هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
مجتبی ازاد حیف شد قشنگ میتونستی با علی اوکی شی 
 رفاثتتون اوکی می شد  
- 
@Ali-Valicheki    
 همینه اولش با دعوا شرومیشه
- 
@Ali-Valicheki چرا ؟  مجتبی ازاد دلیل من نگین شهرتونه 
- 
@Mr-Wick میفهمم چی میگم . ولی از یک چاقوی تیز همیشه میشه واسه درست کرد یک غذا و به دنبالش یک حس خوب استفاده کرد .  هرچند یک بار مصرف باشه هرچند یک بار مصرف باشهمجتبی ازاد آره. 
 ان شاءالله رفیقی که لایق رفاثت کردن باشه بخوره به تورت 
- 
@Ali-Valicheki کمی بصبر دارم جر میدم خومو بیوفتم تهران شهید رجائی  کمی امید داشته باش. im coming soon کمی امید داشته باش. im coming soon 
- 
@Ali-Valicheki کمی بصبر دارم جر میدم خومو بیوفتم تهران شهید رجائی  کمی امید داشته باش. im coming soon کمی امید داشته باش. im coming soon مجتبی ازاد    
 من دعا میکنم که هرچی دلتون میخواد بشه آقای مجتبی 
- 
@Mr-Wickداوش اون یک بحث در مورد دیدگاه ادم نسبت به مردم و کشور بود . چیز خاصی نبود عادیه 
- 
مجتبی ازاد دلیل من نگین شهرتونه @Ali-Valicheki نگین یمانی شهرمون دست مار های چند سره  متاسفانه . متاسفانه .
- 
مجتبی ازاد    
 من دعا میکنم که هرچی دلتون میخواد بشه آقای مجتبی @Ali-Valicheki خوبه خوبه  
- 
@Mr-Wickداوش اون یک بحث در مورد دیدگاه ادم نسبت به مردم و کشور بود . چیز خاصی نبود عادیه مجتبی ازاد آره منم منظور خاصی نداشتم داشتم باهاش شوخی میکردم. 
 در کل آره چیز عادی ایه
- 
@سمیه-صادقلو حالا یکم تنگ تر بشینید ما اقلیت ها هم جا بشیم . :))) تو شهر خودمون سر برمیگردونی میبینی همه ترکن . یکی گرجستانی یکی قفقازی . یارو جدش خان قفقاز بوده تبریز رو ول کرده اومده این ور کشور :| . ستمه بخدا مجتبی ازاد 
 بهتره شما هم ب ما بپیوندی ترکی یاد بگیری   
- 
@Ali-Valicheki نگین یمانی شهرمون دست مار های چند سره  متاسفانه . متاسفانه .
- 
مجتبی ازاد آره منم منظور خاصی نداشتم داشتم باهاش شوخی میکردم. 
 در کل آره چیز عادی ایه

|
 |

شعردانه
شعردانه