرسمون و همکلاسیام
پس میشه گف اسون نیس بشینیم درسمونو بخونیم نمونیم پشت
مرسی جواب دادین فعلا@سمیه-صادقلو فقط درس خوندن نیست
یه جنبش نگرانی درس خوندنه، بیشترش مبارزه با روحیات منفی ای که آدم سراغش میاد، گهگاه ناامیدی و افسردگی، مقایسه هایی که میشه، حرفایی که زده میشه و ...
این چیزا روحیه آدمو از بین میبره -
@حامد-صباحی
یا شاید هم معاف -
@سمیه-صادقلو دانشجو شدم، مرخصی گرفتم، انصراف دادم و خیلی درگیری داشتم
امسال در حال حاضر یه سری شرایط پیش اومده منتظرم خبر بدن که ببینم اعزامم چه زمانی میشه، اگه قبل کنکور بیفته کلا کنکورم میپره -
@حامد-صباحی بله بله
ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله پوووفففف🥲
بچه میگیرم میزنمت تو نباید خوشگل باشی بفهم
پسر باید زشت باشه
دارم حسودی میکنم بهت@F-Seif-0
️
️
-
@سمیه-صادقلو دانشجو شدم، مرخصی گرفتم، انصراف دادم و خیلی درگیری داشتم
امسال در حال حاضر یه سری شرایط پیش اومده منتظرم خبر بدن که ببینم اعزامم چه زمانی میشه، اگه قبل کنکور بیفته کلا کنکورم میپره@Amir-Bernousi
اها انشالا ک نمیفته بعدم اگه بیفته نرین فوقش دو سه ماه اضافه میخورین عوضش کنکور میدین بعدا جبران میشه میارزه ب نظرم -
@Amir-Bernousi
اها انشالا ک نمیفته بعدم اگه بیفته نرین فوقش دو سه ماه اضافه میخورین عوضش کنکور میدین بعدا جبران میشه میارزه ب نظرم@سمیه-صادقلو به این سادگی نیست، یه روز غیبت داشته باشم کل کارای اداری و دولتیم میپره من جمله پذیرش شدن تو دانشگاه
-
@سمیه-صادقلو به این سادگی نیست، یه روز غیبت داشته باشم کل کارای اداری و دولتیم میپره من جمله پذیرش شدن تو دانشگاه
@Amir-Bernousi
اع چه بدددد
خب پس ی پارتی پیدا کنید دگ راهی نمیمونه 0_0 -
@سمیه-صادقلو از مزایای دختر بودن یکیش همینه
پارتی مارتی حل نمیشه
-
سربازی چ چیز بد و رو مخیه خداروشکر پسر نیسم
-
@سمیه-صادقلو از مزایای دختر بودن یکیش همینه
پارتی مارتی حل نمیشه
@Amir-Bernousi
هوم دقیقاا
والا ما یکی از فامیلامون 19 سالشه ن دانشگاه ثبت نام کرده ن کنکور میده ن هیچی معاف هم نیس نمیدونم چرا کاریش ندارن0_0 -
در کل بشینین بخونین همین دوماهو، من خودم دوسال پیش یکی دو هفته بعد از اینکه تعویق کنکورو اعلام کردن نشستم جدی تا تیر خوندم، از تیر تا کنکورم دستو پاشکسته خوندم، رتبه نسبتا خوبی اوردم اگه بیشتر تلاش میکردم الان قطعا اینجا نبودم
این ماهای آخری یجور حکم کاتالیزگرو داره، چون نزدیک به کنکوره فراموشی کم میشه و یه جور موج خاصی هست که همه دارن پیش میرن، آدم هم ناخواسته مجبور به خوندن میشه -
@F-Seif-0
خدایا اینم علاوه بر @سجاد-ذوالفقاری به خودت میسپرم ی کاری بکن براشون