هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 به اندازه کافی خوابیده بودی؟
- 
@dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده شما سال اولتونه یا دوم 
- 
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چجوری عکس میفرستید  ب منم یاد بدید تازه واردم ب منم یاد بدید تازه واردماون نوار سفید بالا که یه سری شکل گذاشته رو بکش به سمت راست که یه مستطیل هست فلش به سمت بالا داره اونو بزن عکس انتخاب کن 
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 به اندازه کافی خوابیده بودی؟donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 به اندازه کافی خوابیده بودی؟صادقانه بگم اهمال کاریام دست کمی نداشت .... 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده شما سال اولتونه یا دوم EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده شما سال اولتونه یا دوم دوم 
- 
- 
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....مثلا؟؟اهمال کاری هات چی بود؟ 
- 
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....@dr-yassi خب دیگه بهش فک نکن سعی کن واسه ازمون بعدی ته تلاشتو بکنی 
- 
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چجوری عکس میفرستید  ب منم یاد بدید تازه واردم ب منم یاد بدید تازه واردماون نوار سفید بالا که یه سری شکل گذاشته رو بکش به سمت راست که یه مستطیل هست فلش به سمت بالا داره اونو بزن عکس انتخاب کن 
- 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz 

بعضی چیزارو ریا نمیکنم بعضی چیزارو ریا نمیکنمIt is photoshop     نه ولی خوبه خواهان زیاد داری  
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....مثلا؟؟اهمال کاری هات چی بود؟ donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi واسه ازمون ناراحتی؟؟خدانکنه آزمون چاشنی این ناراحتی بود ......هوووف ...این همه بخونی تلاش کنی بعد آزمون تنبلیاتو به رخت بکشه خب چرا تنبلی میکنی؟؟؟ 
 از چوب خوریای اشتباهام کبود شدم....مثلا؟؟اهمال کاری هات چی بود؟ فک کردن به نتیجه 
 خوابیدن
 سرسری از مطلب گذشتن
 سپردن بخشی ازبرنامه به روز بعد
 خیال پردااااازی
 کم خوندن ....
- 
EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اخه واسه چی؟یعنی اینقد شدیده استرست؟ من ازدست این کنکور لیکن پلان گرفتم ..دستم یه جاهایی این بیماری پوستیو داره ....رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه الان بهتر شده شما سال اولتونه یا دوم دوم 
- 
@dr-yassi خب دیگه بهش فک نکن سعی کن واسه ازمون بعدی ته تلاشتو بکنی @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi خب دیگه بهش فک نکن سعی کن واسه ازمون بعدی ته تلاشتو بکنی تمام سعی وتلاشمو میکنم چون درواقع راه وچاره ی دیگه ای ندارم 
- 
@dr-yassi 
 شما فقط تلاش بکن واسه ازمون بعدی
 ازمونا ک تموم نمیشن
 ایشالا بعدی
 امضای منو هم بخون البته با" خلوص عقیده"EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi 
 شما فقط تلاش بکن واسه ازمون بعدی
 ازمونا ک تموم نمیشن
 ایشالا بعدی
 امضای منو هم بخون البته با" خلوص عقیده"چشم داداش 
 امضاتون یه لحظه از چشام نمیگذره ....
 عااالیه
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi خب دیگه بهش فک نکن سعی کن واسه ازمون بعدی ته تلاشتو بکنی تمام سعی وتلاشمو میکنم چون درواقع راه وچاره ی دیگه ای ندارم @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi خب دیگه بهش فک نکن سعی کن واسه ازمون بعدی ته تلاشتو بکنی تمام سعی وتلاشمو میکنم چون درواقع راه وچاره ی دیگه ای ندارم فک کنم رستگاررحمانی هم همینو گفت که چاره ندارم جز خوندن 

|
 |

شعردانه
شعردانه