Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خواب بعدازظهر
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

خواب بعدازظهر

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
41 دیدگاه‌ها 9 کاربران 346 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Gharibe GomnamG آفلاین
    Gharibe GomnamG آفلاین
    Gharibe Gomnam
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همه وقتتون بخیر
    من جدیدا به یه مشکل بزرگ خوردم
    اونم خواب بعدازظهره
    من هرکاااری میکنم نمیتونم خواب بعدازظهرمو کم کنم و همش میرسه به ۲ سه ساعت
    از اونورم مثلل میخونم تا ساعت ۱۱ ۱۲ و صبح زودتراز ۶ نمیتونم پاشم
    یعنی درحال حاضر نظم زندگیم بهم ریخته و انقدررر از این بابت اعصابم خورده که نمیدونم چیکارکنم

نقطه . سرخط

Blue28B Hamed.sH S mahdi shokryM Mr.Lucky BanditM 6 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe Gomnam

دانش-آموزان-آلاء
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      بچه-های-همخوانی
      همیار

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

سلام به همه وقتتون بخیر
        اونم خواب بعدازظهره
        یعنی درحال حاضر نظم زندگیم بهم ریخته و انقدررر از این بابت اعصابم خورده که نمیدونم چیکارکنم

Blue28B آفلاین
        Blue28B آفلاین
        Blue28

Gharibe Gomnam منم همینم الان جلو خودمو نگه داشتم با زور نخوابم باز دوبار یه ربع خوابیدم..الانم سرم داره میترکه برا خواب البته که شب رو هم همش ۳ ساعت خوابیدم..این بده

آبیِ‌آسمان، چه‌غمگین‌است

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

سلام به همه وقتتون بخیر
          اونم خواب بعدازظهره

Hamed.sH آفلاین
          Hamed.sH آفلاین
          Hamed.s
          فارغ التحصیلان آلاء

Gharibe Gomnam
          یه چیز میفرستم انگیزه بگیری بعد این ۵۰ روزه مونده رو نخوابی
          و بعد کنکور هر چه قدر می خوایی بخوابی

3
          • Blue28B Blue28

Gharibe Gomnam منم همینم الان جلو خودمو نگه داشتم با زور نخوابم باز دوبار یه ربع خوابیدم..الانم سرم داره میترکه برا خواب البته که شب رو هم همش ۳ ساعت خوابیدم..این بده

Gharibe GomnamG آفلاین
            Gharibe GomnamG آفلاین
            Gharibe Gomnam

@m-naghavi در خواب بعدازظهر گفته است:

۳ ساعت خیییلی کمه
            من تو بازه پاییز تا زمستون حتی میتونم ۱۰ دقیقه ای هم بخوابم یعنی ۱۰ دقیقه قشنگ میرم دوباره میام😅
            ولی نمیدونم چرا از فروردین اینجوری شدم
            اما ۳ ساعت خوابیدی یه یک ساعت بعدازظهر بخواب که کیفیت مطالعت افت نکنه

نقطه . سرخط

Blue28B 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Hamed.sH Hamed.s

Gharibe Gomnam
              یه چیز میفرستم انگیزه بگیری بعد این ۵۰ روزه مونده رو نخوابی
              و بعد کنکور هر چه قدر می خوایی بخوابی

Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe Gomnam

@حامد-صباحی
              دهمم😕

نقطه . سرخط

Hamed.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

سلام به همه وقتتون بخیر
                اونم خواب بعدازظهره

S آفلاین
                S آفلاین
                Succinate

Gharibe Gomnam
                سلام ریحانه جان
                من خودم قبل کنکوری خوندنم خواب ظهری داشتم هر روز اما خب مقابله کردم دیگه باهاش😂
                اول از همه بگم تا حد امکان خوابتو کم نکن چون بعدا مخصوصا سال دوازدهم از کم خوابی آسیب می بینی
                حتی الان ممکنه خودم تو ظهر یه ربع یا نیم ساعت بخوابم چون نیازه با این حجم درسا
                اما خب چیکار کردم که کم شد یا بعضی روزا اصلا ندارم؟
                خواب با آرامش و با کیفیت و عمیق طول شب خیلی مهمه
                که خب چون طول روز درس زیاد میخونم واقعا شب ذهنم خستس و اینکه قبل خواب حتما یه لیوان آب یا شیر میخورم خیلی به کیفیت خوابم کمک میکنه
                وقتی که شب میخوابی گوشیتو بالا سرت نزار دور تر از خودت بزار چون امواجش سردرد و خستگی میاره و خواب با کیفیت رو میبره
                و اینکه ناهار خیلی سنگین و زیاد نخور چون آدم زیاد غذا بخوره خوابش میبره واقعا، غذا میخوریم که انرژی بگیریم عملکرد مغزمون بهتر شه نه اینکه خواب مون ببره، واس همین ناهارتو تو دو وعده بخور، نصفش رو ظهر بقیش رو یک ساعت یا دو ساعت بعد
                شاید این یکی عجیب باشه ولی واقعا جواب داد رو من😂مسواک زدن و آدامس نعنایی!نمیدونم چرا ولی خواب از سرم برد و دیدم رو بقیه هم جواب داده
                و تو تایمی که خوابت میاد یه درس آسون بخون که هم ذهن کار کنه ولی اذیت نشه و بعد گذشتن اون ساعت خوابه، خواب از سر میپره
                البته بعضی روزا خودم ظهر نیم ساعتی میخوابم هم عملکردم تو طول روز خوب میشه هم عصر زیاد نمیخوابم
                اگر به قهوه اینا هم عادت داری خیلی کمک میکنن
                قرص ویتامین B1 هم میخوردم انرژیم رو خوب می‌کرد ولی خب خیلی توصیه نمیکنم چون نمیدونی میتونی مصرفش کنی یا نه (زیر نظر پزشک باشه بهتره یه وقت مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده)

