هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این یه ماهم معتاد شو مگ چیه
بعد ترک میکنی -
لایکر خفنی هسی..:|
-
جایز میدونین یعنی چی؟
یعنی مجاز روا شایسته
ممکن میدونین یعنی چی؟
امکان پذیر
کار جایز یعنی یه کار درست یه کار شایسته
کارممکن هم یعنی یه کاری که امکان پذیره
حالا یه سوال
انسان جایز الخطاست
یا ممکن الخطاست؟
انسان شایسته است که اشتباه کنه
یا ممکنه که خطا کنه؟
اگر شایسته بود خیلیا میتونستن بگن چون خطا شایسته است ماهم انجامش میدیم -
جایز میدونین یعنی چی؟
یعنی مجاز روا شایسته
ممکن میدونین یعنی چی؟
امکان پذیر
کار جایز یعنی یه کار درست یه کار شایسته
کارممکن هم یعنی یه کاری که امکان پذیره
حالا یه سوال
انسان جایز الخطاست
یا ممکن الخطاست؟
انسان شایسته است که اشتباه کنه
یا ممکنه که خطا کنه؟
اگر شایسته بود خیلیا میتونستن بگن چون خطا شایسته است ماهم انجامش میدیمGharibe Gomnam
بنظرم جفتش
شایسته است تا اشتباه کنه و از اشتباهش درس بگیره و خودشو اصلاح کنه
ادم میتونه از گناه به خدا برسه:)
ممکن بودنشم که بحثی روش نیس دیگه -
اومدم ایگنور کنم دیدم از دیشب تا حالا یه صفحم پر نشده نکردم :|
-
هومممم
همه غرق کارن
این قشنگه -
حامد پروف من خوشگل تره یا تو
-
چرا استیکر نیس با لپتاپ
-
:_) -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
ی انفرادی کشیدم دور خودم با افکار مختلفی ک هر لحظه هجوم میاره به مغزم ...از اون مرحله ای ک خودم باید دست خودمو بگیرم و بلند بشم خیلی فاصله گرفتم ..سعی میکنم برگردم به اون من با اراده و با ایمان اما اون فراموش شده فقط چند تا خاطره قشنگ و عکسایی ک عمیقا با لبخند به دوربین خیره میشد ازش باقی مونده... چ جدال بیهوده ایه بین این من جدید و اونی ک دیگه نیست...با دستای خودم سانت به سانت ی چاه عمیق کندم خاک هاشو روی آرزوهام ریختم و خودمو توش گیر انداختم ...بین این همه فقط میتونم با خدا حرف بزنم و یا دفترای سالنامه ای ک پره از ترشحات ذهنیم ...از این من جدید متنفرم اون ضعیف ترین آدمیه ک تو زندگیم دیدم ...میخوابم اون فکر میکنه ...میخونم اون فکر میکنه...باهاش لج میکنم باهام لج میکنه...میگم بیا با هم دوست باشیم بهم دهن کجی میکنه ...کاش میفهمید دیگه وقت برای این چیزا نیست ...کاش یکم بزرگ میشد و دست از لوس بازیاش برمیداشت لاقل به اندازه سختیایی ک کشیده به اندازه ترک های دست پدرش... کاش یکم شجاعت داشت...شاید بخاطر هرچیزی ببخشمش اما خودش میدونه این آخرین فرصتشه اگه نرسه و بشه برام حسرت هیچوقت هیچوقت نمیبخشمش
بچها من عادت ندارم ناله کنم تو سایت عمومی و از مشکلاتم بگم ...همیشه سعی میکردم به بقیه روحیه بدم و تا جایی ک میتونم کمکشون کنم...اینو نوشتم ک از حال این روزام برام بمونه ...دیگع نمیدونم خوندنش اون روزا منو میخندونه یا میشه بغض تو گلوم
-
@F-Seif-0 اصلا حسودی نکن خوشکل بودن برا پسرا درده
یروز بری مدرسه پسرونه میگری چی میگم -
@F-Seif-0 اصلا حسودی نکن خوشکل بودن برا پسرا درده
یروز بری مدرسه پسرونه میگری چی میگمsina bigdeli
پیشماممممممم :| -
اوکی بای :||||||