از فیزیک یازدهم متنفرم:))))))
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادمه استادمون اول سال قبل از تدریس فیزیک یازدهم گفت که فیزیک یازدهم از دهم شیرین تره و اینا و دهم سخت تره و فلان (فک کنم میخواسته روحیه بده مثلا ذهنمون بگه عا این فیزیک یازدهم آسون تره ایول
)
(و اما قیافه من بعد از ی مدت از دیدن تدریس فیزیک یازدهمجوریکه نه تنها فصل اول بلکه دیدم ۳ فصل یازدهم کلا مثل همن ی جورایی
)
یادمه دهم هر فصل فیزیک ک تستش تموم میشد با ذوق فصل بعد شروع میکردم. از بس تنوع زیاد بود و ۴ فصل واقعا جدا از هم:))♡ (فقط قلبی که من گذاشتمخب خدایی الان قدر فیزیک دهم رو میدونم
....یازدهم کلا انگار ۱ فصل داره...من فصل اول تمام شد گفتم آخيش بعد دیدم نه فصل دو هم ک همونه انگار....دیگه تیر نهایی رو فصل ۳ بهم زد
)
بعد الان اصلا دلم میخواد کل فیزیک یازدهم حذف کنممممم:/// ک خب بله میدونم نمیشه://
کسی مثل من بوده و یا هست؟!! پیشنهادتون برای من چیه؟!
به نظرتون کار عاقلانه ای هست که برای فیزیک یازدهم برای تست زدن از فصل ۳ شروع کرد؟! باز حس بهتری نسبت به فصل سومش دارم الحمدالله://
پیشاپیش مرسی از پيشنهادات طلاییتون🥲
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم -
-
دانش آموزان آلاء دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mohammad Gh انجام شده
شما فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی رو بگیر
من خودم دارم ایشون که خیلی بینظیرند تو تدریسشون
...
و فقط یه چیزی میمونه اونم تلاش و حرفه ای درس خوندن و...
کلا راه درست درس خوندن رو بلد باشی درس رو خیلی خوب یاد میگیری بعلاوه اینکه استاد خیلی خوبی هم داشته باشه مثل استاد طلوعی دیگه نورعلا نور میشه
.....
از این جهت میگم که خیلی هامون روش درس خوندمون خوب نیست و.. -
شما فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی رو بگیر
من خودم دارم ایشون که خیلی بینظیرند تو تدریسشون
...
و فقط یه چیزی میمونه اونم تلاش و حرفه ای درس خوندن و...
کلا راه درست درس خوندن رو بلد باشی درس رو خیلی خوب یاد میگیری بعلاوه اینکه استاد خیلی خوبی هم داشته باشه مثل استاد طلوعی دیگه نورعلا نور میشه
.....
از این جهت میگم که خیلی هامون روش درس خوندمون خوب نیست و..خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Gh
ممنونم که جواب دادید.
نه خب اگه روش درس خوندن بلد نبودم ، اینجور ذکر میگردم که اره بلد نیستم و روش خوندن مثلا فیزیک چیه ، و البته قطعا برای دهم مشکل پیدا میکردم یا درسای دیگه.
نه فقط فیزیک اونم یازدهم:// استادم خودش استاد کنکوری هم هست.... منتها من مشکلی برام پیش اومد نشد پیوسته باهاش پیش برم...
...........
ی سوال داشتم در مورد همین راه ابریشمی که میگید...
دوازدهمش جداست؟ منظورم اینه اگه تهیه کنم، میتونم دوازدهم به صورت جدا باهاش پیش برم که از پس امتحانات مدرسه بر بیام؟ یا ترکیبی درس میده باید هعی بگردم پیداشون کنم مباحث دوازدهم رو؟! -
یادمه استادمون اول سال قبل از تدریس فیزیک یازدهم گفت که فیزیک یازدهم از دهم شیرین تره و اینا و دهم سخت تره و فلان (فک کنم میخواسته روحیه بده مثلا ذهنمون بگه عا این فیزیک یازدهم آسون تره ایول
)
(و اما قیافه من بعد از ی مدت از دیدن تدریس فیزیک یازدهمجوریکه نه تنها فصل اول بلکه دیدم ۳ فصل یازدهم کلا مثل همن ی جورایی
)
یادمه دهم هر فصل فیزیک ک تستش تموم میشد با ذوق فصل بعد شروع میکردم. از بس تنوع زیاد بود و ۴ فصل واقعا جدا از هم:))♡ (فقط قلبی که من گذاشتمخب خدایی الان قدر فیزیک دهم رو میدونم
....یازدهم کلا انگار ۱ فصل داره...من فصل اول تمام شد گفتم آخيش بعد دیدم نه فصل دو هم ک همونه انگار....دیگه تیر نهایی رو فصل ۳ بهم زد
)
بعد الان اصلا دلم میخواد کل فیزیک یازدهم حذف کنممممم:/// ک خب بله میدونم نمیشه://
