هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
حسین نعمتی 

خنثی شد  
- 
Mehdi ب ت نبودم ک ب خودت میگیری 
- 
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 چون اگه بیاد خلوت میاد
 بدون دعوت میاد
 پس نکن کلک زیاد
 یهو دیدی دیگه روی تنت کله ت نی هااا
     الان یعنی کسایی که به پست شارلوت، دیسلایک دادن، یهو میبینن روی تنشون، کله نیست؟   @Infinitie-A کسایی که؟؟!! 
 فقط من دیسلایک دادم         ️ ️ ️ ️ ️ ️   ️ ️         
- 
Mehdi ب ت نبودم ک ب خودت میگیری Tragic Girl منم با تو نبودم   
- 
حسین نعمتی 

خنثی شد  @Saghi-Mortazavi  هر چه کنی به خود کنی هر چه کنی به خود کنی
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه باشه :))))   
 منظور از اون جمله اینه که شب با چاقویی تفنگی یا حالا هرچیزی قصد جونتو میکنم .. برا حفاظت از خودت هم که شده در و پنجره رو محکم ببند چون تنها راهیه که برا مراقبت از خودت داری - یکم اغراقش زیاد شد فقط..
  @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه باشه :))))   
 منظور از اون جمله اینه که شب با چاقویی تفنگی یا حالا هرچیزی قصد جونتو میکنم .. برا حفاظت از خودت هم که شده در و پنجره رو محکم ببند چون تنها راهیه که برا مراقبت از خودت داری - یکم اغراقش زیاد شد فقط..

- 
Tragic Girl منم با تو نبودم   Mehdi باش 
- 
@Saghi-Mortazavi  هر چه کنی به خود کنی هر چه کنی به خود کنیحسین نعمتی 
 واوووو وااااوووو  
- 
Mehdi ب ت نبودم ک ب خودت میگیری Tragic Girl حالا کی ۲۵ سالشه ؟اینحاس؟ 
- 
Tragic Girl حالا کی ۲۵ سالشه ؟اینحاس؟ Mehdi ن اینجا نیس ک 
- 
Tragic Girl منم با تو نبودم   Mehdi دوباره تگ کن . الا باگ خورده هی کد 504 میده 
- 
@Infinitie-A کسایی که؟؟!! 
 فقط من دیسلایک دادم         ️ ️ ️ ️ ️ ️   ️ ️         حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A کسایی که؟؟!! 
 فقط من دیسلایک دادم         ️ ️ ️ ️ ️ ️   ️ ️         منطقیع 
- 
@Saghi-Mortazavi  هر چه کنی به خود کنی هر چه کنی به خود کنیحسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi  هر چه کنی به خود کنی هر چه کنی به خود کنی 
 قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود  
- 
Mehdi دوباره تگ کن . الا باگ خورده هی کد 504 میده مجتبی ازاد بخاطر کش سروره فک کنم الا ۱۰ ساله این مشکلو داره نمیدونم تیم فنی چ میکنن واقعا 
 گفتم
 دارم استارت اپو موقت ول میکنم برا بحث درامدی میخام برم ترکیه
 نظرت چیه؟
 من ی اپو اوردم بالا بیزنس پلن و ایناش امادس
 ی اپ دیگه هم که تکمیل کنندشه و ی بیزنس پلن دیگه داره ۹۰ درصد تکمیله و دو هفته تا ریلیز اولیش فاصله داره
- 
- 
حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A کسایی که؟؟!! 
 فقط من دیسلایک دادم         ️ ️ ️ ️ ️ ️   ️ ️         منطقیع Sharllot شوخی کردم دیسلایما رو برداشتم مثبت دادم 
- 
حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A کسایی که؟؟!! 
 فقط من دیسلایک دادم         ️ ️ ️ ️ ️ ️   ️ ️         منطقیع @Infinitie-A چرا 
- 
بوی عطرم رو حس میکنید؟ 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه باشه :))))   
 بابا خفننننن   نکشیمون نکشیمون@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه باشه :))))   
 بابا خفننننن   نکشیمون نکشیمونچرا میکشم. 

- 
@Infinitie-A چرا 

|
 |

شعردانه
شعردانه