هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 خاللییی بندی تا کییی؟  تا قیامت   همینکه قبول داری خالی بندی خوبه    
- 
0-0ftm شب خوش   
- 
- 
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt 
 منم شیر موز میخوام 🦯 🦯اخخخخ زهراااا اون روز یادم رفت شیرموز بخوریم 
 الانم که معدم قروقاته شیر بخورم بازم بیمارستانی میشم    ️ ️
- 
@Infinitie-A هفت خطو خوب اومدی بیب  🤍حالا خوبه تو تونستی خطای منو بشماری مال تو ک غیر قابل شمارش بود متاسفانه 🤍حالا خوبه تو تونستی خطای منو بشماری مال تو ک غیر قابل شمارش بود متاسفانه  
 بیناموس میدونی سکه چندههه؟؟؟
 هنوزم میخوای بری محضرر؟؟   @Ermia-Mirzakhani 
   من کلن یه رنگ خام بیشتر ندارم من کلن یه رنگ خام بیشتر ندارم
 حالا این کلماتم استفاده نمیکردی به جایی برنمیخورد عجیجم   ️ ️   ️ ️   ️ ️
 خب باشه، بزار تو خفا طلاق بگیریم  
- 
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt 
 اوسکول   
 ینی زبوووونششش
 همه رو میشوره میذاره کنار   وای ارههههه   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 خاللییی بندی تا کییی؟  تا قیامت   همینکه قبول داری خالی بندی خوبه    @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 خاللییی بندی تا کییی؟  تا قیامت   همینکه قبول داری خالی بندی خوبه    #یه_پیرمرد_صادق   
- 
مقام عیش میسر نمیشود بی رنج  
- 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 خاللییی بندی تا کییی؟  تا قیامت   همینکه قبول داری خالی بندی خوبه    #یه_پیرمرد_صادق   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 خاللییی بندی تا کییی؟  تا قیامت   همینکه قبول داری خالی بندی خوبه    #یه_پیرمرد_صادق   پیرمرد مشکین شکننده صادق 
- 
خب منم برم دیگه شبتون بخیر    
- 
@Ermia-Mirzakhani 
   من کلن یه رنگ خام بیشتر ندارم من کلن یه رنگ خام بیشتر ندارم
 حالا این کلماتم استفاده نمیکردی به جایی برنمیخورد عجیجم   ️ ️   ️ ️   ️ ️
 خب باشه، بزار تو خفا طلاق بگیریم  
- 
- 
چخبر بچه ها خوبین   
- 
خب منم برم دیگه شبتون بخیر