هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli
میدونی دل بیقراره
لاله لاله لاله لاله -
Gharibe Gomnam سلام. با اجازه تون من اینا رو پیشنهاد میدم:
سینمایی فقط دو تا رو میشناسم: Your name / silent voice
سریالی :
۱)علمی تخیلی : Astra lost in space/ Steins gate۲)جنگی : Naruto /Attack On Titan/ Code geass / Demon slayer/jujutsu kaisen/ Fate series / Dororo/ Parasyte/One punch man/Tokyo revengers
۳) انگیزشی : Run with the wind ( من با دیدن این، کلا به یاد سخت کوشی و تلاش مسیر یک کنکوری می افتادم)
/Naruto۴) معمایی:
Death note / Code geass/ Moriarty the Patriot۵)عاشقانه (+کمدی) :Fruits Basket / Kagua sama
۶) ورزشی : Haikyuu /Run with the wind/SK8 the infinity
۷) اینها هم خوبن:
The rising of shield hero
Yuna of the dawn
To your eternity
Sword art online
86
Darling in the Franxx
Dr. Stone
Classroom of elite
Tokyo ghoulFarhan Honar نامرد !!!! یک ساعت داشتم مینوشتم .
خوبه خوبه همینکه موریارتی رو اوردی خودش صد هزار مرتبه شکر داره
سینمایی این چرا ؟ Weathering with You نظرت رو نگرفته ؟ هرچند کلاس کارش از سایلنت و یور نیم پایین تره ولی خب ..
-
Farhan Honar نامرد !!!! یک ساعت داشتم مینوشتم .
خوبه خوبه همینکه موریارتی رو اوردی خودش صد هزار مرتبه شکر داره
سینمایی این چرا ؟ Weathering with You نظرت رو نگرفته ؟ هرچند کلاس کارش از سایلنت و یور نیم پایین تره ولی خب ..
مجتبی ازاد خب تو هم نظرتون بگو.
این سینمایی رو ندیدم. خوبه ؟ -
این سینمایی رو ندیدم. خوبه ؟Farhan Honar اره . خوبه .
-
این سینمایی رو ندیدم. خوبه ؟Farhan Honar اووم به نظرم مید ان ابیس هم بسی قشنگه به روحیاتش میخوره . گاد اف اس...خدای دبیرستان هم به احتمال زیاد خوشش بیاد . البته هرچند من بیشتر بر این باورم بره وان پیس ببینه هم خیلی کوتاست هم خیلی جمع و جور .
-
Farhan Honar اووم به نظرم مید ان ابیس هم بسی قشنگه به روحیاتش میخوره . گاد اف اس...خدای دبیرستان هم به احتمال زیاد خوشش بیاد . البته هرچند من بیشتر بر این باورم بره وان پیس ببینه هم خیلی کوتاست هم خیلی جمع و جور .
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farhan Honar اووم به نظرم مید ان ابیس هم بسی قشنگه به روحیاتش میخوره . گاد اف اس...خدای دبیرستان هم به احتمال زیاد خوشش بیاد . البته هرچند من بیشتر بر این باورم بره وان پیس ببینه هم خیلی کوتاست هم خیلی جمع و جور .
خدای دبیرستانو دیدم ولی مید این ابیس نه.
عجب پیشنهادی ! وان پیس
-
عجب پیشنهادی ! وان پیس
Farhan Honar همم ابیس بسی زیباست نبین کارکتر هاشو !!! داستان عالیی داره
اره دیگه ببینه سریع تموم میشه میره . خودشو عذاب بیخودی نده
-
Farhan Honar همم ابیس بسی زیباست نبین کارکتر هاشو !!! داستان عالیی داره
اره دیگه ببینه سریع تموم میشه میره . خودشو عذاب بیخودی نده
مجتبی ازاد بابا وان پیس کجاش کوتاهه ؟ نکنه وان پنچ منو میگی ؟
-
Gharibe Gomnam تو این ژانر ها من حقیقتش فقط سریالی بلدم . سریالی هم تاپ عالی . !!!! ولی سینمایی دو تا میشناسم خوبن یکی روانشناختی -عاشقانه یکی دیگه هم میشه گفت تو تم عاشقانه . ولی خب هر دوتاشون تاپن .
مجتبی ازاد
خب باشه سریالی بگین فقط تموم شده باشه قسمت هاش -
عجب پیشنهادی ! وان پیس
Farhan Honar اینطور که چشمم میخوره حماسه وینلند رو نیاوردی . ناروتو رو از این بهتر میدونی ؟
-
Gharibe Gomnam
من واقعن از بحث متنفرم
فقط نظرمو گفتم
نظرت محترمه@F-Seif-0
باشه عزیزم
-
مجتبی ازاد
خب باشه سریالی بگین فقط تموم شده باشه قسمت هاشGharibe Gomnam خب خب خواهرم شما که اعتماد خالص به من داری برو وان پیس ببین چند ساله تموم شده . اصن عالی برو برو
-
مجتبی ازاد بابا وان پیس کجاش کوتاهه ؟ نکنه وان پنچ منو میگی ؟
Farhan Honar وان پیس رو میگم دیگه از اون عددش یک جزر بگیر
-
Gharibe Gomnam میتونم دو تا سینمایی بگم تازه ساخت ، تو این ژانر ها نیستن ولی تظمینی که خوشت بیاد و امشبت رو بسازه
مجتبی ازاد
امشب نمیخوام ببینم فردا صبح
شما چرا هی میگین میتونم بگم خب بگین دیگه فقط لطفا بخشی از داستانشم بگین اگر زحمتی نیست -
Farhan Honar اینطور که چشمم میخوره حماسه وینلند رو نیاوردی . ناروتو رو از این بهتر میدونی ؟
مجتبی ازاد حماسه وینلند هم خوبه. ولی ناروتو بیشتر تو ذهنم موندگاره
-
Farhan Honar وان پیس رو میگم دیگه از اون عددش یک جزر بگیر
مجتبی ازاد آها اگه جزر بگیره آره . منم پیشنهاد میکنم
-
Gharibe Gomnam مشکل از سیستم اموزشیه نه بچه های مردم!
فرقشون چیه؟@yasin-sheibak
سیستم اموزشی که خییییلی مشکلات داره
بگذریم
ولی من خودم سه سال تو مدرسه مختلط درس خوندم واسه ابتدایی یه وضعی بود اصلا