هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari چون خوبه!
-
@سجاد-ذوالفقاری
-
مجتبی ازاد ب زبونی میشه همون پیش خرید درسته؟!
@yasin-sheibak ن ببین مثلا بیتکوین یک تعداد مشخصی کوین داره :| و چون کسی مسئولیتشو به عهده نگرفته کسی هم نیست بهش کوین اضافه کنه :| وقتی استخراج بشه همش دیگه تموم یشه . ولی ارزی مثل هارمونی تیم دارن کسیایی رو دارن که بهش هی اضافه کنن مثلا اگر کل ارز یک میلیار هست بیان 500 میلیون دیگه هم اضافه کنن . حالا به همین صورت ارز ها هم مثل پول های ملی هستن یک پشتوانه میخوان . مثلا الان فکر کنم پول ملی ما پشتوانه خاصی نداره و با دلار نوسان میزنه ولی مثلا مثل روسیه که داره به طلا میکنه وقتی با طلا باشه با تغییرات طلا پول ارزشش میره بالا و خیلی خوب میشه .
-
@roghayeh-eftekhari چون خوبه!
-
@سجاد-ذوالفقاری بوز قورد
-
@yasin-sheibak ن ببین مثلا بیتکوین یک تعداد مشخصی کوین داره :| و چون کسی مسئولیتشو به عهده نگرفته کسی هم نیست بهش کوین اضافه کنه :| وقتی استخراج بشه همش دیگه تموم یشه . ولی ارزی مثل هارمونی تیم دارن کسیایی رو دارن که بهش هی اضافه کنن مثلا اگر کل ارز یک میلیار هست بیان 500 میلیون دیگه هم اضافه کنن . حالا به همین صورت ارز ها هم مثل پول های ملی هستن یک پشتوانه میخوان . مثلا الان فکر کنم پول ملی ما پشتوانه خاصی نداره و با دلار نوسان میزنه ولی مثلا مثل روسیه که داره به طلا میکنه وقتی با طلا باشه با تغییرات طلا پول ارزشش میره بالا و خیلی خوب میشه .
مجتبی ازاد خوب اره ولی اینم هست اونا ریسک بالایی دارن چون با یک کلید همشون میتونه نابود بشه!
-
@roghayeh-eftekhari چطورین؟
-
مجتبی ازاد خوب اره ولی اینم هست اونا ریسک بالایی دارن چون با یک کلید همشون میتونه نابود بشه!
@yasin-sheibak ن با یک کلید نیست . نابودی یک ارز به کنترل بد بازارش ختم میشه . مثلا هارمونی به خاک نشست چون هی وعده داد و گفت اگر فلان کنیم بیلان میشه .
-
@roghayeh-eftekhari چطورین؟
-
یاسین امشب با سوسکا قرار داری حس میکنم
-
@سجاد-ذوالفقاری بوز قورد
-
@yasin-sheibak ن با یک کلید نیست . نابودی یک ارز به کنترل بد بازارش ختم میشه . مثلا هارمونی به خاک نشست چون هی وعده داد و گفت اگر فلان کنیم بیلان میشه .
مجتبی ازاد اینم هستش...اما فارکس این بچه بازیا رو نداره
-
@roghayeh-eftekhari شکر
مرسی خوبم چخبرا؟ -
یاسین امشب با سوسکا قرار داری حس میکنم
sina bigdeli شب نه شب نه
-
مجتبی ازاد اینم هستش...اما فارکس این بچه بازیا رو نداره
@yasin-sheibak فارکس برادرم پشتوانش جهانی هست . اصن بحثش جداست مثل بورس ایران یا ... نیست یک چیز کلیه . اونجا میشه بری نمودار خوانی کنی ولی اینحور جاها نه دست ما نیست یا دست دولته یا اینور دست نهنگ ها
-
@سجاد-ذوالفقاری به گرگ این رنگی میگن
علامت ترکام هس