ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678 شما به من میگفتین دوم ریاضی هستین پس
عجب!!!! -
fatemeh201678 شما به من میگفتین دوم ریاضی هستین پس
عجب!!!!@afsaneh-m منظورم این بوده ک سال دومه ک میخوام کنکور بدم
-
والا من تاپارسال نمیدونستم کنکور دقیقا چ شرایط وبحثایی داره چ برسه ب اینکه ازدوم دبیرستان بخوادشروع کنم ب خوندن...خخخخ اما اگ ب عقب برمیگشتیم حتماشروع میکردم ازهمونوقت
-
fazix خب مبحثتو عوض میکردی بکوب میخونی ادم میپوکه
-
fazix هرجا دیدی خسته شدی مبحثتو عوض کن....
خانوم پرستاری ؟ -
@tajrobi-nil در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
بچه ها منم هستم.فردا منم ساعت مطالعمو میامو میگم.راستی شما همتون پشت کنکوری هستین؟
من پشت کنکوریم
-
fazix موفق باشی عزیزم
-
@tajrobi-nil منم پشت کنکوریم
-
چه خبر بچها درس تونستید بخونید
-
22ستاره کم و بیش دارم میخونم تو چیکار کردی؟
-
من کلا نتونستم بخونم رسیدم به صفر
-
باید جریممو بزارم
-
نذار به صفر برسه
-
RAHIL_28 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نذار به صفر برسه
باید درستش کنم میدونی حس میکنم یه ذره دیر کردم برا رسیدن به پزشکی
-
RAHIL_28 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نذار به صفر برسه
باید درستش کنم میدونی حس میکنم یه ذره دیر کردم برا رسیدن به پزشکی
22ستاره اصلا از این فکرا نکن که فقط روحیه ات از دست میدی
-
رمزنگاری آسان تاریخ ادبیات
ادبیات به عقیده ی بسیاری از داوطلبان دشوارترین درس از میان عمومی ها و حتی دشوار تر از دروس اختصاصی است . این سختی شاید به دلیل وجود مطالب گسترده و به نحوی پایان ناپذیر ، اجبار به فهم و درک ادبی بالا و بدون نکته بودن این درس و همچنین تیپ وحشت انداز سوالات شمارشی است اما تقویت فهم ادبی و داشتن تلاش و پایداری در یادگیری مطالبی که به شدت شیرین و دل پذیر هستند میتونه این درس رو به یکی از نقاط قوت شما تبدیل کنه !
ادبیات در کنکور شامل 6 بحث مختلف میشه که هر کدوم روش برخورد متفاوتی رو می طلبند. بخش اول که 3 سوال ابتدایی دفترچه ی عمومی هست معنی لغات است . بخش دوم دو سوال از املای کلمات که این دو بخش شامل کلمات داخل کتاب و گاهی کلمات خارج از کتاب هستند ! بخش سوم تاریخ ادبیاته که ظاهری خشن ولی باطنی خوب داره چون اگر چه لازمه ی پاسخ به تست هایش حفظ بودن تعداد زیادی اسم و مطلب هست اما بعد از یاد گیری از معدود سوالات درس ادبیاته که میتونین با اطمینان گزینه ی جواب رو بزنید و به تفکر طراح هم فکر نکنید !
بخش چهارم آرایه های ادبی است که شامل 3 سوال می شود که جواب دادن به این سوالات بستگی به فهمیدن مفهوم شعر و دانستن انواع آرایه ها در سطح کنکور و مهم تر از همه نحوه ی تشخیص اون هاست ! تنها راهش هم تمرین زیاد است ! بخش پنجم زبان فارسیه ! بعضی از خوندن بعضی مطالب اون هراس دارن، ولی در عین دشواری ظاهری سوالاتش ، میشه به اونا با کمی دقت پاسخ داد ( البته اگر نظر طراح در این میان دخیل نباشه !) و راه این بخش هم تمرین زیاد و یاد گرفتن بهترین نحوه و روش پاسخ به سوالاتش هست . و آخرین بخش، قرابت معنایی و مفهوم شعر هست که بیشترین سوالات رو شامل میشه این بخش شاید در ابتدای راه مطالعه ی ادبیات فارسی برای کسانی که معنی اشعار رو متوجه میشند آسان ترین بخش ادبیات جلوه کنه ولی بعد از مطالعه ی سایر بخش ها و تسلط بر تست های آنها اکثرا به این نتیجه می رسند که پاسخ به تمام تست های قرابتی که نظر طراح تاثیر زیادی در جواب داره مشکل تر از پاسخ به تست های شمارشی هست !
اما ناگزیر مطالعه ی موضوعی ادبیات هم باید مورد توجه باشه، برای این کار میتونید از منابع کمک آموزشی مختلف استفاده کنید و با برنامه ای معین در هر 6 بحث ادبیات به تسلط برسید. در مورد معنی لغات و همچنین تاریخ ادبیات زدن تست های نمونه و مشابه کنکور برای یادگیری نحوه ی طرح سوالات و بهتر مطالعه کردن کمک زیادی میکنه و حل تست در اولویت دوم مطالعه هست.