هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه خب دخترا از مشکلاتشون میخوان حرف بزنن ناراحتن شما حرف نمیزنید فکرمیکنن خوشبختین
اشتباه گفتی ما فکر نمیکنیم که اگ نگیم خوشبختیم صد در صد کسی که مشکلاتش رو به یک دوست بگه راحت ترحل میکنه اون مشکل رو!
@yasin-sheibak
اکثر دخترا اینجورین که وقتی عصبی هستن یا ناراحتن یا دلشون پره باید یه جا بگن تا خالی بشن
دنبال راه حل نیستن دنبال تخلیه هستن
اما به مرور کمتر میشه این احساس -
@Mr-Wick
حالا ببخشید وسط صحبتتون شما از کجا میدونی بنده خدا از ته دل نمیپرسه
شاید یک نفر از ته دل پرسیدGharibe Gomnam خواهش میکنم
آخه مشخصه.
چون من نه ایشونو دیدم
نه میشناسم
نه رفت و آمدی دارم
نه واقعا عقل حکم میکنه که حال همچین آدمی واسم مهم باشه که واقعا خوبه یا نه!ایشونم همچنین...
چون من هیچ ارزش ذاتی یرای ایشون ندارم...کافی بود بگم خوبم...از کجا میخواس بدونه چقد خوبم...یا اصلا خوب نیستم...الکی گفتم...یا اصلا میگفتم حالم بده!چیکا میخواس بکنه!؟
هیچ کاری حرفایی میزد که همه شو خود هر فرد میدونه...فقط تنگ و گشاد کردنش گرفته طول میکشه خودشو جمع کنه...
به هر حال نه عقل حکم میکنه...نه اخلاق که الکی پیگیر کسی باشیم که نه میشناسیمش نه عزبزه واسمون
هرکی هم تو این مواقع بگه حال یه همچین آدمی مثلا عین همین قضیه که اتفاق افتاد واسش مهم هستش...شک نکن واقعا حرف قابل ارزش نگفته...دیگه نمیشه که انقد آدم سرشو بکنه تو برف و از حقایق دور باشه -
حرفای منن ک تموم نمیشن.
-
دونه های من گل نمیدن
تموم عصرام جمعه میشن -
Gharibe Gomnam خواهش میکنم
آخه مشخصه.
چون من نه ایشونو دیدم
نه میشناسم
نه رفت و آمدی دارم
نه واقعا عقل حکم میکنه که حال همچین آدمی واسم مهم باشه که واقعا خوبه یا نه!ایشونم همچنین...
چون من هیچ ارزش ذاتی یرای ایشون ندارم...کافی بود بگم خوبم...از کجا میخواس بدونه چقد خوبم...یا اصلا خوب نیستم...الکی گفتم...یا اصلا میگفتم حالم بده!چیکا میخواس بکنه!؟
هیچ کاری حرفایی میزد که همه شو خود هر فرد میدونه...فقط تنگ و گشاد کردنش گرفته طول میکشه خودشو جمع کنه...
به هر حال نه عقل حکم میکنه...نه اخلاق که الکی پیگیر کسی باشیم که نه میشناسیمش نه عزبزه واسمون
هرکی هم تو این مواقع بگه حال یه همچین آدمی مثلا عین همین قضیه که اتفاق افتاد واسش مهم هستش...شک نکن واقعا حرف قابل ارزش نگفته...دیگه نمیشه که انقد آدم سرشو بکنه تو برف و از حقایق دور باشه@Mr-Wick
نههه من منظورم سونیا جان نبود
کلا منظورم یک بنده خدایی بود که شما میشناسیدش باهاش رفت و امد دارید و همه اون چیزایی گفتید -
@Mr-Wick نمیدونم گفتم شاید خبر ندارین که جواب نمیدین...حالا حال دلتون چطوره؟!
@yasin-sheibak باز رفتیم سر خونه اول هاا
مرسی،الان من حالم بد باشه یا خوب چه فرقی به حالت میکنه...تو که نمیتونی حالمو خوب کنی.
الان بدم...خب نتیجه ش -
@yasin-sheibak باز رفتیم سر خونه اول هاا
مرسی،الان من حالم بد باشه یا خوب چه فرقی به حالت میکنه...تو که نمیتونی حالمو خوب کنی.
الان بدم...خب نتیجه ش@Mr-Wick بگو ببینیم چیته
-
Gharibe Gomnam خواهش میکنم
آخه مشخصه.
چون من نه ایشونو دیدم
نه میشناسم
نه رفت و آمدی دارم
هرکی هم تو این مواقع بگه حال یه همچین آدمی مثلا عین همین قضیه که اتفاق افتاد واسش مهم هستش...شک نکن واقعا حرف قابل ارزش نگفته...دیگه نمیشه که انقد آدم سرشو بکنه تو برف و از حقایق دور باشه@Mr-Wick خیلی از دوستی ها و علاقه ها سر همین شروع میشه حالا نه سر اینکه حالت خوبه!
-
@Mr-Wick
کلا منظورم یک بنده خدایی بود که شما میشناسیدش باهاش رفت و امد دارید و همه اون چیزایی گفتیدGharibe Gomnam منم اصلا با سونیا خانم حرف نمیزدم آقای یاسین بودن.
خب اگه کسی که نزدیکمه و باهاش رفت وآمد داشم قطعا میشناسمشون ک باهاش رفت و آمد دارم...پس حالم براش مهمه و حالش برام مهمه...و این مشخصه.
من فضای اینجاروعرض کردم. -
البته من دوتا ادم تو زندگیم داشتم و الانم دارم اما ارتباطم باهاشون کمتر شده
احساس میکنم اینا همه واسشون مهمه میخوان به همه کمک بکنن
خیلی متفاوتن اینو واقعا من درک کردم
اما خب کمه از این ادما و همیشه هم سرشون شلوغه
چون یا دارن یادمیگیرن یا دارن کمک میکنن و یاد میدن -
Gharibe Gomnam منم اصلا با سونیا خانم حرف نمیزدم آقای یاسین بودن.
خب اگه کسی که نزدیکمه و باهاش رفت وآمد داشم قطعا میشناسمشون ک باهاش رفت و آمد دارم...پس حالم براش مهمه و حالش برام مهمه...و این مشخصه.
من فضای اینجاروعرض کردم.@Mr-Wick مجازی همینه خوب نباشی هم باید خودتو خوب نشون بدی!
-
چون یا دارن یادمیگیرن یا دارن کمک میکنن و یاد میدنGharibe Gomnam
سلام -
Gharibe Gomnam
سلامMaryam Nateqi
سلام مریم جان خوبی گل دختر؟ -
چون یا دارن یادمیگیرن یا دارن کمک میکنن و یاد میدنGharibe Gomnam خوبه از این ادما تو زندگی هرکی باشه!
-
این چه زندگی است که ما داریم..؟
-
@Mr-Wick مجازی همینه خوب نباشی هم باید خودتو خوب نشون بدی!
@yasin-sheibak چشم
خوبم عالیم -
@Mr-Wick
کلا منظورم یک بنده خدایی بود که شما میشناسیدش باهاش رفت و امد دارید و همه اون چیزایی گفتیدGharibe Gomnam
ریحانه اکانتارو قاطی کردی طرف صحبت من نبودم ک:/ -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان خوبی گل دختر؟Gharibe Gomnam
خوبم شکر تو خوبی -
@Mr-Wick چرا حس میکنم دلت میخواد الان منو بزنی؟
-
خسته از روزای غمگین و بدونِ اتفاق...
خواب رفته مثل آتیش
زیر خاکسترِ داغ...