هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
دیروز جمعه بود خیلیا درس نخوندن خبر نداشتن سایت بالا نمیاد
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمانده دردلم دگر توانه دوری؛)
-
واییییی
-
خدایا مرسیییی
-
چ امتحانی بود امروز
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچه ها
من یه مشکلی واسم پیش اومده
نمیدونستم کجا مطرحش کنم
الان تقریبا 10-15 روز میشه که سمت راست بدنم بالاتر از سینه نزدیک شونه یه رگی خیلی تند تند میزنه و باعث میشه تمرکزم موقع تست زدن بهم بخوره و دلهره دست میده بهم.
کسی اینجا همچین تحربه ای داشته؟
قسمت فمورالمم همینطوری قوی و پر قدرت تر میزنه حوری که انگاری زیرش یه چیزی داره میکوبه به گوشت و پوستم که بزنه بیرون...نمیدونم واقعا دکتر مراجعه کنم یا دوای خاصی داره نمیدونم اصلا کسی تابحال اینطوری شده یا نه
خیلی آزار دهنده شده -
سلام بچه ها
نمیدونستم کجا مطرحش کنم
الان تقریبا 10-15 روز میشه که سمت راست بدنم بالاتر از سینه نزدیک شونه یه رگی خیلی تند تند میزنه و باعث میشه تمرکزم موقع تست زدن بهم بخوره و دلهره دست میده بهم.
قسمت فمورالمم همینطوری قوی و پر قدرت تر میزنه حوری که انگاری زیرش یه چیزی داره میکوبه به گوشت و پوستم که بزنه بیرون...نمیدونم واقعا دکتر مراجعه کنم یا دوای خاصی داره نمیدونم اصلا کسی تابحال اینطوری شده یا نه
خیلی آزار دهنده شده@Mr-Wick شبیه زدن پلک؟
انگار نبض میزنه؟ -
@Zahra-Hamrang اره من موقعی که استرس دارم پلکم و ابرومم اینطوری تکون میخوره حتی چشمم ینی داخلش میلرزه
-
فمورال کجاس؟
-
@Zahra-Hamrang بالای ران پا یکمی قسمت داخلی تر
-
@Zahra-Hamrang اره من موقعی که استرس دارم پلکم و ابرومم اینطوری تکون میخوره حتی چشمم ینی داخلش میلرزه
@Mr-Wick خب از همونه دیگه
خیلی رو مخه منم اونطوری میشم بعضی وقتا
از استرسه -
@Mr-Wick عجب
-
سلام بچه ها
نمیدونستم کجا مطرحش کنم
خیلی آزار دهنده شده@Mr-Wick
طبیعیه دگ از استرس
من قبلنا نبض انگشت شصتم میزد موقع استرس یا رگ روی دستم میپرید به خاطر ادرنالین بالاست و شرایط استرس قبل کنکور
ریلکس کن دم کرده زعفران هم خیلی جوابع -
@Zahra-Hamrang خب آخه عادی نیست
10-15 روزه
آزارم میده
مخصوصا پام خیلی تکون میخوره
حس میکنم مشکلی دارم واقعا شَکه توشورم -
این دو روز انقد فیزیک خوندم
آلا بیاد تا خود امتحان نهایی سمتش نمیرم -
@Mr-Wick
طبیعیه دگ از استرس
من قبلنا نبض انگشت شصتم میزد موقع استرس یا رگ روی دستم میپرید به خاطر ادرنالین بالاست و شرایط استرس قبل کنکور
ریلکس کن دم کرده زعفران هم خیلی جوابعدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده@سمیه-صادقلو خوردم الان 10 روزه بستم خودمو به دمنوش و گل گاو زبون و توهلوجه و خلاصه هرچی آرامش بخشه
-
10-15 روزه
آزارم میده
حس میکنم مشکلی دارم واقعا شَکه توشورم@Mr-Wick عادیه از این جهت گفتم که خدا نکرده مشکلی نداره شونهت
استرس داری اینطوری میشه عصبیه
مخصوصا تو یه بازه خیلی هی نگران یه چیزی باشی و مضطرب باشی اینطوری میشه
باید آروم کنی خودتو بعد یه مدت درست میشه
مثلا من مامانم یه مدت استرس کشید نزدیک زانوش یه چیز سفتی درست شده بود هروقت نگران میشه درد میکنه دکتر رفت گف از استرسه -
10-15 روزه
آزارم میده
حس میکنم مشکلی دارم واقعا شَکه توشورمنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Mr-Wick بنظرم دکتر بری خیلی بهتره
به گل گاوزبون و دمنوش نمیرسه دیگه
جوری که میگی میگیره ول نمیکنه یعنی نگران کننده ست
زیاد فشار نیار بخودت
به خدا این همه استرس خوب نیست