به نظرتون کار عاقلانه ای هست که برای فیزیک یازدهم برای تست زدن از فصل ۳ شروع کرد؟! باز حس بهتری نسبت به فصل سومش دارم الحمدالله://
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمسارا M 0 سلام.یازدهمی دیگه؟
اگه دقت کنی هر درسی یه قلقی داره.باید سعی کنی قلقش دستت بیاد
من اول سال تازه رسیده بودیم به میدان که سر کلاس هیچی نمیفهمیدم.معلممون هم گفته بود همه کتاب موضوعات به هم ربط دارن
میگفتم فیزیک یازدهم سخت ترین کتابه
️
ولی خب میدونی دیگه مفهوم داخل فیزیک خیلی مهمه وگرنه حایگذاری رو همه بلدن
منم هر مبحثی که میرسیم سعی میکنم مفهومشو تا میتونم عمیق بشم
مشکل شما هم فکر کنم همین باشه.روی مفاهیم مسلط بشین بعد تیپ تست های مختلف رو حل کنید
با این کار دیگه شاخش شکسته.فقط نیاز به تمرین برای تسلطه
فصل سوم هم پیش نیاز آنچنانی نیاز نداره.مفاهیم خیلی ساده از فصلای قبل رو بلد باشی حله -
سارا M 0 سلام.یازدهمی دیگه؟
من اول سال تازه رسیده بودیم به میدان که سر کلاس هیچی نمیفهمیدم.معلممون هم گفته بود همه کتاب موضوعات به هم ربط دارن
️
مشکل شما هم فکر کنم همین باشه.روی مفاهیم مسلط بشین بعد تیپ تست های مختلف رو حل کنید
با این کار دیگه شاخش شکسته.فقط نیاز به تمرین برای تسلطه
فصل سوم هم پیش نیاز آنچنانی نیاز نداره.مفاهیم خیلی ساده از فصلای قبل رو بلد باشی حلهخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Nm در از فیزیک یازدهم متنفرم:)))))) گفته است:
سارا M 0 سلام.یازدهمی دیگه؟
بله
️
با این کار دیگه شاخش شکسته.فقط نیاز به تمرین برای تسلطهمن از فیزیک که زده شدم دیگه ی جوری شدم....اصلا دلم نمیخواد برم سمت فیزیک یازدهم....درسته....خیلی ممنونم.
فصل سوم هم پیش نیاز آنچنانی نیاز نداره.مفاهیم خیلی ساده از فصلای قبل رو بلد باشی حله
اوهوم برای همین نظرم این بود ک بهتره از فصل سوم تستش شروع کنم، پیش نیازی اگ از فصل قبل نیاز باشه بلدم.
-
)
)
)
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمسارا M 0 وای خدایا من بین همه ی فیزیکای همه ی پایه های عااااااشق فیزیک یازدهمم
-
سارا M 0 وای خدایا من بین همه ی فیزیکای همه ی پایه های عااااااشق فیزیک یازدهمم
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحدثه شعبانی
من دهم رو دوست دارم، ولی یازدهم که اصلا حرفشم نزن:||| -
محدثه شعبانی
من دهم رو دوست دارم، ولی یازدهم که اصلا حرفشم نزن:|||سارا M 0 من از دوازدهم متنفرم
دهم برام قابل تحمله چون راحته واقعا ولی مطالبش در کل برام جالب نیست -
سارا M 0 من از دوازدهم متنفرم
دهم برام قابل تحمله چون راحته واقعا ولی مطالبش در کل برام جالب نیستخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحدثه شعبانی
حالا من از دهم خوشم میاد چون تنوع داره و برام جالبه در کل:)))
کلا درسی که حالت یکنواختی بگیره برام ، زده میشم ازش...مثل همین فیزیک یازدهم. -
محدثه شعبانی
حالا من از دهم خوشم میاد چون تنوع داره و برام جالبه در کل:)))
کلا درسی که حالت یکنواختی بگیره برام ، زده میشم ازش...مثل همین فیزیک یازدهم. -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
انیشتین وقتی به ما می رسید میگفت F=mg
بقیه جاها 🥲 -
)
)
)
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 برعکس تو من دقیقا عاشق فیزیک یازدهمم و از دهم متنفرم
دهم خیلی رو مخه اصلا نمیتونم هضمش کنم /: -
)
)
)
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0
سلاام سارا جان خوبیی؟
عه یازدهمی.من همش فکر میکردم کنکوری هستی
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که قطعا پیدا میشن درسایی که ما ازشون خوشمون نمیاد ولی مجبوریم بخونیم میدونی:)
حالا در مورد فیزیک یازدهم. ببین بیا از این زاویه بهش نگاه کنیم که چون کلش رو پایه الکتریسیته و آخراش مغناطیس میچرخه انگار اطلاعات مارو از اون حوزه ها خیلی زیاد میکنه. من خودم بعضا دیدم اینجوری خلاقیت تو حل سوالا یا شاید فهمیدنشون خیلی راحت تر میشه.
