هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt اولای راه منی .
اره اینا رو اول یاد بگیر یک دید کلی بگیری . زرنگ باشی خوب پول به جیب میزنی
منتظرم ۱۵ مرداد بشه شروع کنم با برنامه یاد بگیرم
طراحی سایت با وردپرس و المنتور کار کردم ولی جای پول خودشونو بهم قالب کردن هنوز درامدی ندارم🥲@m-hmt درامد موندی هنوز . اینا رو یاد بگیری با PHP اشنا بشی با سرور اشنا بشی بعد بری اندروید یاد بگیری و سی شارپ . اووووووووووو هنوز کار داری . ولی بهترین کار اینه نمونه کار بزنی بزاری کنار اخرای تابستون بری برای گروه های طراحی سایت یا برنامه نویسی درخواست بدی و اینا رو به عنوان نمونه بدی
-
@m-hmt درامد موندی هنوز . اینا رو یاد بگیری با PHP اشنا بشی با سرور اشنا بشی بعد بری اندروید یاد بگیری و سی شارپ . اووووووووووو هنوز کار داری . ولی بهترین کار اینه نمونه کار بزنی بزاری کنار اخرای تابستون بری برای گروه های طراحی سایت یا برنامه نویسی درخواست بدی و اینا رو به عنوان نمونه بدی
@m-hmt درامد موندی هنوز . اینا رو یاد بگیری با PHP اشنا بشی با سرور اشنا بشی بعد بری اندروید یاد بگیری و سی شارپ . اووووووووووو هنوز کار داری . ولی بهترین کار اینه نمونه کار بزنی بزاری کنار اخرای تابستون بری برای گروه های طراحی سایت یا برنامه نویسی درخواست بدی و اینا رو به عنوان نمونه بدی
اره
حالا مرداد بشه میام ازت راهنمایی میگیرم بگین از کجا شروع کنم چکار کنم بهتره -
-
-
اره
حالا مرداد بشه میام ازت راهنمایی میگیرم بگین از کجا شروع کنم چکار کنم بهتره@m-hmt حتما خوشحال میشم ولی بگم به من باشه میگم برو یک فیشینگ کارت بزن دم اولی :)))))))))))))))
-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
کی بیارتم
بابام ک نمیتونه مامانمم مهمون داریم:/خب بشین درست بخون خوب شدم برات شیرموز میارم
-
@m-hmt حتما خوشحال میشم ولی بگم به من باشه میگم برو یک فیشینگ کارت بزن دم اولی :)))))))))))))))
@m-hmt حتما خوشحال میشم ولی بگم به من باشه میگم برو یک فیشینگ کارت بزن دم اولی :)))))))))))))))
عجب
-
عجب
@m-hmt دنیای کامیپوتر خیلی بزرگه انشالله قبول بشم محل دلخواهم حتما بهت یک مشاوره میدم
-
@m-hmt دنیای کامیپوتر خیلی بزرگه انشالله قبول بشم محل دلخواهم حتما بهت یک مشاوره میدم
ما الانم مشاورهاتو قبول داریم
حالا بعد کنکور یه مشاوره حسابی ازتون میگیرم -
ما الانم مشاورهاتو قبول داریم
حالا بعد کنکور یه مشاوره حسابی ازتون میگیرم@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
-
@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
ولی من الان نمیتونم عمل کنم بهشون
مرداد بشه بعدش -
چه عصر جمعه خوبی شد . خدایا ز تو سپاس گذارم
-
چه عصر جمعه خوبی شد . خدایا ز تو سپاس گذارم
مجتبی ازاد خیلی:/
آلا نمیاره؟