هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Alzahra-Daftar درک میکنم
ادم گاهی جاییو نیاز داره تا خودشو خالی کنه
حرف بزنه
تودلیاشو بنویسه
خیلی از ماها گفتیم دیگنمیایمعادیه
-
@sania-Andiravan
من امروز رفتم بگیرم گفتن نیومده ک -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
من امروز رفتم بگیرم گفتن نیومده کفردا میریم می گیریم
شاید استان به استان یا حتی منطقه به منطقه زمانش فرق بکنه -
@sania-Andiravan
وقتی کارت ورود به جلسه نهایی ما اومد به خودمون تحویل ندادن به پدرمون تحویل می دادن که اولیا از زمان امتحانت با خبر بشه و یه وقت امتحان ها رو خراب نکنه
️
️
این کارت ورود به جلسه اصلا داستانی داره اگر سر جلسه نهایی نبری اوضاع خرابه و نمره اون درس صفر میشه و میگفتین حتما از کارت ورود به جلسه یه کپی بگیرین که اگه خدایی نکرده گم کردین لاقل کپی شو ببرین این توصیه من به شماست حتما سر جلسه نهایی ببرین
اصلا منو و برادرم سر این کارت نهایی داستانی داشتیمااا تو اولین امتحان وقتی که اولین نفر برادرم وارد شد کارت اونو بررسی کردن بعد که من وارد شدم کارت من رو بررسی کردن این ناظم و مدیر و مراقب اونجا گیر داد این دو بار به جلسه وارد شده آخر سر گفتم بابام دو نفریم اگه باور نمی کنین الان برادرم رفت نشست سر جلسه بالاخره از هر دو مون شناسنامه مون رو گرفتن و دیدن ما برادریم دیگه ولمون کردن رفتیم سر امتحان
️
️
-
@حامد-صباحی یه چی میگم مسخرم نکنین هی میگم خدایااا این مریض هه با دوتا اسم اینجاس
حتی مجتبی هم چند روز پیش گفتااا الان دوریالیم افتاد
Marzieh Abouei شوتی کلا از زندگی :))) این تبعات درس خوندن و خوردن سطر به سطر کتاباست :)) طبیعیه
-
@حامد-صباحی باور کناااااا اصلا نفهمیده بودم از بس کورم
یه روز دیدم خدا چرا با دوتاش هس بعد دیگ انقدر ذهنم درگیر بود ک یادم رف
-
رفتم سفره مهمونا رو جمع کردم برگشتم دیدم فضولا ریختن سر کامیپوترم درم قفل کردن . خدا داند در این 40 دقیقه چه ها که نکردن :)))))
-
رفتم سفره مهمونا رو جمع کردم برگشتم دیدم فضولا ریختن سر کامیپوترم درم قفل کردن . خدا داند در این 40 دقیقه چه ها که نکردن :)))))
این پست پاک شده!