هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ممنون میشم یه فاتحه بفرستید برای عزیز فوت شده:)  تسلیت میگم 
 صبر زمانه یارتان 
 خداوند روح ان عزیز از دست رفته را قرین رحمت فرماید...
- 
yasin sheibak اگه بیوفتم ۶ ماه از همه ی دوستام عقب میوفتم🥺🥺🥺 romisa ببخشید یه اصل بدین من فکر کنم مدرسه ایی نباشین! 
- 
Tragic Girl سلام 
 اسم اکانتتو عوض کردی؟ romisa اول بگو من کدومم؟! 
- 
@m-hmt واقعا منو اینطوری شناختین؟    
- 
yasin sheibak 
 سلام
 حالت چطوره
 شنبه امتحان چی دارید@farzam-yousefi سلام گل فدات شما چطوری 
 فیزیک دارم ما شما چطور؟
- 
@m-hmt واقعا منو اینطوری شناختین؟    yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt واقعا منو اینطوری شناختین؟    اره فکر کنم شکمو باشی  
- 
romisa ببخشید یه اصل بدین من فکر کنم مدرسه ایی نباشین! yasin sheibak من بیست و سه سالمه  🦯 🦯 🦯 🦯 🦯 🦯
- 
دخترا واقعا بعضی هاشون از احترام و...غافل 
 دوست داشتم ببینم اگه خودشون مثل اون پست بزاره دبیرمون پسرا اینقدر حرص میخوردن یا نه!
- 
romisa اول بگو من کدومم؟! Tragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa اول بگو من کدومم؟! اگه بگم یادم رفته قهر نمی کنی دیگه  
- 
واقعا از اخلاقشون ب شدت بدم اومد ولی مهم نیست بیچاره شوهرشون  
- 
yasin sheibak من بیست و سه سالمه  🦯 🦯 🦯 🦯 🦯 🦯romisa عههه چقدر بزرگ داره اینجا!! منم 16 ساله هستم کوچیک شما  
- 
واقعا از اخلاقشون ب شدت بدم اومد ولی مهم نیست بیچاره شوهرشون  yasin sheibak منو میگی؟  
- 
حسین نعمتی الان خوشحالی ک دوسال پشت کنکوری ؟    مجتبی ازاد نوچ 
- 
Tragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa اول بگو من کدومم؟! اگه بگم یادم رفته قهر نمی کنی دیگه  romisa نچ 
 صدف 
 dr.mahh
 این اکانتم بودش
 ولی این اکانتم قبلمه ک اسمش صدف آ بود
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt واقعا منو اینطوری شناختین؟    اره فکر کنم شکمو باشی  @m-hmt   الان خوب شدم کمتر میخورم وزنم زیاد نیست 80 کیلو هستم خوبه؟ الان خوب شدم کمتر میخورم وزنم زیاد نیست 80 کیلو هستم خوبه؟ 
- 
- 
romisa نچ 
 صدف 
 dr.mahh
 این اکانتم بودش
 ولی این اکانتم قبلمه ک اسمش صدف آ بودTragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa نچ 
 صدف 
 dr.mahh
 این اکانتم بودش
 ولی این اکانتم قبلمه ک اسمش صدف آ بودبگم من الان شناختمت میکشیم؟؟؟؟  
 خوبی دختر
- 
yasin sheibak منو میگی؟  romisa نه بحث اینجا نیست داستان داره 
 (من شمارو نمیشناسم که بخوام چیزی درباره تون بگم)
- 
romisa عههه چقدر بزرگ داره اینجا!! منم 16 ساله هستم کوچیک شما  yasin sheibak مخلصیم  

|
 |

شعردانه
شعردانه