مفهوم
-
سلام
چیست دنیا؟از خدا غافل شدن
نی قماش و نقره و فرزند و زن
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
فک کنم میگه ک دنیا غافل شدن از خداوند است نه اینکه دنیا عبارت باشد از مال و ثروت و ترازو و زن و فرزند -
فک کنم میشه مفهومشو اینجوری گف ک اول خدا رو قرار بده به دنیا و به باقی امور و همسر و فرزند هم برس فقط او را در هر کاری در یاد داشته باش بقیه کارهایت را خود او درست میکند.
-
فک کنم میشه مفهومشو اینجوری گف ک اول خدا رو قرار بده به دنیا و به باقی امور و همسر و فرزند هم برس فقط او را در هر کاری در یاد داشته باش بقیه کارهایت را خود او درست میکند.
@fatemeh-Ma ینی همون دست از دنیا کشیدن و عمل خوب انجام دادن؟
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick سلام،فکر کنم میگه دنیا فرزند و زن و زندگی و و مال و .... نیست بلکه دنیا وسیله ای است برای از یاد بردن خدا،که مفهومش میشه نکوهش دنیا
-
@Mr-Wick
بله -
@Mr-Wick
بله@fatemeh-Ma آخه اگه این معنی رو بده میشه جواب که

تست 54 -
@Mr-Wick جواب بیت ۲ عه؟
-
@Ali-Valicheki اره
-
@Mr-Wick گزینه ۲ میشه.
هم صورت سوال هم بیت گزینه ۲ میگن «خفتگان و کسانی که غافل و فراموشکار هستند ، بیدار میشن و از این حالت بیرون میان»
گزینه ۲ میگه «بعد از این دارم بهتر میشوم / دلم را از هر غفلتی خالی و پاک میکنم» -
@Mr-Wick گزینه ۲ میشه.
هم صورت سوال هم بیت گزینه ۲ میگن «خفتگان و کسانی که غافل و فراموشکار هستند ، بیدار میشن و از این حالت بیرون میان»
گزینه ۲ میگه «بعد از این دارم بهتر میشوم / دلم را از هر غفلتی خالی و پاک میکنم»Farhan Honar دوستان میدونم گزینه دوعه میخوام بدونم چرا 4 نیست؟ همون چیزی که تو تاپیک نوشتم رومیخوام بدونم چرا اون حواب نیست
-
Farhan Honar دوستان میدونم گزینه دوعه میخوام بدونم چرا 4 نیست؟ همون چیزی که تو تاپیک نوشتم رومیخوام بدونم چرا اون حواب نیست
@Mr-Wick این بیت داره میگه که دنیا از خدا غافل شدن وایناست
ولی بیت سوال و بیت گزینه۲ اشاره به این داره که باید از غفلت بیرون بیایم و کاری که واسه آخرت سود داره انجام بدیم -
@Mr-Wick این بیت داره میگه که دنیا از خدا غافل شدن وایناست
ولی بیت سوال و بیت گزینه۲ اشاره به این داره که باید از غفلت بیرون بیایم و کاری که واسه آخرت سود داره انجام بدیم@Ali-Valicheki ممنون ازت🌹🙏🏼
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick خواهش🌼🌼🙏🏻
-
@Mr-Wick
کاش همین تست رو به جای سوال تاپیکتون میفرسادید
شاید بهتر میشد جواب داد
خب ببینید گزینه 4 همونجور ک گفتم به دنیا غافل شدن از خداوند اشاره داره
ولی گزینه 2 و صورت سوال اصن واضحه مفهومش ی چیز دیگس -
@Mr-Wick
کاش همین تست رو به جای سوال تاپیکتون میفرسادید
شاید بهتر میشد جواب داد
خب ببینید گزینه 4 همونجور ک گفتم به دنیا غافل شدن از خداوند اشاره داره
ولی گزینه 2 و صورت سوال اصن واضحه مفهومش ی چیز دیگس@fatemeh-Ma چیزی که تو پاسخنامه برای 2 نوشته بودهمون چیزی بود که شما برای 4 گفتین.
-
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:( -
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:(@fatemeh-Ma نمیدونم والا گیج شدم باید فردا دوباره نگا کنم به تست ولی دوستان هم نظراتشونو دادن به نگا بندازین
-
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:(@fatemeh-Ma نه منظورشون اینه که اونی که شما گفتید مربوط به بیت ۲عه فکر کنم