هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak ببین من نمیگم شما مشکل ندارین..ولی مشکلایی که داریم اصن جنسشون زمین تا آسمون فرق داره:)
@m-naghavi اگ شما یکسری مشکلات سخت دارین پسرا هم دارن ولی به یک شکل دیگه!
-
@سمیه-صادقلو خوب از نظر شما نمیدونم ولی از نظر یک پسر اینا میشه مشکلات زندگیش!
@yasin-sheibak
اره منم از همون منظر گفتم -
@yasin-sheibak
ولی خب دخترا طبیعتشون در مورد مشکلاشون حرف بزنن و لازمه ک درک بشن ب خاطر همون پسرا فک میکنن دخترا ی طرفه ب موضوعات نگا میکنن@سمیه-صادقلو خوب دیگه پسرا هم حرف نمیزنن به این معنی نیست که مشکلاتشون کمه...
-
@سمیه-صادقلو خوب دیگه پسرا هم حرف نمیزنن به این معنی نیست که مشکلاتشون کمه...
@yasin-sheibak
دقیقا خب دگ طبیعت اونام اونطوریه
در ضمن عادت خوبی نیستا منشن میکنی پیامو لایک نمیکنی:/ -
الان همرو پس میگیرم:)
-
@yasin-sheibak
دقیقا خب دگ طبیعت اونام اونطوریه
در ضمن عادت خوبی نیستا منشن میکنی پیامو لایک نمیکنی:/@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در ضمن عادت خوبی نیستا منشن میکنی پیامو لایک نمیکنی:/
اینو زیاد گفتن کلا یادم میره!
-
چرا خندمو نمیتونم نگه دارم
از خرشم پیاده نمیشه خَدایاااااا -
@Mr-Wick سلام...
-
@Mr-Wick سلام...
@yasin-sheibak
سلام
-
@m-naghavi اگ شما یکسری مشکلات سخت دارین پسرا هم دارن ولی به یک شکل دیگه!
@yasin-sheibak باشه
-
@Mr-Wick خوبین؟
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در ضمن عادت خوبی نیستا منشن میکنی پیامو لایک نمیکنی:/
اینو زیاد گفتن کلا یادم میره!
@yasin-sheibak
قبلا بچه خوبی بودی:/ -
@Mr-Wick خوبین؟
@yasin-sheibak شما خوبی؟
-
@Mr-Wick
کیمنن سن اکارداش؟ -
@سمیه-صادقلو نه لایک نکردن شامل اینجا نمیشه...کلا بگم عادت ندارم لایک کنم ولی روش کار میشه!
-
@سمیه-صادقلو هچ
-
@Mr-Wick تشکر، سوال رو با سوال جواب میدین"
-
اینی که میگم رو اصلا سیاسیش نکنید
فرض کنیم داریم از کنار خورشید به کشورها نگاه میکنیم
مشکل واسه همه است و همه جایی
و هرجایی مشکل خودشو داره هر ادمی مشکل خودشو داره
پسر دخترم نداره
بی عدالتی تو بیشتر دنیا داد میزنه و اصلا دختر و پسر و مرد و زن نداره
ما همه مشکل داریم هم در سطح اجتماع هم در سطح خانواده هم در سطح شخصی و فکری خودمون
بعضیا میگن هیچ چیز ربطی به جنسیت نداره
اما اینجوری نیست استثنا داریم اما من با اسثتنا کار ندارم دارم در سطح کل میگم
مثلا دخترا حساس تر و ظریف تر هستن نسبت به پسرا
اما پسرا قدرتمند تر و قوی تر افریده شدن
حالا دخترایی که تمرین کردن نمیدونم باشگاه رفتن اینا اسثتنا هستن از اونور بعضی چیزا در فطرت مرداست بعضی چیزا در فطرت دخترها
هیچکس نمیتونه بیاد بگه ۹۰ درصد پسرا احساسی هستن چون جامعه اماری اینو ثابت نکرده
اما جامعه اماری ثابت کرده اکثر دخترای بالغ احساساتی هستن و این اصلا یه نقص به حساب نمیاد
