هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
من امروز رفتم بگیرم گفتن نیومده کفردا میریم می گیریم
شاید استان به استان یا حتی منطقه به منطقه زمانش فرق بکنه -
@sania-Andiravan
وقتی کارت ورود به جلسه نهایی ما اومد به خودمون تحویل ندادن به پدرمون تحویل می دادن که اولیا از زمان امتحانت با خبر بشه و یه وقت امتحان ها رو خراب نکنه
️
️
این کارت ورود به جلسه اصلا داستانی داره اگر سر جلسه نهایی نبری اوضاع خرابه و نمره اون درس صفر میشه و میگفتین حتما از کارت ورود به جلسه یه کپی بگیرین که اگه خدایی نکرده گم کردین لاقل کپی شو ببرین این توصیه من به شماست حتما سر جلسه نهایی ببرین
اصلا منو و برادرم سر این کارت نهایی داستانی داشتیمااا تو اولین امتحان وقتی که اولین نفر برادرم وارد شد کارت اونو بررسی کردن بعد که من وارد شدم کارت من رو بررسی کردن این ناظم و مدیر و مراقب اونجا گیر داد این دو بار به جلسه وارد شده آخر سر گفتم بابام دو نفریم اگه باور نمی کنین الان برادرم رفت نشست سر جلسه بالاخره از هر دو مون شناسنامه مون رو گرفتن و دیدن ما برادریم دیگه ولمون کردن رفتیم سر امتحان
️
️
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاسین بیا گلستانی بودنت الان نیازه
-
@حامد-صباحی یه چی میگم مسخرم نکنین هی میگم خدایااا این مریض هه با دوتا اسم اینجاس
حتی مجتبی هم چند روز پیش گفتااا الان دوریالیم افتاد
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei شوتی کلا از زندگی :))) این تبعات درس خوندن و خوردن سطر به سطر کتاباست :)) طبیعیه
-
M Tg
اها -
@حامد-صباحی باور کناااااا اصلا نفهمیده بودم از بس کورم
یه روز دیدم خدا چرا با دوتاش هس بعد دیگ انقدر ذهنم درگیر بود ک یادم رف
-
اینایی که وسط چت ول میکنن میرن دوست دارم.....
-
M Tg
حالا ازم دیگه ناراحت نباشین محض شوخی گفتم🥲
artık bana kızmayın şaka yaptım🥲 -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی نه ناراحت نشدم
فقط متعجب شدم چرا همچین برداشتی از ی چیز ساده ://
جدیدن آلا خونه شده عین حموم زنونه سریع حرف درمیارن :||
البته دختر پسر نداره
یسریا فارغ از جنسیت از همه بدترن :||| -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
یه چیزی از صبح ذهنمو مشغول کرده
سایت آدم نیست که بالا بیاره
سایت بالا میاد
.
هی میبینم هی خندم میگیره -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفتم سفره مهمونا رو جمع کردم برگشتم دیدم فضولا ریختن سر کامیپوترم درم قفل کردن . خدا داند در این 40 دقیقه چه ها که نکردن :)))))
-
رفتم سفره مهمونا رو جمع کردم برگشتم دیدم فضولا ریختن سر کامیپوترم درم قفل کردن . خدا داند در این 40 دقیقه چه ها که نکردن :)))))
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
مجتبی ازاد
حاجی یدونه عصبانی شو بهشون بگو هر کی دوست نداره جمع کنه بره
اگه نرفتن خودت جمع کن برو تا اوضاع بدتر نشده -
@حامد-صباحی نه ناراحت نشدم
فقط متعجب شدم چرا همچین برداشتی از ی چیز ساده ://
جدیدن آلا خونه شده عین حموم زنونه سریع حرف درمیارن :||
البته دختر پسر نداره
یسریا فارغ از جنسیت از همه بدترن :|||دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شدهM Tg
من اصلا بحث ام درباره جنسیت نبود می خواستم بگم آغا میشه خانوم آقا میشه مردتو زبان ما هم میشه
Erkek ve kadın -
مجتبی ازاد
حاجی یدونه عصبانی شو بهشون بگو هر کی دوست نداره جمع کنه بره
اگه نرفتن خودت جمع کن برو تا اوضاع بدتر نشدهنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی دخترن وگرنه که یک یکشون رو به سیخ میکشیدم .
گوشیهاشون پر شده از اسکرین . چت های الا رو که مفصل خوندن صفحه باز بوده :))))))
-
@حامد-صباحی دخترن وگرنه که یک یکشون رو به سیخ میکشیدم .
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شدهمجتبی ازاد
حاجی وله کن اون موقع -
@حامد-صباحی دخترن وگرنه که یک یکشون رو به سیخ میکشیدم .
مجتبی ازاد
هلیاااا نکن شر میشه -
مجتبی ازاد
هلیاااا نکن شر میشهنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی برعکس اسم سر دسته هم همینه . :))) باید بگم شر میشه بیا پاکش کنیم مسالمت امیز بره پی کارش
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر من از این شخصیت زیر ابی ویک خوشم میاد
-
یارو بلندگوگرفته دستش میگه میدونم ناحق نیست اعتراضتون ولی اینحا شلوغ شده لطفا تجمع نکنید...
چشم با دست گل میاییم اعتراض میکنیم
زیبا نیست؟