مفهوم
-
@Ali-Valicheki اره
-
@Mr-Wick گزینه ۲ میشه.
هم صورت سوال هم بیت گزینه ۲ میگن «خفتگان و کسانی که غافل و فراموشکار هستند ، بیدار میشن و از این حالت بیرون میان»
گزینه ۲ میگه «بعد از این دارم بهتر میشوم / دلم را از هر غفلتی خالی و پاک میکنم» -
@Mr-Wick گزینه ۲ میشه.
هم صورت سوال هم بیت گزینه ۲ میگن «خفتگان و کسانی که غافل و فراموشکار هستند ، بیدار میشن و از این حالت بیرون میان»
گزینه ۲ میگه «بعد از این دارم بهتر میشوم / دلم را از هر غفلتی خالی و پاک میکنم»Farhan Honar دوستان میدونم گزینه دوعه میخوام بدونم چرا 4 نیست؟ همون چیزی که تو تاپیک نوشتم رومیخوام بدونم چرا اون حواب نیست
-
Farhan Honar دوستان میدونم گزینه دوعه میخوام بدونم چرا 4 نیست؟ همون چیزی که تو تاپیک نوشتم رومیخوام بدونم چرا اون حواب نیست
@Mr-Wick این بیت داره میگه که دنیا از خدا غافل شدن وایناست
ولی بیت سوال و بیت گزینه۲ اشاره به این داره که باید از غفلت بیرون بیایم و کاری که واسه آخرت سود داره انجام بدیم -
@Mr-Wick این بیت داره میگه که دنیا از خدا غافل شدن وایناست
ولی بیت سوال و بیت گزینه۲ اشاره به این داره که باید از غفلت بیرون بیایم و کاری که واسه آخرت سود داره انجام بدیم@Ali-Valicheki ممنون ازت🌹🙏🏼
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick خواهش🌼🌼🙏🏻
-
@Mr-Wick
کاش همین تست رو به جای سوال تاپیکتون میفرسادید
شاید بهتر میشد جواب داد
خب ببینید گزینه 4 همونجور ک گفتم به دنیا غافل شدن از خداوند اشاره داره
ولی گزینه 2 و صورت سوال اصن واضحه مفهومش ی چیز دیگس -
@Mr-Wick
کاش همین تست رو به جای سوال تاپیکتون میفرسادید
شاید بهتر میشد جواب داد
خب ببینید گزینه 4 همونجور ک گفتم به دنیا غافل شدن از خداوند اشاره داره
ولی گزینه 2 و صورت سوال اصن واضحه مفهومش ی چیز دیگس@fatemeh-Ma چیزی که تو پاسخنامه برای 2 نوشته بودهمون چیزی بود که شما برای 4 گفتین.
-
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:( -
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:(@fatemeh-Ma نمیدونم والا گیج شدم باید فردا دوباره نگا کنم به تست ولی دوستان هم نظراتشونو دادن به نگا بندازین
-
@Mr-Wick
پ چرا نشده 4؟:(@fatemeh-Ma نه منظورشون اینه که اونی که شما گفتید مربوط به بیت ۲عه فکر کنم
-
@Ali-Valicheki
اها شاید -
@Ali-Valicheki
اها شاید@fatemeh-Ma بله😅😅
چون با توجه به تست و گزینه ها جز این برنمیاد انگار -
@Ali-Valicheki
راس میگی😁 -
J JuDi این موضوع را در قفل کرد
-
J JuDi قفل این موضوع را در باز کرد
-
@Mr-Wick
معنی بیت میگه دنیا از خدا غافلشدنه. نه اینکه از زن و فرزند و زندگی و اینا غافل بشیم.
درواقع، مولانا دقیقا داره برعکس حرف میزنه. میگه دنیا باعث غافل شدن از خداس، درحالی که باید از دنیا غافل باشی تا به خدا نزدیک بشی.
حالا طراح خیلی جنگی، اینجوری درنظر گرفته که نه. شاعر معتقده باید از خدا غافل شد و به زن و زندگی و اینا پرداخت.
که خب طراح یذره بیش از حد سطحینگره...