همین موضوعه که دخترها رو ظریف کرده
و حتی قدرت درک احساسات دخترها از پسرا بیشتره دخترا همدرد بهتری هستن تا پسرا اونا بهتر میتونن فرد مقابل رد بفهمن و درک بکنن و به خاطر ذهن چند وجهی بهتر میتونن از قوه تخیلات استفاده بکنن
اما هیچکس نمیتونه بیاد بگه دخترا نمیتونن منطقی باشن
قطعا دخترا منطقی هم هستن اما این قوه احساس در وجودشون نهفته شده اینم من نمیگم کتابایی که توسط کشورهای دیگه مخصوصا غرب نوشته شده کتابهای روانشناسی غرب و غیر غرب همشون همینو میگن
هرکس میتونه به تکامل برسه ویژگی های خوبش رو پرورش بده و ویژگی های بدش رو کنار بزاره این بستگی به خود فرد داره چرا که ذهن انسان خیلی فراتراز این حرفهاست اما قطعا نصف مردم جامعه هیچوقت دلشون نمیخواد بهتر باشن چون نصفشون فکرمیکنن خیلی عالی هستن و همه چیز رو میدونن
نصفشون هیچ وقت دنبال چراهاشون نمیرن
نصفشونم که تا پیششون میشینی کلاااا بار منفی دریافت میکنی ؛ وقتی خود خدا میگه من انسان رو در سختی افریدم دیگه چرا دائما راحتی؟
اصلا خداهم نگفته باشه اما چه موجودی در طبیعت چه چیزی در دنیا بدون سختی رشد میکنه؟
مشکل و سختی هست بیان هم باید بشه
اما هرچیز بیش از اندازش بده
کرونا بود باید میگفتن به مردم ولی تا تلوزیون رو روشن میکردی هی میگفت انقدر مردن انقدر رفتن بیمارستان خب اینو نمیتونستن هفته ای یک بار بگن؟
این موضوع از لحاظ علمی اثبات شده است که کلمه ها داری بار مثبت و منفی هستن
کسی نمیگه انگیزه بی خودی بدیم؛
اما هیچکس هم نمیگه که انقدررررر واقع بین باش که کلااا تخیلت رو بزاری کنار و هیچوقت نتونی ریسک بکنی
چرا دائمااا باید از مشکلات گفت؟ هیچوقت نباید از چیزایی که الان داریم و نبودشون وضع رو از این بدتر میکردن بگیم؟
نمیدونم واقعا حرف واسه گفتن که زیاده
اما همش همش همش از مشکلات گفتن و بار منفی به خودمون دادن مارو از زندگی سیر میکنه ؛
زندگی خیلی با ارزش تراز اونیه که بخوایم هر دقیقه و ساعتش رو غر بزنیم
کسی نمیگه چشم و گوشمونو ببندیم و هیچییی نگیم
اما کسی هم نمیگه که تمااام زندگیمون بشه حرفهای ناامید کننده
این حرفم شاید تکراری به نظر بیاد ولی یه واقعیته
خیلی از کسایی که موفق شدن مشکلاتی داشتن که ما فکرش روهم نمیتونیم بکنیم چون واقعا به جایی رسیدن که همههه باهم حتی خانواده حتی دوستان و کل اجتماااع تنهاشون گذاشتن ولی اونا نگفتن که بیا واقع بین باشیم چون یه چیزی داشتن به اسم هدف... -
@m-naghavi
من نه طرف پسرم نه طرف دختر
اما اینو مطمئنم همونقدر که ما مشکل داریم پسراهم مشکلی دارن که فکرشو نمیتونی بکنی
چون از دید دخترا داری میبینی اینو میگی
هردو طرف مظلوم واقع شدن -
@سمیه-صادقلو هوم؟؟ خوب همتون یکجوری صبحت میکنید انگار پسرا هیچ دقدقه ایی ندارن!
@yasin-sheibak
نه خب دخترا از مشکلاتشون میخوان حرف بزنن ناراحتن شما حرف نمیزنید فکرمیکنن خوشبختین