هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
کی بیارتم
بابام ک نمیتونه مامانمم مهمون داریم:/خب بشین درست بخون خوب شدم برات شیرموز میارم
-
@m-hmt حتما خوشحال میشم ولی بگم به من باشه میگم برو یک فیشینگ کارت بزن دم اولی :)))))))))))))))
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt حتما خوشحال میشم ولی بگم به من باشه میگم برو یک فیشینگ کارت بزن دم اولی :)))))))))))))))
عجب
-
عجب
@m-hmt دنیای کامیپوتر خیلی بزرگه انشالله قبول بشم محل دلخواهم حتما بهت یک مشاوره میدم
-
@m-hmt دنیای کامیپوتر خیلی بزرگه انشالله قبول بشم محل دلخواهم حتما بهت یک مشاوره میدم
ما الانم مشاورهاتو قبول داریم
حالا بعد کنکور یه مشاوره حسابی ازتون میگیرم -
ما الانم مشاورهاتو قبول داریم
حالا بعد کنکور یه مشاوره حسابی ازتون میگیرم@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
-
@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
@m-hmt الان هم مفاهیم کلی مثل کدوم زبان یا کدوم رشته رو میتونم پاسخ بدم . میتونید بیاید جای من
ولی من الان نمیتونم عمل کنم بهشون
مرداد بشه بعدش -
چه عصر جمعه خوبی شد . خدایا ز تو سپاس گذارم
-
چه عصر جمعه خوبی شد . خدایا ز تو سپاس گذارم
مجتبی ازاد خیلی:/
آلا نمیاره؟ -
@امیرمسعود-جعفری پس به من نزدیک شو
-
مجتبی ازاد خیلی:/
آلا نمیاره؟@Zahra-Hamrang الا نه . برا من خوب شد
-