اما فیزیک دهم من با فیزیک دهم جور نیستم
بزرگترین دلیل جور بودن یا نبودن با یه مبحثی فکر کنم تست زدن ازشه
تو از فیزیک یازدهم سوال حل کن. برو تو دل مسئله هاش
بعد از یه مدت که میبینی میتونی حل کنی علاقه مند میشی مطمئنم:) -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick
-
سارا M 0 برعکس تو من دقیقا عاشق فیزیک یازدهمم و از دهم متنفرم
دهم خیلی رو مخه اصلا نمیتونم هضمش کنم /:خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhasan pasavand
دهم به این مظلومی و خوبی
یازدهم کلا انگار ی فصله://
-
سارا M 0
سلاام سارا جان خوبیی؟
عه یازدهمی.من همش فکر میکردم کنکوری هستی
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که قطعا پیدا میشن درسایی که ما ازشون خوشمون نمیاد ولی مجبوریم بخونیم میدونی:)
حالا در مورد فیزیک یازدهم. ببین بیا از این زاویه بهش نگاه کنیم که چون کلش رو پایه الکتریسیته و آخراش مغناطیس میچرخه انگار اطلاعات مارو از اون حوزه ها خیلی زیاد میکنه. من خودم بعضا دیدم اینجوری خلاقیت تو حل سوالا یا شاید فهمیدنشون خیلی راحت تر میشه.
اما فیزیک دهم من با فیزیک دهم جور نیستم
بزرگترین دلیل جور بودن یا نبودن با یه مبحثی فکر کنم تست زدن ازشه
تو از فیزیک یازدهم سوال حل کن. برو تو دل مسئله هاش
بعد از یه مدت که میبینی میتونی حل کنی علاقه مند میشی مطمئنم:)خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
سلام قشنگم، ممنونم خوبم ، تو خوبی؟
اره جانم یازدهمم
خیلی ممنون بابت نظرت، اره دیدم رو سعی میکنم عوض کنم بلکه راحت تر باهاش کنار بیام -
)
)
)
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهولی جدی...با دیدن پست بعضیا که گفتن اتفاقا فیزیک یازدهم رو دوست دارن.... تعجب کردم، و برام جالب شد چطور آخه؟:)) مسائلش خسته کننده و تقریبا تکراری نیست واستون؟! ://
-
Mehrsa 14
سلام قشنگم، ممنونم خوبم ، تو خوبی؟
اره جانم یازدهمم
خیلی ممنون بابت نظرت، اره دیدم رو سعی میکنم عوض کنم بلکه راحت تر باهاش کنار بیامنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0
عزیزدلیی🥰
عه پس وقت هست تا حسابی باهاش رفیق بشی
والا من فقط اینا به نظرم میاد واسه خودم موثر بوده
۱.ازش زیاد سوال حل کنی مسلط بشی خیلی باهاش اوکی تر میشیی
۲.برای خودت کد های بامزه بذار یا درسو بامزه برای خودت درس بده
۳.راجب تاریخ اون علم بخون یا دانشمندش که یه چیز اضافه تر از کتاب بدونی. البته نه در حد تخصصی و وقت گیر.همون عادی
امیدوارم مفید باشه برات🥰
-
سارا M 0
عزیزدلیی🥰
عه پس وقت هست تا حسابی باهاش رفیق بشی
والا من فقط اینا به نظرم میاد واسه خودم موثر بوده
۱.ازش زیاد سوال حل کنی مسلط بشی خیلی باهاش اوکی تر میشیی
۲.برای خودت کد های بامزه بذار یا درسو بامزه برای خودت درس بده
۳.راجب تاریخ اون علم بخون یا دانشمندش که یه چیز اضافه تر از کتاب بدونی. البته نه در حد تخصصی و وقت گیر.همون عادی
امیدوارم مفید باشه برات🥰
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
بازم ممنون، البته که مفیدند، حتما در نظر میگیرم چیزایی ک گفتی🥰
-
ولی جدی...با دیدن پست بعضیا که گفتن اتفاقا فیزیک یازدهم رو دوست دارن.... تعجب کردم، و برام جالب شد چطور آخه؟:)) مسائلش خسته کننده و تقریبا تکراری نیست واستون؟! ://
سارا M 0 شاید علتش این باشه که از همون اول این درسو بهتر یاد گرفتیم و بیشتر تونستیم باهاش ارتباط برقرار کنیم
مثلا من از فیزیک دهم بدم نمیاد ، فیزیک یازدهمو دوست دارم ، ولی از فیزیک دوازدهم متنفرم چون حالا که بهش فکر میکنم میبینم دبیرمون اصلا درس نمیداد فیزیکو چون مجازی بود من از آلا میدیدم و خب برام سخت بود
شاید اگر خوب تدریس میشد دوستش میداشتم