هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Hamrang تو پارک علم و فناوری مشهد یک گروه دختر دبیرستانی هستن . همینجوری زبانشون خوب :| گروه ترجمه هستن . گروه نسبتا بزرگی هم هستن . ماهیانه چندین هزار دلار در امدشونه . :|
مجتبی ازاد عجببببب🥲
-
مجتبی ازاد عجببببب🥲
@Zahra-Hamrang همین پاییز برنده شدن بودن توی یک مسابقه برای مترجم گوگل و گوگل بهشون 200 هزار دلار پاداش داده بود
-
ما فقیر هستیم اما خوشسلیقهایم.
-
متأسفانه بسیاری از مردم پس از اینکه به دامان شوربختی درافتادند، به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند.
-
@Alzahra-Daftar
خدا رفتگانتون رو بیامرزه ان شالله غم آخرتون باشه تسلیت می گم -
@Zahra-Hamrang همین پاییز برنده شدن بودن توی یک مسابقه برای مترجم گوگل و گوگل بهشون 200 هزار دلار پاداش داده بود
مجتبی ازاد
چی ترجمه میکنن؟ -
مجتبی ازاد
چی ترجمه میکنن؟@Zahra-Hamrang مردم بهشون متن میدن ترجمه میکنن . بیشتر اوغات هم میرن سایت ترجمه میکنن .مثلا الا رو به زبان انگلیسی میدن بیرون .
-
@Zahra-Hamrang مردم بهشون متن میدن ترجمه میکنن . بیشتر اوغات هم میرن سایت ترجمه میکنن .مثلا الا رو به زبان انگلیسی میدن بیرون .
مجتبی ازاد عه
چه جالب
مقاله های سنگینی باید باشن حتما
وگرنه متنای ساده رو گوگل هم ترجمه میکنه خب -
مجتبی ازاد عه
چه جالب
مقاله های سنگینی باید باشن حتما
وگرنه متنای ساده رو گوگل هم ترجمه میکنه خب@Zahra-Hamrang اره دیگه مثلا یک مقاله 300 صفحه ای . تقسیم بندی میکنن بین خودشون. چند نفرشون با مسئول ترجمه سایت ها هستن چند نفر توی حوزه تبلیغات هستن ....دبیرستانی هم هستن .
-
فقط اومدم غر بزنم برم
-
خدایا واقعا شکرت امروز چهارشنبه است
-
امروز یک ساعت و ۸۰ دقیقه فیزیک یک ساعت و ۸۰ دقیقه عربی یک ساعت و ۸۰ دقیقه زیست و یک ساعت و ۸۰ دقیقه هم ریاضی داشتیم
بعد زنگ تفریح هامون ۱۰ دقبقه هم نبودن زنگ تفریحم نگهمون میداشتن -
برنامه خردادمونم افتضاح دادن
من نمیفهمم اخه مدیرا چرا همچین برنامه ای نوشتن
مثل اینکه کل مدیرای شهرستان دور هم جمع شدن تا برنامه رو بچینن
ما هنوز شیمی رو تموم نکردیم دوشنبه هفته بعد قراره تمومش کنیم بعد اولین امتحانمون شیمیه
ریاضی رو هفته بعد سه شنبه قرارع تموم کنیم اصلا مشخص هم نیست بکنیم یا نکنیم
دلم میخواد این معلم شیمی رو خفه کنم
به جای ۳ ساعت شیمی درهفته که حالت عادیشه ما ۲س شیمی داریم که این اقای محترم فقط ۲۵د طول میده تا بیاد سرکلاس