3

@حامد-صباحی
                  دهمم😕

Hamed.sH آفلاین
                  Hamed.sH آفلاین
                  Hamed.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

Gharibe Gomnam
                  آها اون موقع دیگه ول کن مناسب برای شما نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

@m-naghavi در خواب بعدازظهر گفته است:

۳ ساعت خیییلی کمه
                    من تو بازه پاییز تا زمستون حتی میتونم ۱۰ دقیقه ای هم بخوابم یعنی ۱۰ دقیقه قشنگ میرم دوباره میام😅
                    ولی نمیدونم چرا از فروردین اینجوری شدم
                    اما ۳ ساعت خوابیدی یه یک ساعت بعدازظهر بخواب که کیفیت مطالعت افت نکنه

Blue28B آفلاین
                    Blue28B آفلاین
                    Blue28

Gharibe Gomnam من دیروز اومدم خونه تا ۶ خوابیدم..۶ تا ۱۲ شب امید داشتم امتحان زمین شناسیم موکول شه سه شنبه..۱۲ شب امیدمو از دست دادم..۱۲شب دیدم شبه وقته خوابه گرفتم خوابیدم..۴ صبح پاشدم سه فصل زمین بخونم..آخرشم موفق شدیم امتحانو بندازیم برا فردا:)

آبیِ‌آسمان، چه‌غمگین‌است

Gharibe GomnamG jahad_121J kimia ghalandari82K 3 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • S Succinate

Gharibe Gomnam
                      سلام ریحانه جان
                      اول از همه بگم تا حد امکان خوابتو کم نکن چون بعدا مخصوصا سال دوازدهم از کم خوابی آسیب می بینی
                      که خب چون طول روز درس زیاد میخونم واقعا شب ذهنم خستس و اینکه قبل خواب حتما یه لیوان آب یا شیر میخورم خیلی به کیفیت خوابم کمک میکنه
                      وقتی که شب میخوابی گوشیتو بالا سرت نزار دور تر از خودت بزار چون امواجش سردرد و خستگی میاره و خواب با کیفیت رو میبره
                      و اینکه ناهار خیلی سنگین و زیاد نخور چون آدم زیاد غذا بخوره خوابش میبره واقعا، غذا میخوریم که انرژی بگیریم عملکرد مغزمون بهتر شه نه اینکه خواب مون ببره، واس همین ناهارتو تو دو وعده بخور، نصفش رو ظهر بقیش رو یک ساعت یا دو ساعت بعد
                      شاید این یکی عجیب باشه ولی واقعا جواب داد رو من😂مسواک زدن و آدامس نعنایی!نمیدونم چرا ولی خواب از سرم برد و دیدم رو بقیه هم جواب داده
                      و تو تایمی که خوابت میاد یه درس آسون بخون که هم ذهن کار کنه ولی اذیت نشه و بعد گذشتن اون ساعت خوابه، خواب از سر میپره
                      البته بعضی روزا خودم ظهر نیم ساعتی میخوابم هم عملکردم تو طول روز خوب میشه هم عصر زیاد نمیخوابم
                      قرص ویتامین B1 هم میخوردم انرژیم رو خوب می‌کرد ولی خب خیلی توصیه نمیکنم چون نمیدونی میتونی مصرفش کنی یا نه (زیر نظر پزشک باشه بهتره یه وقت مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده)

Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam

@sania-Andiravan در خواب بعدازظهر گفته است:

