هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg من قانع شدم
-
@Zahra-Hamrang چون امریکا هم همچین براش چلو کبابی اماده نکرده بزاره جلوش این بگه نه نمیخام
اونجا از مغزت استفاده میکنن ولی چون غریبه یا ایرانی هستی مشهورت نمیکنن
اسمتو نمیبرن بگن ی ایرانی اینکارو کرده
بهت احترام و عزت نمیدن
اینجا اگه الان داره منت میکشه وقتی که اون ادمای بیشعوری ک نمیزارن اینکارو انجام بده و مانع میشن براش رو برداره میتونه تو کل جهان مشهور شه بخاطر کارش
حداقل اینجا اولش خار و خفیف میشه بعدش کارش راه میوفته اوکی میشه مشهور میشه و محبوب و همه جهان میفهمن اون اینکار بزرگو انجام دادهایرانیا توی کشورای خارجی مث افغانیا تو ایران هستن همون قدر چیز...
-
M Tg تکذیب میشه!ولی حوصله تایپ ندارم دلیلش رو بگم
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg تکذیب میشه!ولی حوصله تایپ ندارم دلیلش رو بگم
منم اهمیتی به تایید و تکذیب تو نمیدم
چون حوصله ندارم هر دلیل مزخرفیو بشنومM Tg باوش!
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg ...
طرف وقتی اونجا به دنیا اومده
چرا باید ایرانی خطاب بشه؟من اصلا داستان ایشونی ک میگیو نشنیدم
من دو سه تا جریانات دیگه ای رو شنیدم
و نمیدونم اینجا متولد شده یا اونجا
یا اصن چیکار میکنه -
@sania-Andiravan سلام سانیا جااان
ممنون خوبم
حالت چطوره؟
چه خبرا؟ -
@حامد-صباحی
سلام دوستان آلایی عزیزاز امروز تا بعد کنکور، دیگه انجمن نمیام به همین خاطر امروز ۴ قطعه گذاشتم
🪕
از آشنایی با تک تک تون خوشحال شدم و خوشحال هستم و ان شالله بعد کنکور قطعه های بهتر براتون قرار میدم
اگر هر بدی دیدین و باعث اذیت گوشتون شد ببخشین
امیدوارم هم همه ی شما دوستان آلایی و هم غیر آلایی ها و هم خودم و برادرم به رشته و هدفی که دوست دارین برسین و تو اون رشته بهترین خودتون باشین و موفقیتتون رو در کنکور و هر زمینه ای ببینیم
-
@امیرمسعود-جعفری ببین نوتیف تجربیا
و دانش آموزان آلاء
که مشکل داره کلا نمیاد
یازدهم رو چک میکنم ببینم مشکلش چیه -
توی امریکا آنچنان ملیت مهم نیست که مثلا فلانی ایرانیه یا آمریکایی ....
چون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه آمریکایی اصیله و ۹۰ درصد یا بیشتر مهاجر هستند حالا یا ۳۰۰ سال پیش مهاجرت کردن یا ۳ سال پیش
این حالت نژاد پرستی توی اروپا و بیشتر آلمان و انگلستان و ... هست
وگرنه توی آمریکا مثال زیاد داریم مریم میرزاخانی توفیق موسیوند و .... -
@حامد-صباحی
سلام دوستان آلایی عزیزاز امروز تا بعد کنکور، دیگه انجمن نمیام به همین خاطر امروز ۴ قطعه گذاشتم
🪕
از آشنایی با تک تک تون خوشحال شدم و خوشحال هستم و ان شالله بعد کنکور قطعه های بهتر براتون قرار میدم
امیدوارم هم همه ی شما دوستان آلایی و هم غیر آلایی ها و هم خودم و برادرم به رشته و هدفی که دوست دارین برسین و تو اون رشته بهترین خودتون باشین و موفقیتتون رو در کنکور و هر زمینه ای ببینیم
-
@Felli با معنیش نه عزیزم مشکل نداره
-
@حامد-صباحی
🪕
-
ایموجیت واسه من نیومد ولی🥲
-
@سجاد-ذوالفقاری
ساغولسان
یعنی خیلی ممنون سلامت باشی