Gharibe Gomnam
                      سلام ریحانه جان

عه سلام سانیا جان
                      خب شب ساعت چند بخوابم؟
                      اره موافقم وعده های غذایی بیشتر با حجم کمتر خیلی بهتره
                      قهوه هم میخورم ولی اونجوری نیستم که بهش عادت کردع باشم
                      اره قرص ویتامینم میخورم گاهی اوقات

نقطه . سرخط

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Blue28B Blue28

Gharibe Gomnam من دیروز اومدم خونه تا ۶ خوابیدم..۶ تا ۱۲ شب امید داشتم امتحان زمین شناسیم موکول شه سه شنبه..۱۲ شب امیدمو از دست دادم..۱۲شب دیدم شبه وقته خوابه گرفتم خوابیدم..۴ صبح پاشدم سه فصل زمین بخونم..آخرشم موفق شدیم امتحانو بندازیم برا فردا:)

Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe Gomnam

@m-naghavi
                        عجب

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe Gomnam

مثلا ورزش کردن ظهر خوبه؟

نقطه . سرخط

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Blue28B Blue28

jahad_121J آفلاین
                            jahad_121J آفلاین
                            jahad_121
                            فارغ التحصیلان آلاء

@m-naghavi وای منم فردا دارم فصل 5و 6 😂

برای رفع خواب هم شستن پا با آب سرد

786

Gharibe GomnamG Blue28B 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            2

سلام به همه وقتتون بخیر
                              اونم خواب بعدازظهره

mahdi shokryM آفلاین
                              mahdi shokryM آفلاین
                              mahdi shokry

Gharibe Gomnam
                              سلام ، به نظرم یه بخشی از مشکلت برای فصل بهار هست .
                              ممکنه کم خونی داشته باشی که زیاد میخوابی .
                              ورزش کن، میتونی برنامه رو تو گوشیت دانلود کنی که باشگاه هم نری و تو خونه ورزش کنی.
                              آب زیاد بنوش ، روزانه ۸ لیوان آب خنک ، نه خیلی سرد ، بخور .

Gharibe GomnamG Blue28B 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • jahad_121J jahad_121

@m-naghavi وای منم فردا دارم فصل 5و 6 😂

برای رفع خواب هم شستن پا با آب سرد

Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe Gomnam

@jahad-128
                                عجب روش هایی
                                منم برم تو بارون درس بخونم الان بارون میزنه😅

نقطه . سرخط

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18
                                  تجربی

ُلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ریحااانه خانمممم عزیز
                                  چطور مطوری؟
                                  عاقا دلمون براتون تنگ شده بودا

• در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1

@jahad-128
                                    عجب روش هایی
                                    منم برم تو بارون درس بخونم الان بارون میزنه😅

jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Gharibe Gomnam
                                    😂
                                    این بیشتر برای روز های مدرسه خوبه که آدم ساعت 2 یا چیبگم حتی 5 عصر میاد خونه ودیگه به سمت بی هوشی میره 😂😂

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • mahdi shokryM mahdi shokry

Gharibe Gomnam
                                      ورزش کن، میتونی برنامه رو تو گوشیت دانلود کنی که باشگاه هم نری و تو خونه ورزش کنی.

Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe Gomnam

mahdi shokry در خواب بعدازظهر گفته است:

Gharibe Gomnam

دوباره سلام
                                      بله من خودمم فکرمیکنم یه بخشیش بخاطر بهار باشه
                                      کم خونی رو فکرنمیکنم ولی شاید
                                      ورزش هم میکنم هر روز
                                      آب ولی کم میخورم
                                      خیلی ممنونم
                                      (یه لحظه احساس کردم اومدم مطب پزشک)😅

نقطه . سرخط

mahdi shokryM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Anzw 18A Anzw 18

ُلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ریحااانه خانمممم عزیز
                                        چطور مطوری؟
                                        عاقا دلمون براتون تنگ شده بودا

Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe Gomnam

Anzw 18
                                        سلاااااااااامممممم آیناز عزیزم
                                        منم همینطور گلم😅

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

mahdi shokry در خواب بعدازظهر گفته است:

Gharibe Gomnam

دوباره سلام
                                          بله من خودمم فکرمیکنم یه بخشیش بخاطر بهار باشه
                                          کم خونی رو فکرنمیکنم ولی شاید
                                          ورزش هم میکنم هر روز
                                          آب ولی کم میخورم
                                          خیلی ممنونم
                                          (یه لحظه احساس کردم اومدم مطب پزشک)😅

mahdi shokryM آفلاین
                                          mahdi shokryM آفلاین
                                          mahdi shokry

Gharibe Gomnam میتونی واقعا بری پیش پزشک 😂
                                          من پارسال کووید گرفتم ۲ واحد کم خون شدم 😑
                                          زیاد میخوابیدم ، بعد رفتم پیش پزشک داخلی خوب شدم .

2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه